Badesandaler til herre

Leder du efter et par gode sandaler til herre, som kan bruges om sommeren, hjemme i haven eller på stranden? Hos SURFMORE forhandler vi badesandaler til mænd i mange forskellige størrelser, designs og fra verdenskendte mærker. Se hele udvalget herunder!

Viser alle 2 resultater

Hvad er badesandaler?

Badesandaler er fodtøj som alt andet, men i sandalerne har du fødderne fri og det giver luft og komfort. En sandal er et typisk sommerfodtøj som primært bruges når vind og vejr tillader det. Er foråret på vej, så kan du trygt finde badesandalerne frem.

Det kan være utrolig behageligt at bruge badesandaler til mænd. Det er selvfølgelig et krav, at det ikke sner og er koldt, en tillader vejret det er sandaler fantastisk fodtøj!

Badesandalerne kan både bruges til fritid og sommerdage, men fås også i modeller som er finere og som kan bruges til fest og lidt finere sammenkomester.

 

Hvorfor skal jeg købe badesandaler til mænd?

Der er ingen der siger du skal købe badesandaler, men vi kan give dig et par gode råd, og vi kan samtidigt fortælle vores vinkel på herre badesandaler.

I dag laver alle fodtøjsproducenter badesandaler. Det er alt fra Puma til Birkenstock, men også Quiksilver og brands som er langt dyrere. Det kort og det lange er i bund og grund, at du kan købe badesandaler til herre uanset hvor du kommer hen.

Badesandaler er behagelig at have på. Sandalen er ikke bare behagelig, men den er også utrolig luftig for dine fødder, da man typisk har bare fødder i et par badesandalerne. Det giver luft til fødderne og det er sundt!

Derudover er badesandaler smarte på sommerdage og de er nemme at tage af og på. En sandal skal nemlig hverken snøres, bindes eller spændes med velcro. En sandal træder du altså bare i og det gør det nemt.

 

Hvad er forskellen på badesandaler til herre og dame?

I bund og grund bliver badesandaler til mænd og damer produceret med samme tilgang og i samme materialer. Du skal derfor ikke være nervøs for kvaliteten, når du skal købe klipklapper og badesandaler.

Derimod skal du være opmærksom på, at det er et par dame sandaler du er ved at købe, eller omvendt et par badesandaler til mænd. Det er nemlig ikke ligegyldigt, da størrelserne selvfølgelig er forskellige. Størrelserne i badesandaler skifter fra mænd til kvinder og derfor skal du sikre dig, at du får dine sandaler i den rigtige pasform og til det rigtige køn.

 

Køb herre badesandaler hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi i 2023 udvidet sortiment med sandaler. Vi kommer løbende til at forhandle flere mærker og modeller af badesandaler til mænd, og håber også, at der er noget for dig. Du finder også et stort sortiment af badesandaler til børn og badesandaler til kvinder.

Vi forhandler blandt andet mærket, Reef, som vi synes passer perfekt ind i vores tankegang og sortiment. Vi er derfor glade for at have etableret et samarbejde med mærket.