Skibriller til dame

Med et par skibriller til dame får du en model, der er designet specifikt til kvinder. Det kan blandt andet betyde bedre pasform og mere komfort, når du er på pisterne. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af skibriller til dame, så du kan blive klar til din næste skiferie.

Viser alle 16 resultater

 • chpo-method-skibriller

  CHPO Method Skibriller

  1.079,00 kr.
 • Tilbud 100-norg-hiper-skibriller-badlands-mirror-red-lens

  100% NORG HiPER Skibriller – Badlands Mirror Red Lens + Ekstra linse

  999,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud 100-snowcraft-hiper-skibriller-black-silver

  100% SNOWCRAFT HiPER Skibriller – Black/HiPER Silver Mirror + Bonus HiPER Turquoise Mirror

  999,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud smith-squad-skibriller-sort-chromapop-everyday-green-mirror-lens

  SMITH Squad Skibriller – Sort + ChromaPop Everyday Green Mirror Lens

  599,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud we-meta-skibriller-blaa-orange

  We Meta Skibriller – Blå/Orange Linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-hvid-m-orange-linse

  We Meta Skibriller – Hvid m/ orange linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-lilla-linse

  We Meta Skibriller – Lilla m/ lilla linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-sort-linse

  We Meta Skibriller – Sort m/ sort linse

  399,00 kr.
  Kun 12 stk tilbage
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibrille-cloud-9-mirror-blue-lens

  100% OKAN Cloud 9 Skibriller – HiPER Mirror Blue Lens

  499,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-hiper-fluo-orange-rod

  100% OKAN HiPER Skibriller – Fluo Orange/Rød

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • spy-marauder-matte-white

  SPY Marauder Skibriller – Mat Hvid

  1.499,00 kr.
 • spy-marauder-zak-hale-sort

  SPY Optic Marauder Zak Hale Skibriller – Sort

  1.299,00 kr.
 • spy-optic-marauder-skibriller-light-gray

  Spy Optic Marauder Skibriller – Light Gray

  1.199,00 kr.
 • spy-crusher-elite-mat-sort-hd-bronze

  SPY Crusher Elite – Mat sort/HD Bronze

  599,00 kr.
 • Tilbud spy-optic-marauder-viper-skibriller-lilla

  SPY Optic Marauder Viper Skibriller – Lilla

  1.299,00 kr.

Skibriller til dame sikrer optimal beskyttelse og pasform

Når vinteren banker på og sneen begynder at falde, er skisæsonen igen skudt i gang, og for at du kan nyde din ferie fuldt ud, kræver det, at du har det rette udstyr. Der findes et afgørende stykke tilbehør, som både beskytter dine øjne mod solens stråler, kan justeres til alle vejrforhold og samtidig skaber et cool udtryk – og det er skibriller til damer. Men hvad er skibriller til dame egentlig, og hvorfor er de uundværlige for enhver kvinde, der står på ski eller snowboard?

 

Hvad er skibriller til dame?

En skibrille til dame er specialdesignede beskyttelsesbriller, der er designet og fremstillet med det formål at opfylde dine behov på skibakken. Skibriller til dame adskiller sig fra almindelige solbriller ved at tilbyde en bredere synsvinkel, god pasform og avanceret teknologi der næsten altid kan håndtere de udfordringer, som vejret kan byde dig på.

 

Funktioner og fordele ved dame skibriller

Der er mange funktioner og fordele ved at vælge et par skibriller til kvinder, som er tilpasset til dig. 

 

UV-beskyttelse mod solen

De kommer blandt andet med UV-beskyttelse, der går ind og blokerer skadelige stråler fra solen. Dette beskytter ikke kun dine øjne mod eventuelle solskader, men forhindrer også blindhed fra sneen, der kan være særligt ubehageligt.

 

Anti-tåge teknologi mod skiftende vejrforhold

Goggles til dame er som oftest også udviklet med anti-tåge (anti-fog) teknologi, der sikrer dig, at dine briller forbliver klare med godt udsyn, selv når vejrforholdene ændrer sig, og sætter dig på prøve. Anti-tåge teknologien er ret essentiel for dig, der tager på skiferie, da det er afgørende for, at du kan se ud af brillerne og bevare synligheden, når du står ned ad pisterne. Husk på, at sikkerhed altid er første prioritet, uanset hvilken sport du dyrker – og er vejret først blevet tåget oppe i bjergene, kan det være ekstremt svært at se, hvor du står på ski eller snowboard.

 

God komfort og pasform

Der findes både gode skibriller til herre, dame og børn, men mange af modellerne, er faktisk designet til at være unisex – det vil sige, at de både kan bruges til kvinder, men også mænd. Unisex er oplagt, hvis du ønsker at dele med din mand, venner eller familie, men vælger du derimod et par skibriller udviklet specielt til damer, får du simpelthen bare mere komfort.

Skibriller til dame er 100% designet og udviklet til kvinder, hvorfor de giver dig ekstra komfort, ofte med justerbare stropper og skumforing, og dermed en tætsiddende og behagelig pasform. Dette er samtidig også med til at holde på varmen, når du kommer op i højden, og det bliver koldt på pisterne.

