Wingsurf pakke

Måske har du hørt om wingsurfing, og er interesseret i at prøve kræfter med det. Vi har lavet alt forarbejdet for dig og lavet wingsurf pakker, så du ikke selv skal sammensætte udstyret. Rul ned på siden, og se vores udvalg af wingsurf pakker.

Viser alle 3 resultater

Hvad består en wingsurf pakke af?

Når du skal købe et samlet wingsurf sæt, består det af flere dele, som tilsammen giver dig muligheden for at komme på wingfoil. En wingsurf pakke består af et wingfoil board, en wingsurfer samt en tilhørende wingfoil finne.

Disse tre dele er essentielle for, at du kan komme i gang med wingfoil surf. Boardet er det, som du står på, og her er der oftest stropper med, som du kan montere på boardet, når du føler dig klar til det. Wingfoil boardet skal sættes sammen med wingfoil finnen da den gør, at du kan manøvrere rundt, vende og blive hævet over vandet.

Sidst, men ikke mindst, har vi også din wingsurfer, som er dragen, du skal holde i. Wingsurferen er den del, som giver dig fremdrift, når du skal have fart på og komme op at plane på dit wingfoil udstyr. Her følger der også oftest en leash med, som spændes på wingsurferen (dragen), men også rundt om din krop. På den måde hænger i sammen, og skulle du falde i, har du altid din wingsurfer tæt på.

 

Hvorfor skal jeg vælge en wingsurf pakke?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en pakkeløsning, når det gælder wingsurf. Måske har du allerede søgt på internettet, samt spurgt venner og bekendte ind til, hvad for noget udstyr, du skal vælge. Der er mange holdninger til wingsurf udstyr, og kender du ikke til produkterne på forhånd, kan det være en jungle at finde rundt i.

Wingsurfing udstyr kommer i rigtig mange mærker, modeller og størrelser, og alt efter hvilke forhold du skal surfe i, hvor meget det blæser og dit niveau, bør du have forskellige wingfoil boards, wingsurfers og foil finner.

For at gøre det let og enkelt for dig, har vi hos SURFMORE sammensat op til flere wingsurf pakker, så du nemt og enkelt kan købe én samlet pakke og dernæst er du klar til at komme i gang med sporten. Det er vores måde at hjælpe dig på og sørge for, at du på nem vis kan komme i gang med wingsurfing.

 

Wingsurfer

En wing surfer er den drage, som du skal holde ved, når du dyrker wingsurfing. Wingsurfers kommer i mange forskellige størrelser, og er samtidig egnet til hver deres surfing aktivitet – alt efter om det er racing, freeride, freestyle eller andet.

Da wingfoil surf først kom til, blev mange af wingsurferne fremstillet uden rude, hvorfor det var svært at have udsyn, når du surfede. I dag kommer langt størstedelen af wingsurfers med en rude, så du kan se fremad.

 

Wingfoil board

Boardet er det du står på, og er derfor essentielt. Intet wingfoil board, ingen wingfoil surfing. Wingfoil boards fås i mange forskellige størrelser og det er her vigtigt, at du vælger et, som passer til både din finne og wingsurfer.

 

Wingfoil finne

Finnen skal monteres fast på boardet, og er den som faktisk styrer, hvor du surfer hen. Wingfoil finnen løfter dig samtidig også op over vandet, så du svæver hen over vandet, og boardet ikke rammer vandet, når du planer.

 

Køb din komplette wingsurf pakke hos SURFMORE

Vi har gjort det let for dig, og har på forhånd lavet nogle gode wingsurf pakker, så du hurtigt kan komme på vandet og ikke bekymre dig om at købe “det rigtige” udstyr.

Har du brug for hjælp til hvilke størrelse board, wingsurfer og finne du skal have, kan du altid kontakte os. Når du handler hos SURFMORE får du desuden fri fragt på ordre over 599 kr, 1-3 dages levering og 100 dages returret ved køb af wingsurf pakker.