K2

Vi forhandler en bred vifte af vintersportsudstyret fra K2, som laver tilbehør og udstyr til ski og snowboarding. Rul ned, og se hele vores sortiment fra K2, der også inkluderer skøjter, hjelme, strømper og meget mere.

Viser 1–27 af 47 resultater

Hvem er K2?

K2 er oprindeligt startet som et ski og snowboard brand i 1960’erne. Faktisk startede K2 helt præcist deres ski og snowboard produktion i 1962 i Washington. I dag er K2 et af de stærkeste og tekniske brands på globalt plan.

Produkterne er for længst kommer udover landets grænser og distribueres i dag i hele verden. K2 laver ikke blot udstyr til skiferien, men hjelme til skateboarding og actionsport, beskyttelsestilbehør.

Find K2 produkter hos SURFMORE

Vi har har primært et udvalg af K2 produkter indenfor skaterhjelme, skihjelme og beskyttelse.

Siden vi startede vores samarbejde med K2 har vi oplevet, at rigtig mange fortrækker hjelme fra K2. Det er især hjelme til skating og ski som er populære. Kvaliteten er ekstrem høj og det samme gælder for pasform og design.

K2 har en unik tilgang til at udvikle og producere nogle af de bedste produkter i markedet indenfor sikkerhed til ski, såvel skating.

Dog har vi altid mulighed for at skaffe nye K2 produkter gennem vores forhandlernetværk.
Kontakt os hvis du leder efter en specifikt model eller størrelse.

 

K2 hjelme til skating og ski 

Formålet med at bruge en hjelm er, at have en ydreskal som dækker dit hoved for sten, slag og stød. Hjelmen skal sidde tæt til hovedet og samtidigt skal den dække størstedelen af dit hoved mod slag eller hvis du skulle falde uheldigt. Hjelmen spændes ved hagen og skal sidde tæt. Faktisk skal en hjelm sidde så tæt til hovedet, at den ikke meget mere end blot rokker sig en smule.

Står du på skateboard, snowboard eller kælker vil du gerne have en tætsiddende hjelm som beskytter og dækker dit hoved.

K2 er kendt for deres uovertrufne tilgang til design og skabelsen af nogle, af de bedste hjelme på markedet indenfor skate og vintersport.