Snowboards til damer

Skal du snart på skiferie, men mangler et snowboard til dame? Et godt snowboard til kvinder kan give dig en ekstra god oplevelse på pisterne, og det er derfor relevant at gøre sit forarbejde. Du kan på denne side finde vores udvalg af snowboards til damer, og forhåbentlig er der også et for dig.

Gør dig selv flyvende på pisten med et snowboard til dame

Snowboarding er i sig selv en ekstremt populær vintersport, men det er også en måde at komme i kontakt med naturen på, udfordre dig selv på de forskellige pister og prøve nye ting af. Og uanset om du er komplet nybegynder, øvet eller en af de avancerede snowboardere, vil du opleve, at du altid kan forbedre dig og opleve sporten fra en ny side. Det kan være, at du ønsker at lære at carve bedre, hoppe højere, køre mere off-pist eller tage rails i parken.

I sidste ende afhænger det i høj grad af dig selv, som snowboarder, men med et godt snowboard til dame, kan du gøre dit forarbejde for, at du får den bedste oplevelse på pisterne. Det er derfor en god ide, at du laver dit forarbejde, så du får valgt det bedste dame snowboard til dig selv og dine behov.

 

Hvorfor bør jeg vælge et snowboard udviklet til dame?

Når du leder efter snowboards, vil du opleve, at udvalget er kæmpe stort og der findes unisex modeller, men også snowboards til herre og snowboard til børn og junior. Valget af det rigtige snowboard er afgørende for en god oplevelse på pisterne, og derfor anbefaler vi også, at du vælger et dame snowboard, hvis du er kvinde. Dermed er du sikret, at boardet er udviklet og designet til dig – og det giver alt andet end lige blot en bedre oplevelse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af dame snowboard?

Der er flere faktorer, som du bør overveje, inden du foretager købet af det perfekte snowboard til damer:

 

Type af snowboard

Der findes flere forskellige niveauer, færdigheder og terræner, som man kan køre i som snowboarder. De mest almindelige stilarter inden for snowbaording er freeride, all mountain og freestyle.

Vælger du et all mountain snowboard til kvinder får du et alsidigt board, der kan begå sig i flere terræner, mens et freestyle snowboard er designet til at køre i park, lave tricks og hoppe rundt.

Et andet godt valg er et freeride board, som kan bruges lidt allround, men som oftest også er oplagt til off-pist eventyr.

Du skal naturligvis vælge den type dame snowboard, der passer bedst til din kørselsstil, præferencer og behov.

 

Størrelse og form

Snowboards til damer kommer i mange størrelser og former, og du skal naturligvis have et, som passer perfekt til dig. En god tommelfingerregel er, at kortere boards ofte er lettere at styre, mens en længere model giver mere stabilitet og fart.

Her spiller højde og vægt ind, og vi anbefaler, at du henvender dig til en ekspert ved en snowboard- eller skibutik for at få vejledning på dette område.

 

Fleksibilitet

Snowboards kommer altid med en vis fleksibilitet, og denne varierer fra blød til stiv. Bløde snowboards til damer er generelt mere tilgivende og bedre for begyndere, mens stive boards giver respons og præcision.

 

Køb snowboard til dame på SURFMORE.dk

Har du allerede besluttet dig for et specifikt dame snowboard, eller leder du stadig efter det perfekte for dig? Hos SURFMORE finder du billige snowboard til dame på tilbud, men også dyrere modeller, og vi står altid klar til at give vejledning, før du foretager det endelige køb.

Når du køber snowboards til dame hos os, får du bl.a. fri fragt v/ 599 kr, 100 dages returret og 1-2 dages levering.