Neopren tilbehør

Med det rette neopren tilbehør er du klar til en enhver udfordring, når det gælder vandsport, uanset om det er svømning, surfing, sejlads eller hyggelige timer i strandkanten. Her på siden finder du alt vores neopren tilbehør, som inkluderer sko og hætter, sokker, toppe og meget mere!

Viser 1–27 af 60 resultater

 • camaro-neopren-lim-30g-sort

  Camaro Neopren Lim 30g – Sort

  99,00 kr.
 • mcnett-aquasure-neopren-glue-tube

  McNett Aquasure Neopren Lim Tube (28g)

  119,00 kr.
 • ion-beach-hat

  ION Beach Hat

  399,00 kr.
 • ion-collision-svømmevest

  ION Collision Element Impact Vest

  998,00 kr.
 • ion-ivy-vest-kvinder

  ION Ivy Vest Front-Zip Dame

  999,00 kr.
 • ION-Water-Jacket-Neo-Cosy-Coat-Core-women

  ION Water Neo Jacket Cosy Coat Core Dame

  1.499,00 kr.
 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-robe-detaljer

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Navy

  999,00 kr.
 • rip-curl-flashbomb-hidden-split-toe-neopren-sko-05

  Rip Curl Flashbomb Narrow Fit Hidden Split-Toe Neopren Sko (5mm)

  849,00 kr.
 • Tilbud prolimit-mercury-neopren-beanie-alloy-orange

  PROLIMIT Mercury Neopren Beanie – Alloy/Orange

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sokker-3mm

  SURFMORE Neopren Sokker (3mm)

  199,00 kr.
 • manera-magma-baselayer-0.5-2023-neopren-top

  Manera Magma Baselayer Neopren Top (0.5mm)

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-handsker-1-5-mm

  SURFMORE Neopren Handsker (1.5 mm)

  299,00 kr.
 • manera-magma-2.5-mm-open-palm-neopren-handske

  Manera Magma Open Palm Neopren Handsker (2.5 mm)

  379,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-luffer-3mm

  SURFMORE Neopren Luffer (3mm)

  199,00 kr.
 • manera-xd10-2mm-neopren-handsker

  Manera X10D Neopren Handsker (2mm)

  399,00 kr.
 • Tilbud solite-gauntlet-neopren-handsker-2-mm-2023

  Solite Gauntlet Neopren Handsker (2 mm) – 2023

  399,00 kr.
 • Tilbud solite-gauntlet-neopren-handsker-3-2-mm-2023

  Solite Gauntlet Neopren Handsker (3/2 mm) 2023

  399,00 kr.
 • Tilbud solite-split-mitt-neopren-handsker-5-3-mm-2023

  Solite Split-Mitt Neopren Handsker (5/3 mm) – 2023

  399,00 kr.
 • gill-7672-neopren-vinter-handsker

  Gill 7672 Neopren vinter handsker

  799,00 kr.
 • Tilbud c-monsta-wetsuit-hanger-v2

  C-MONSTA Wetsuit Hanger V2

  299,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • gill-l095-voyager-vandtaet-taske-gul-50l

  Gill L095 Voyager Vandtæt Taske 50L – Gul

  399,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-10l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 10L – Gul

  299,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-25l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 25L – Gul

  349,00 kr.
 • Tilbud neilpryde-neo-seamless-glove-15-mm

  Neilpryde Neo Seamless Glove 1,5mm

  399,00 kr.
 • Tilbud neilpryde-neo-top-2mm-navy-pewter-yellow

  Neilpryde Neo Top 2mm – Navy/Pewter/Yellow

  549,00 kr.
 • picture-organic-floats-1-5-flexskin-top-a-black

  Picture Floats 1.5 mm Flexskin Top – A Black

  1.399,00 kr.

Neopren tilbehør: Hvad har jeg brug for?

Surfer du i vinterhalvåret har du brug for tykkere lag af neopren. Du har brug for den isolerende effekt en god våddragt skaber, men du har samtidigt også brug for bevægeligheden og fleksibiliteten som hører med aktiv vandsport. Neopren tilbehør findes i rigtig mange modeller, farver og størrelser.

Det vigtige er, at det har sin funktion og det forlænger den aktive tid for en surfer som dig. Dernæst må det selvfølgelig også gerne være behageligt og se godt ud – pasformen i en våddragt og det samme for et par neopren sko.

 

Neopren sko, sokker og hue/hætte for maksimal varme!

I vinterhalvåret kan det godt være koldt. Vinden bider i kinderne og vandtemperaturen er kold. Det er derfor vigtigt at være klædt godt på, når du skal ud. Sørg for et par tykke neopren støvler, som holder dine fødder varme. Ofte er det støvler som er omkring 5 mm i tykkelse. Varme neopren handsker som dækker fingre er også vigtigt, da dette dækker for vinden og den kolde vand.

