Skibriller til herre

Et par gode skibriller er essentielle, hvis du står på ski eller snowboard. Vælger du ovenikøbet et par, der er designet specifikt til mænd, får du sikkerhed og pasform rettet mod det mandlige hoved. Rul ned på siden her, og se vores store udvalg af skibriller til herre fra alle de kendte mærker.

Viser alle 18 resultater

 • chpo-method-skibriller

  CHPO Method Skibriller

  1.079,00 kr.
 • Tilbud 100-norg-hiper-skibriller-badlands-mirror-red-lens

  100% NORG HiPER Skibriller – Badlands Mirror Red Lens + Ekstra linse

  999,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud 100-snowcraft-hiper-skibriller-black-silver

  100% SNOWCRAFT HiPER Skibriller – Black/HiPER Silver Mirror + Bonus HiPER Turquoise Mirror

  799,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud smith-squad-skibriller-sort-chromapop-everyday-green-mirror-lens

  SMITH Squad Skibriller – Sort + ChromaPop Everyday Green Mirror Lens

  599,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud we-meta-skibriller-blaa-orange

  We Meta Skibriller – Blå/Orange Linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-hvid-m-orange-linse

  We Meta Skibriller – Hvid m/ orange linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-lilla-linse

  We Meta Skibriller – Lilla m/ lilla linse

  399,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-sort-linse

  We Meta Skibriller – Sort m/ sort linse

  399,00 kr.
  Kun 12 stk tilbage
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibrille-cloud-9-mirror-blue-lens

  100% OKAN Cloud 9 Skibriller – HiPER Mirror Blue Lens

  499,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-hiper-fluo-orange-rod

  100% OKAN HiPER Skibriller – Fluo Orange/Rød

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-french-navy

  SMITH Range Skibriller – French Navy

  449,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud smith-squad-sort-chromapop-sun-platinum-mirror-yellow

  SMITH Squad – Sort + ChromaPop Sun Platinum Mirror + Yellow

  599,00 kr.
 • spy-marauder-matte-white

  SPY Marauder Skibriller – Mat Hvid

  1.499,00 kr.
 • spy-marauder-zak-hale-sort

  SPY Optic Marauder Zak Hale Skibriller – Sort

  1.299,00 kr.
 • spy-optic-marauder-skibriller-light-gray

  Spy Optic Marauder Skibriller – Light Gray

  1.199,00 kr.
 • spy-crusher-elite-mat-sort-hd-bronze

  SPY Crusher Elite – Mat sort/HD Bronze

  599,00 kr.
 • Tilbud spy-optic-marauder-viper-skibriller-lilla

  SPY Optic Marauder Viper Skibriller – Lilla

  1.299,00 kr.

Skibriller til herre for beskyttelse og god synlighed

Når skisæsonen starter, er det vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr, så sikkerheden er i top. Uanset om du står på ski eller snowboard, er et par skibriller til herre blandt det mest essentielle tilbehør, da de sikrer et godt udsyn.

Med et par gode skibriller, der er specialdesignede til herre, er du sikker på, at både komfort, sikkerhed og udsyn er i top. Hvis vejrforholdene skifter, som de ofte gør på skiferie, har du brug for et par skibriller til mænd, hvori udsynet reguleres eller linsen på let vis kan skiftes.

 

Hvad er skibriller til herre?

Skibriller til mænd er i bund og grund avancerede beskyttelsesbriller, der er designet med det mandlige ansigt og dets behov i baghovedet. De kan ikke sammenlignes med solbriller, da de har en meget bredere synsvinkel, bedre pasform samt teknologi, der sikrer dig de bedste vilkår, når du er på skiferie. Derudover sidder et par skibriller godt fast til hovedet, og kan justeres efter hovedstørrelse med justerbare stropper.

 

Funktioner og fordele ved skibriller til herre

Når du vælger et par skibriller specifikt designet til herre, kommer de også med en række funktioner og fordele, eftersom de er lavet specifikt til det mandlige hoved. Mange skibriller kommer dog i unisex, hvilket gør dem oplagte til både herre og kvinde, men vælger du en specifik herre model, får du altså stadig lidt ekstra for pengene:

 

Beskytter øjnene mod solen med UV-beskyttelse

Det er ingen hemmelighed, at solen i bjergene godt kan skinne igennem. Det er derfor vigtigt, at du passer på dine øjne, og her kan du med fordel vælge et par skibriller til herre med UV-beskyttelse.

Den UV beskyttende funktion blokerer de skarpe og skadelige stråler fra solen, der i sidste ende kan komme til at beskadige dine øjne, men reducerer samtidig også risikoen for sneblindhed.

