Water tubes

Er du på udkig efter en water tube til båden? Hos SURFMORE forhandler vi både water tubes, bananbåde og alt imellem. Se alle vores water tubes herunder, og bliv klogere på, hvilken badering du har brug for til båden.

Viser alle 20 resultater

 • delta-water-tube

  Double Delta Water Tube

  1.199,00 kr.
 • Tilbud radar-astro-water-tube-2-personer

  Radar Astro Tube (2 Personer)

  1.679,00 kr.
 • Tilbud 1852-marine-sofatube-3-personer

  1852 Marine Sofatube (3 Personer)

  2.749,00 kr.
 • water-tube-båd-1-person

  1852 Fuel tube til 1 person, Ø137cm

  899,00 kr.
 • kneeboard-fuel

  Kneeboard Fuel – 1 person

  1.799,00 kr.
 • Tilbud crazy-banana-water-tube-3-personer

  1852 Crazy Bananbåd, Crazy Banana Tube – 3 personer

  1.999,00 kr.
 • 1852-Trekantet-Water-Tube-pakke-1-person

  1852 Trekantet Water Tube pakke – 1 person

  999,00 kr.
 • 1852-traekline-til-tube-1-person-gul

  1852 Trækline til tube – 1 person

  From 179,00 kr.
 • radar-edge-water-tube-2-personer

  Radar Edge Water Tube (2 personer)

  1.849,00 kr.
 • radar-edge-water-tube-3-personer

  Radar Edge Water Tube (3 personer)

  2.249,00 kr.
 • radar-galaxy-water-tube-4-personer

  Radar Galaxy Water Tube (4 Personer)

  5.999,00 kr.
 • radar-liftoff-tube-3-personer

  Radar Liftoff Water Tube (3 Personer)

  1.399,00 kr.
 • radar-orion-2-marshmallow-top-2-person-boat-tube

  Radar Orion 2 Marshmallow Top Tube (2 Personer)

  999,00 kr.
 • radar-orion-3-marshmallow-top-3-person-tube

  Radar Orion 3 Marshmallow Top 3 Water Tube (3 personer)

  1.679,00 kr.
 • radar-ufo-2-person-tube

  Radar Ufo Water Tube (2 Personer)

  2.249,00 kr.
 • jobe-traekkrog-haandtag

  JOBE Trækkrog Håndtag

  449,00 kr.
 • Tilbud 1852-marine-sofatube-2-personer

  1852 Marine Sofatube (2 personer)

  2.529,00 kr.
 • Tilbud wet-n-wild-water-tube-blaa

  Wet´N´Wild Water Tube – Blå

  999,00 kr.
 • radar-12v-dc-tube-pumpe

  Radar 12V DC Tube Pumpe

  349,00 kr.
 • Tilbud wet-n-wild-water-tube-2-personer

  Wet´N´Wild Water Tube (2 Personer)

  1.299,00 kr.

Water tube til båden: Hvad er det?

Du er måske allerede nysgerrig efter, om familien skal forkæles med en badering eller water tube til båden. Ungerne plager og du ved inderst inde også godt, at det er en ekstremt fed oplevelse!

En badering til båden kommer i mange forskellige modeller og former – og går også under navnet, water tube, tube eller badering til båd. En water tube er nem at spænde efter båden, og koster det samme som en halv tank brændstof. Dog giver den smil, leg og glæde på vandet – og hele familien kan nyde det nye legetøj. Spænd den efter båden og sæt i gang. Børnene vil elske det og det samme vil forældrene.

En water tube kræver ikke synderligt meget vedligeholdelse, men blot at blive skyllet efter af saltvand, som du måske kender det fra andre vandsportsgrene som surfing på SUP boards og windsurfing. Du kan have din water tube liggende pumpet med luft i båden, mens den ikke er i brug. Vi har flere varianter, størrelser og modeller af baderinge til både, hvorfor der helt klart også er noget for din smag.

 

Water tube giver timevis af sjov på vandet

Måske har du gået strandture i sommerhalvåret og set familier med store smil på læben. En water tube giver timevis af underholdning og leg på vandet, og koster samtidig ikke alverden. En water tube til speedbåden kendes også som en oppustelig badering til båden, tube eller water tube. De mindste tubes passer til én person, men fås også i størrelser, som passer helt op til 5 personer for de største modeller. 

Vi har et udvalg af slidstærke water tubes fra anerkendte brands som Radar, hvor kvaliteten er i højsædet. Alle tubes er på lager til daglig levering, og kan pumpes op i løbet af få minutter. 

Har I allerede båden, men mangler bare udstyret, er det absolut en overvejelse at købe en badering til båden som familiens nye legetøj.

 

Kan min båd trække en water tube?

Det er vigtigt, at din motorbåd også har kraft nok til at trække en water tube. En stor båd med større motor har nemmere ved at trække en badering til båd end en lille jolle med påhængsmotor. Derfor bør du overveje, om du skal købe en water tube til 1 eller 4 personer. En tube til 4 personer vil kræve betydeligt mere af din båd og motor. 

En lille jolle med en motor på 25HK kan godt trække en water tube til én person. Er det en båd af ældre dato med en gammel slidt motor, kan det godt blive i overkanten. Vi har dog samlet en række grundlæggende regler, som du kan tage som estimater. Der er naturligvis flere faktorer, som spiller ind, men dette er vores erfaring af water tubes og motorstørrelser. 

Tommelfingerregel for water tubes efter motorbåd:

20-35 HK: Trækker fint en water tube med plads til én person.

40-85 HK: Giver mulighed for at trække en water tube med plads til 2-3 personer. Op til 85HK er tilstrækkeligt for massere af fart og smil på vandet. Desto flere hestekræfter motoren har, desto mere power og kraft har den også til at trække. Ved sejlads vil I hurtigt kunne fornemme, om motoren har overskud til at trække mere end 2 personer. 

90 HK eller derover: Tåler nemt at trække mere end 3 personer i water tube. Du skal huske på, at 3 personer med en gennemsnitsvægt på 70 kg tilsammen giver en ballast på mere end 200 kg. Det er derfor også vigtigt, at din motorbåd har trækkraft og overskud til at trække en badering efter båden.

 

Hvilken badering til båd skal jeg vælge?

Du skal vælge en tube, som passer til dit behov og selvfølgelig også til din båd. Din motor- eller speedbåd skal kunne trække en tube, hvis der sidder 3 personer i den. Derfor bør du også have dette med i din overvejelse, når du skal købe en water tube. 

Erfaring fortæller os, at det er sjovere at bruge en tube med plads til 2 personer frem for én. Har du 2 børn, er det derfor vores anbefaling at du køber en water tube med plads til to personer. Dermed er du samtidig fri for at den ene skal sidde i båden og vente.

 

Water tube til 2 personer

En water tube fås til speedbåden, motorbåden og sejlbåden. Faktisk kan en water tube bruges i mange forskellige sammenhænge, og er du en af de heldige, som har en vandscooter, kan I også spænde jeres water tube efter denne. Mulighederne for at have det sjovt på vandet, er mange så længe du er kreativ.

Baderinge til både fås i dag i mange forskellige designs, farver og variationer. Nogle er runde, mens andre er firkantede, trekantede eller sågar femkantede. Vi har et udvalg af forskellige modeller, som alle giver smil og glæde!

 

Har jeg pumpet min badering til båd korrekt op?

Det er vigtigt, at du har pumpet din badering og water tube korrekt op. Måden hvorpå den virker, er, at du pumper luft ind gennem ventilen, som sidder på siden af din badering. Dette gøres gennem den medfølgende pumpe. Er tuben ikke pumpet korrekt, risikerer du, at den går i stykker og bliver defekt. Det er derfor vigtigt, at du følger den medfølgende instruktionsguide. 

Mangler du en god pumpe, kan du se hele vores udvalg af elektriske pumper til at pumpe water tubes, SUP boards og andet op med.

 

Kombinér din badering til båd med svømmevest

Når du er på vandet, skal du have en svømme- eller redningsvest med. Alle fartøjer på vandet skal medbringe veste for hver person om bord. Er I fire personer om bord på motorbåden, skal der medbringes redningsveste for hver person. Der er ingen undskyldninger og søfartspolitiet er ekstremt opmærksomme gennem sommeren. Det er derfor vores klare anbefaling, at I medbringer redningsveste ombord på jeres båd, da I ellers vil risikere at få en bøde.

Selvom det kan virke som mange penge, at skulle investere i svømmeveste, er det en klog og fornuftig investering. En svømmevest giver sikkerhed og opdrift i vandet. Børnene vil hurtigt glemme, at de har vesten på, når baderingen er spændt efter båden. Sørg derfor altid for sikkerheden på vandet. 

 

Køb water tubes og baderinge til båd på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af både water tubes og baderinge til båd, så du kan få en fed oplevelse på vandet. Vi forhandler mange varianter i forskellige størrelser, alt fra water tubes til én person og helt op til 5-6 personer. Vi har baderinge fra anerkendte mærker som Radar Skis, 1852 Marine og mange andre.