 

Skibriller til kvinder med cool design

Alt er naturligvis lavet til kvinden og designet på brillen, er ingen undtagelse. Udover beskyttelsesfunktionen er skibriller til dame også ofte tilgængelige i en lang række farver og designs, så du kan udtrykke lige præcis den stil, du ønsker på skibakken.

 

Hvornår skal jeg bruge skibriller til dame?

Uanset om du er nybegynder, øvet eller avanceret, er det afgørende, at du har et par gode skibriller til dame. Du kommer som oftest ud for skiftende vejrforhold på din skiferie, og det er derfor vigtigt, at du har et par briller, som kan klare og justere sig efter forholdene – dette kan f.eks. være følgende situationer:

 

Kraftig sne eller tåge, hvor synligheden bliver lav

 • Her er det essentielt, at dine skibriller er udviklet med de rette teknologier og funktioner, så de kan ændre udsynet for dig – eller at du kan skifte linse, og dermed få et bedre udsyn

 

Beskyttelse mod øjnene på solrige dage

Er du på skiferie i Italien, Frankrig eller Østrig, kan solen virkelig stråle igennem, og det er ekstremt rart! Men her bør du være opmærksom på, at dine dame skibriller kan beskytte dine øjne mod solens skarpe UV stråler.

 

Høj fart på pisterne

Giver du den gas på pisterne og sætter den ene fartrekord efter den anden? Det kan støve med sne, men vinden kan også stå lige imod dig. Med et par gode goggles til dame kan du på effektiv vis beskytte dine øjne mod vind og sne, når du giver den fuld pedal ned ad pisterne.

 

Hvad er forskellen på skibriller til dame vs. herre?

Det kan være svært at gennemskue, hvad forskellen på en model til herre og dame er. Skibrillerne deler nemlig mange ligheder, da de oftest er designet med de samme funktioner, beskyttelse og komfort, uanset om de er til dame, herre eller børn. Der er dog stadig en række små forskelle i både pasform og design, der tilpasser det ene køn mere end det andet:

 

Størrelse og pasform

Skibriller til dame er ofte lidt smallere sammenlignet med herre, og det skyldes, at ansigtet ofte er mindre og smallere end mænds.

 

Design, farver og stil

Der findes normalt et forholdsvis stort udvalg af farver og designs, der er rettet mod kvindernes præferencer. Derfor vil du også finde virkelig fede skibriller til kvinder, der kommer i farver som lilla, pink og pastelfarver, hvorimod briller til mænd ofte er ret neutrale med de gængse farver, såsom sort, navy og med et sporty udseende.

 

Skibriller dame mærker

Hvis du ikke har handlet skibriller før – endda også hvis du har – kan det være en stor jungle at finde rundt i de forskellige mærker og modeller. Selv vi kan endda blive forvirret, og det siger jo lidt om udvalget.. Der findes et hav af forskellige skibriller til dame, og for at du bliver sendt i den rette retning, henviser vi til de største og bedste, synes vi, skibrille mærker på markedet herunder:

 

SMITH

Måske kender du i forvejen til SMITH eller SMITH Optics, som det fulde navn er. SMITH har fremstillet og designet skibriller til børn, herre og dame gennem mange år, og er uden tvivl blandt de største på markedet, når det gælder goggles. Se alle SMITH skibriller på tilbud.

 

100%

Virksomheden, 100 Percent (100%) blev etableret tilbage i San Diego, Californien, USA i 1980’erne, og startede med at lave udstyr til motocross. Gennem goggles til motocross fik folk øjnene op for 100%, og sidenhen er de også begyndt at lave ekstremt gode og flotte skibriller til dame, herre og børn, men også solbriller og andet relevant tilbehør i deres kategori.

 

MessyWeekend

MessyWeekend er et dansk mærke, som havde deres spæde start med at lave unikke og flotte solbriller til alle køn. I dag designer og fremstiller MessyWeekend også skibriller i fede designs og med gode funktioner.

 

We Meta

We Meta laver skibriller til damer, børn og mænd i enkle designs og med flotte farvevalg. De har et godt udsyn og god pasform – og så fås de til overkommelige priser.

 

Oakley

Er du en inkarneret skiløber eller snowboarder, har du helt sikkert set Oakley på pisten. Deres skibriller har ofte et stort “O” på siden af brillerne, som står for deres navn, Oakley. Mærket blev etableret i 1975, og er i dag et af de største mærker, når det gælder skibriller til dame.

 

Salomon

Salomon laver ikke udelukkende skibriller til dame, men også en lang række andet udstyr til sport, såsom ski, løb, friluftsliv og meget andet. Salomon skibriller til dame sikrer dig briller i høj kvalitet, hvor funktioner og design spiller.

 

SPY

SPY – også kendt som SPY Optic – blev etableret i 1994 i det sydlige Californien, USA. SPY Optic laver i dag fede solbriller, gode skibriller, hjelme og andet godt tilbehør.

 

Køb skibriller til dame på tilbud hos SURFMORE

Leder du efter et par gode skibriller til kvinder? På SURFMORE.dk forhandler vi mange af de største mærker på markedet, og du har samtidig mulighed for at få gode rabatter og tilbud på skibriller til dame. Find dit par nye goggles til dame hos os og få fri fragt på ordre over 599 kr., 1-3 dages levering og 100 dages returret.