 

Undgå tåge på pisten med anti-tåge teknologi

Anti-tåge teknologi, også kendt som “anti-fog”, er en teknologi, der efterhånden findes i forholdsvis mange skibriller til dame, herre og børn. På din skiferie i bjergene kan der ofte forekomme tåge, som gør det besværligt at se fremad, når du står på ski eller snowboard. Med anti-tåge teknologien er du sikret, at dine skibriller stadig giver dig et klart udsyn, selvom vejrforholdene udfordrer dig. 

Nogle gange kan det være så tåget, at der anbefales, at man slet ikke tager ud på pisten. Derfor anser vi det for særligt vigtigt, at du vælger et par briller, som er udviklet med anti-tåge teknologien, da det alt andet end lige giver dig mere sikkerhed, men også flere timer på pisten.

 

God, komfortabel pasform

Som tidligere nævnt er skibriller til herre udviklet specifikt til mænd. Derfor kan det godt betale sig at købe en af disse modeller, da de er skabt til hovedformen på mænd. Dermed får du også bedre komfort, blødt ansigtsskum og typisk justerbare stropper, så du kan tilpasse til dit hoved. Med en tætsiddende pasform holdes sne og kulde også ude, hvilket giver mere varme.

 

Goggles til herre med cool design

Ved siden af de mange funktioner og egenskaber, der medfølger et par skibriller til herre, er design og farver også tiltænkt mænd. Skibriller til mænd kommer ofte i et sporty, moderne eller klassisk design i en lang række farver – og du kan helt sikkert finde en stil, der passer til dig.

 

Hvornår skal jeg bruge skibriller til herre?

Det er en fordel at bruge skibriller til herre, så snart du befinder dig i sne og tåge. Men der er også flere situationer, hvor de er mere eller mindre uundværlige:

 

Beskyt dine øjne mod solens skarpe stråler

Mange skibriller til herre er udviklet med UV-beskyttelse, der beskytter dine øjne mod solens skarpe stråler. For at passe på dine øjne, kan du med stor fordel tage et par skibriller til herre på og undgå, at dine øjne tager skade.

 

Sne og tåge

Vælger du et par skibriller til herre med anti-tåge teknologi, er du sikret synlighed i selv det værste vejr.

 

Høj hastighed på pisterne

Kan du lide at give den gas og sætte ny fartrekord på pisten? Så bør du helt klart købe skibriller til herre, da de forhindrer sne, vind og støv rammer i øjnene på dig, når du giver den gas på pisten.

 

Skibriller til herre mærker

100% (100 Percent)

100% er et amerikansk mærke, der har sin oprindelse i San Diego, Californien i USA. De blev etableret i 1980’erne, og havde i starten deres fokus på at lave de bedste goggles og andet udstyr til motocross. I dag laver de mange andre ting og blandt andet også skibriller til herre og flotte solbriller. Se alle vores 100% skibriller.

 

SMITH

SMITH, også kendt som SMITH Optics, er blandt de største skibrille mærker i dag og laver både gode skibriller til børn, dame og selvfølgelig herre. Vælger du et par skibriller til herre fra SMITH, får du et par gode briller i høj kvalitet. Se vores store udvalg af skibriller fra SMITH.


SPY Optic

SPY er et mærke fra det sydlige Californien, USA, som blev startet i 1994. SPY Optic laver både solbriller, skibriller og meget andet godt til aktive sportsfolk.

 

MessyWeekend

Det danske mærke, MessyWeekend, har base i København og begyndte deres rejse med at lave solbriller. I dag har de også udvidet deres sortiment til skibriller, som kommer med fede funktioner og i cool, enkle designs. Se alle skibriller fra MessyWeekend.

 

We Meta

We Meta er et prisbilligt mærke, der laver gode skibriller til mænd med fede funktioner og designs – og samtidig bliver du ikke skræmt væk af prisen.

 

Oakley

Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med Oakley – også selvom du endnu ikke har været på din første skiferie. Oakley kendetegnes ved et stort “O” på siden af skibrillen, som signalerer at det er en Oakley skibrille.

Køber du en skibrille til herre fra Oakley, er du garanteret topkvalitet, god pasform og de nyeste teknologier.

 

Salomon

Mærket, Salomon, stammer fra Frankrig og er kendt for meget andet end ski og tilbehør. De laver nemlig også sko, tilbehør til løb og meget andet inden for sport. Salomon skibriller til herre er et godt og anerkendt valg.

 

Find gode tilbud på skibriller til herre hos SURFMORE

Er du på udkig efter et par gode skibriller til herre, er du kommet til det rette sted. Hos SURFMORE forhandler vi en lang række modeller fra de største skibrille mærker på markedet. Vi får løbende nye modeller hjem, og laver samtidig rabatter, gode priser og tilbud på skibriller til herre.

Når du handler hos os får du fri fragt v/køb over 599 kr., 1-3 dages levering, 100 dages returret og dansk kundeservice.