Neopren har den funktion at det skaber varme og samtidigt isolere det. Det betyder at køber du en god herre eller dame våddragt, så vil den i takt med brug genere og skabe varme mens du er på vandet. Det forlænger din surf session og du skal ikke bekymre dig om at fryse. Har du først prøvet at skære tænder og fryse, så ved du også hvorfor neopren tilbehør og god beklædning er vigtig.

 

Surfing, paddleboard og neopren – det går hånd-i-hånd!

På et tidspunkt træder foråret stille til. Dagene bliver længere og vi fornyes atter med energi og lyst til at komme ud i naturen. Det er også her langt de fleste begynder at finde SUP boards og svømmeveste eller impact veste frem. Sæsonen for surf boards og paddleboarding starter atter igen. Selvom det er fristende at finde den tynde shorty våddragt frem, så skal du huske at vandet stadig er koldt. Hav’ derfor ikke alt for travlt med de tynde våddragter i 3 mm, indtil vejret tillader det.

Med et SUP board hører sig også god neopren beklædning. Neopren beklædning til SUP består af dame eller herre våddragt, neopren sko og selvfølgelig også en redningsvest. Der findes en masse forskelligt SUP tilbehør.

Det er ikke et krav at du bruger en våddragt, men det er vores klare anbefaling, at du overvejer at finde en våddragt til børn, men selvfølgelig også voksne! En god våddragt og et par neopren sko er fast del af tilbehør til surfing og paddleboard.

 

Neopren tilbehør til hele året

Selvom varmen tager til, bør du tage et tjek på dit neopren tilbehør. Har du styr på garderoben? Er svømmevesten som den skal og bør du investere i handsker til det tidlige forår. Vores klare erfaring siger at det er bedre, at have en smule for meget beklædning på, fremfor for lidt. Du kan altid tage en tyndere våddragt på, når vejret tillader det.

En sommer våddragt er gerne 3 mm i tykkelsen, mens en våddragt til vinteren er 5 mm. Det er en smagssag og et meget personligt spørgsmål. Nogle foretrækker tykke våddragter i 5 mm hele året rundt, mens andre skifter som årstiden skifter. Det er noget du bør teste og prøve dig frem med. Det har også noget at sige, hvis du er kuldskær og en frossenpind.

Foråret er fantastisk. Fuglene kvidrer atter og træerne bliver grønnere. Det giver mulighed for at starte dagene på sup boardet med friskbrygget morgenkaffe. Alle skal prøve at tage termoflaske med friskbrygget kaffe med på vandet. Det er helt fantastisk og det er en dejlig befriende og rolig måde at starte dagen på. Morgenkaffe på vandet giver samtidigt mulighed for et par gode fotos. Husk at tag telefonen med og pak det ind i et vandtæt mobil cover.

 

Neopren til fødderne

Måske går du og venter på det gode vejr, indtil du kan finde dit oppustelige paddleboard frem. Det kan også være, at du er vinterbader eller bare leder efter et par varme neopren sokker eller støvler til din næste badetur.

Neopren støvler og badesko findes i dag i mange forskellige modeller, tykkelser og størrelser. Alle forskellige og med forskelligt behov, men der er helt sikkert én som også passer dig.

En god neopren støvle skal give varme og så skal den beskytte dine fødder mod sten og skarpe genstande. Det kan være muslinger eller glasskår som er tabt i vandkanten. En badesok eller neopren støvle dækker dine fødder og skærper dem for de skarpe genstande. Du bør derfor træde varsomt eller bruge et par neopren støvler til at beskytte fødderne.

 

Vedligeholdelse og rengøring af våddragten 

Med tiden kan din våddragt godt komme til at lugte en smule “tungt”. Det sker relativt hurtigt, hvis du ofte er på vandet. Det er altså med andre ord vigtigt, at du får skyllet din våddragt igennem efter brug. Dertil skal selvfølgelig nævnes at en våddragt skal have frisk vind for at tørre. Det nytter ikke noget at smide den ud i et lukket skur og regne med at den bare tørre. Det holder ikke.

Tag din våddragt ud af bilen efter brug og smid den i en balje med lunket vand. Rip Curl har deres kendte “Piss-off” som er et rengøringsmiddel til alle typer neopren. Især til surfere med våddragter er piss-off simpelthen bare smart og praktisk. Hæl dernæst en smule af rengøringsmiddel i baljen med din våddragt og lad den ligge en rum tid. Rengøringsmiddel dræber bakterier og fjerner den ildelugtende lugt i våddragten.

Rip Curl “piss-off” kan bruges i alt neopren 3-4 gange om året. Det vedligeholder samlinger og syninger, og det fjerner tilmed den grimme lugt i alt fra neopren støvler til våddragten.

 

Køb neopren tilbehør på hos surfbutikken, SURFMORE.dk

Vi er selv surfere og ved, hvor vigtigt det er med det rette neopren! Derfor finder du hos os også et kæmpe sortiment af neopren tilbehør, som både inkluderer alt fra neopren toppe, UV trøjer til våddragter, long- og short johns samt meget mere.

Har du spørgsmål til noget af vores neopren tilbehør, sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt!