Water tube

Er du på udkig efter en water tube til båden? Hos SURFMORE forhandler vi både water tubes, bananbåde og alt imellem. Se alle vores water tubes herunder, og bliv klogere på, hvilken badering du har brug for til båden.

Viser alle 21 resultater

 • delta-water-tube

  Double Delta Water Tube

  1.299,00 kr.
 • Tilbud radar-astro-water-tube-2-personer

  Radar Astro Tube (2 Personer)

  1.579,00 kr.
 • Tilbud 1852-marine-sofatube-3-personer

  1852 Marine Sofatube (3 Personer)

  2.849,00 kr.
 • Tilbud water-tube-båd-1-person

  1852 Fuel tube til 1 person – Ø137cm

  879,00 kr.
 • kneeboard-fuel

  Kneeboard Fuel – 1 person

  1.799,00 kr.
 • 1852-traekline-til-tube-1-person

  1852 Trækline til tube – 1 person

  Fra 179,00 kr.
 • crazy-banana-water-tube-3-personer

  1852 Crazy Bananbåd, Crazy Banana Tube – 3 personer

  2.279,00 kr.
 • Tilbud 1852-Trekantet-Water-Tube-pakke-1-person

  1852 Trekantet Water Tube pakke – 1 person

  799,00 kr.
 • radar-edge-water-tube-2-personer

  Radar Edge Water Tube (2 personer)

  1.849,00 kr.
 • radar-edge-water-tube-3-personer

  Radar Edge Water Tube (3 personer)

  2.249,00 kr.
 • radar-galaxy-water-tube-4-personer

  Radar Galaxy Water Tube (4 Personer)

  8.899,00 kr.
 • radar-liftoff-tube-3-personer

  Radar Liftoff Water Tube (3 Personer)

  1.749,00 kr.
 • radar-orion-2-marshmallow-top-2-person-boat-tube

  Radar Orion 2 Marshmallow Top Tube (2 Personer)

  1.799,00 kr.
 • radar-orion-3-marshmallow-top-3-person-tube

  Radar Orion 3 Marshmallow Top 3 Water Tube (3 personer)

  1.679,00 kr.
 • radar-ufo-2-person-tube

  Radar Ufo Water Tube (2 Personer)

  2.249,00 kr.
 • jobe-traekkrog-haandtag

  JOBE Trækkrog Håndtag

  449,00 kr.
 • Tilbud 1852-marine-sofatube-2-personer

  1852 Marine Sofatube (2 personer)

  2.629,00 kr.
 • Tilbud wet-n-wild-water-tube-blaa

  Wet´N´Wild Water Tube – Blå

  899,00 kr.
 • radar-12v-dc-tube-pumpe

  Radar 12V DC Tube Pumpe

  349,00 kr.
 • wet-n-wild-water-tube-2-personer

  Wet´N´Wild Water Tube (2 Personer)

  1.399,00 kr.
 • hydroslide-water-tube

  Hydroslide Water Tube

  2.999,00 kr.

Tube til båd 

Du er måske allerede nysgerrig efter om familien skal forkæles med en badering eller water tube til båden. Ungerne har allerede spurgt og sommerferien står om hjørnet. 

En badering kommer i mange forskellige modeller og former – og går også under navnet, water tube, tube eller badering. En water tube er nem at spænde efter båden, og koster det samme som en halv tank brændstof. Dog giver den smil, leg og glæde på vandet – og hele familien kan nyde det nye legetøj. Spænd den efter båden og sæt i gang. Børnene vil elske det og det samme vil forældre. 

En tube kræver ikke synderligt meget vedligeholdelse, men blot at blive skyllet efter af saltvand som du kender det fra SUP boards og andet vandsportsudstyr. Du kan have din water tube liggende pumpet med luft i båden, mens den ikke er i brug. Vi har flere varianter, størrelser og modeller samt båd tilbehør til ethvert behov. Kig med! 

 

Badering til båd

Måske har du gået strandture i sommerhalvåret og set familier med store smil på læben. En water tube giver timevis af underholdning og leg på vandet, og koster samtidig ikke alverden. En water tube til speedbåden kaldes også en oppustelig badering. De mindste tubes passer til én person, men fås også i størrelser, som passer helt op til 5 personer for de største modeller. 

Vi har et udvalg af slidstærke water tubes fra anerkendte brands, hvor kvaliteten er i højsædet. Alle tubes er på lager til daglig levering og pumpes op i løbet af få minutter. 

Har i allerede båden, men mangler bare udstyret, så er det absolut en overvejelse at købe en tube som familiens legetøj. 

 

Tube til vandsport 

Det er vigtigt, at din motorbåd også har kraft nok til at trække en water tube. En stor båd med større motor har nemmere ved at trække en tube, end en lille jolle med påhængsmotor. Derfor bør du overveje, om du skal købe en water tube til 1 eller 4 personer. En tube til 4 personer vil kræve betydeligt mere af din båd og motor. 

En lille jolle med en motor på 25HK kan godt trække en water tube til én person. Er det en båd af ældre dato med en gammel slidt motor, kan det godt blive i overkanten. Vi har dog samlet en række grundlæggende regler, som du kan tage som estimater. Der er naturligvis flere faktorer som spiller ind, men dette er vores erfaring af water tubes og motorstørrelser. 

 

Tommelfingerregel for motorbåd:

20-35 HK trækker fint water tube med plads til 1 person 

40-85 HK giver mulighed for en water tube med 2-3 personer. Op til 85HK er tilstrækkeligt for massere af fart og smil på vandet. Desto flere HK motoren har desto mere power og kraft har den også til at trække. Ved sejlads vil i hurtigt kunne fornemme, om motoren har overskud til at trække mere end 2 personer. 

90HK eller derover tåler nemt at trække mere end 3 personer i water tube. Man skal huske på, at 3 personer med en gennemsnitsvægt på 70 kg tilsammen giver en ballast på mere end 200 kg. Det er derfor også vigtigt, at din motorbåd har trækkraft og overskud til at tage badering!

 

Hvilken water tube skal jeg vælge? 

Du skal vælge en tube, som passer til dit behov og selvfølgelig også til din båd. Din motor- eller speedbåd skal kunne trække en tube, hvis der sidder 3 personer i den. Derfor bør du også have dette med i din overvejelse, når du skal købe en water tube. 

Erfaring fortæller os, at det er sjovere at bruge en tube med plads til 2 personer frem for én. Har du 2 børn, er det derfor vores anbefaling at du køber en water tube med plads til to personer. Dermed er du samtidig fri for at den ene skal sidde i båden og vente.

 

Tube til 2 personer

En water tube fås til speedbåden, motorbåden og sejlbåden. Faktisk kan en water tube bruges i mange forskellige sammenhænge, og er du en af de heldige som har en vandscooter, kan i også spænde jeres water tube efter denne. Mulighederne for at have det sjovt på vandet er mange. Se vores bl.a. vores Delta Tube til 2 personer.

Water tube fåes i dag i mange forskellige designs, farver og variationer. Nogle er runde, mens andre firkantet eller trekantet. Vi har et udvalg af forskellige modeller som alle giver smil og glæde!

 

Har du pumpet din tube korrekt? 

Det er vigtigt, at du har pumpet din badering og water tube korrekt. Måden hvorpå den virker, er at du pumper luft ind gennem ventilen, som sidder på siden af din badering. Dette gøres gennem den medfølgende pumpe. Er tuben ikke pumpet korrekt, risikerer du, at den går i stykker og bliver defekt. Det er derfor vigtigt at følge den medfølgende instruktionsguide. 

 

Skal vi bruge svømmevest til vores motorbåd? 

Ja. Alle fartøjer på vandet skal medbringe svømmeveste, redningsveste eller SUP veste for hver person om bord. Er i fire personer om bord på motorbåden, skal der medbringes redningsveste for hver person. Der er ingen undskyldninger og søfartspolitiet er ekstremt opmærksomme gennem sommeren. Det er derfor vores klare anbefaling, at i medbringer redningsveste ombord på jeres båd.

Selvom det kan virke som mange penge at skulle investere i svømmeveste, er det en klog og fornuftig investering. En svømmevest giver sikkerhed og opdrift i vandet. Børnene vil hurtigt glemme at de har vesten på, når baderingen er spændt efter båden. Sørg derfor altid for sikkerheden på vandet. 

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af svømmeveste, SUP veste og redningsveste i mange prisklasser.