Trick løbehjul

Et trick løbehjul er designet, udviklet og lavet til at kunne lave hop og tricks på. Elsker du at hoppe rundt, udføre nye tricks og give den gas i skateparken? Så skal du højst sandsynlig have et trick løbehjul. Her på siden finder du alle vores trick løbehjul i forskellige størrelser, modeller og fra mange mærker.

Viser alle 10 resultater

 • stiga-str-hood-løbehjul

  STIGA STR Trick Scooter Hood – Neon

  999,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-lime

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Lime

  739,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-pink

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Pink

  739,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-turkis

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Turkis

  739,00 kr.
 • my-hood-trick-hx-loebehjul-silver

  My Hood Trick HX Løbehjul – Silver

  1.049,00 kr.
 • longaway-adam-trick-loebehjul-groen

  Longway Adam Trick Løbehjul – Grøn

  799,00 kr.
 • longway-scooters-adam-trick-loebehjul-midnight

  Longway Adam Trick Løbehjul – Midnight

  799,00 kr.
 • dominator-cadet-trick-loebehjul-blaa-hvid

  Dominator Cadet Trick Løbehjul – Blå/Hvid

  649,00 kr.
 • Tilbud stiga-str-trick-scooter-hood-lime-groen-sort

  STIGA STR Trick Scooter Hood Lime – Grøn/Sort

  799,00 kr.
 • stiga-str-trick-scooter-hood-sort-roed

  STIGA STR Trick Scooter Hood – Sort/Rød

  999,00 kr.

Hvad er et trick løbehjul?

Løbehjulet fungerer for nogle som et transportmiddel, mens det for andre er ren og skær tricks og hop. Et løbehjul består af to hjul, en bundplade samt styr. Højden på styret kan justeres efter din højde, og dertil er det blot at komme afsted! Løbehjulet skal skubbes med benene, og du styrer derved selv farten på din færden.

 

Hvor stammer løbehjulet fra? 

Et løbehjul stammer oprindeligt fra USA og kom frem i omkring 1985. Engang i 1990’erne fandt løbehjulet sin vej til Europa og herefter Danmark. Dengang fandtes kun én type løbehjul, hvor der i dag findes et hav af forskellige modeller, farver og priser. Et løbehjul er altså allemandseje!

I mange år var løbehjul forbeholdt unge mennesker og skatere, men i dag er løbehjulet populært og brugt blandt mange. Alt fra forretningsfolk, folk på kontorerne og børn bruger løbehjulet som et transportmiddel og til hobby.

 

Hvorfor skal jeg købe et trick løbehjul?

Et løbehjul til at lave tricks, kan både bruges til at cruise rundt på – enten i skateparken eller til transport hvor du end befinder dig. Men helt konkret er det ikke hvad, løbehjulet er udviklet til. Et trick løbehjul er udviklet og designet til at lave tricks på.

Har du ønsker om at hoppe i skateparken og øve diverse tricks, hop, køre ramper og andet, er et løbehjul til tricks det oplagte valg.

 

Hvilke tricks kan jeg lave på et løbehjul?

Når vi taler tricks, er der en lang række af både simple, men også svære tricks. Samtidig udvikler de sig hele tiden, hvorfor der også kommer nye tricks ind i billedet.

Blandt de nemmere tricks kan du f.eks. hoppe på løbehjul. Det er et forholdsvis simpelt trick, hvor du lander fra jorden, kommer op i luften og igen lander ned på løbehjulet og kører videre.

Du finder også sværere tricks, som at rotere 360 grader rundt med løbehjulet. Her hopper du op i luften, flipper bagpladen (den du står på) rundt 360 grader og lander på den igen.

 

Hvilke typer af løbehjul findes der?

Trick løbehjul

Trick løbehjulet er populært blandt personer som ønsker, at lave tricks, freestyle og hop. Trick løbehjulet er hårdført, slidstærk og udført i en utrolig stærk konstruktion. Det er beregnet til at lave tricks og kommer oftest i en masse forskellige farver og med forskelligt udstyr.

 

Transportløbehjul

Et transportløbehjul har typisk større hjul og er hurtigere. Transportløbehjulet får dig altså hurtigere frem i trafikken og giver mere kontrol gennem asfalten.

 

Trampolin løbehjul

Et trampolin løbehjul er gennem de senere år blevet populært. Det smarte ved trampolin løbehjulet er at du kan bruge det på din trampolin og derved kan du udnytte trampolins kraft til at lave tricks og freestyle mens du svæver i luften.

Et trampolin løbehjul er designet uden skarpe kanter, så du derved undgår at skade din trampolin og materialet på din trampolin.

Trampolin løbehjulet fungere ligesom et almindeligt løbehjul, og kan alle de samme tricks og hop som du kender det. Trampolin løbehjulet kan bruges af både drenge og piger, samt nemt indstilles i højden.

 

Løbehjul med store hjul

Løbehjul findes i alle størrelser, farver, med forskellige håndtag og hjul. Det er kun dig selv som sætter begrænsningerne, og måske endda din pengepung.

Et løbehjul kan nemt findes med store hjul. Måske sidder du og tænker over, hvorfor du skal købe et løbehjul med store hjul? Faktisk giver de store hjul mere kontrol, men de giver også mere fart og blødhed i asfalten. Et par storehjul er lækre og behagelige at køre med. Derfor vælger mange et løbehjul med store hjul.

 

Vælg det rigtige trick løbehjul til dit barn

Trick løbehjul til børn er populære som aldrig før. Faktisk er de flere årtier siden, at løbehjulene kom til Danmark, men i dag er de altså allemandseje og langt de fleste børn har prøvet kræfter med at stå på løbehjul.

Når du leder efter et trick løbehjul til dit barn, er det vigtigste, at du finder et, som passer i højden. Det er altafgørende for at dit barn får en god oplevelse med løbehjulet, og kan udvikle sig på det.

Et løbehjul er tildels smart som transportmiddel, mens andre børn bruger dem til tricks i den lokale skatepark. Et løbehjul til børn kan bruges alle steder med en smule asfalt og af alle børn.

 

Trick løbehjul til voksne

Der findes også trick løbehjul til voksne. Det vigtige når du vælger et trick løbehjul til voksne er, at du sikrer dig at højden på løbehjulet kan justeres, så det passer til højden.

Et trick løbehjul er en smule anderledes end f.eks mange almindelige løbehjul. Et trick løbehjul er beregnet til freestyle og tricks, og det betyder blandt andet, at konstruktionen er stærkere og mere hårdfør. Det skal nemlig kunne tåle at blive brugt.

Sørg for at købe et løbehjul i god kvalitet, når du køber trick løbehjul til voksne. En voksen person har betydeligt flere kilo at slæbe rundt på og derfor er det vigtigt, at løbehjulet er slidstærk og hårdført. Gode holdbare materialer er vejen frem, når du køber løbehjul til voksne. Det forlænger levetiden og ikke mindst holdbarheden.

 

Hvilket trick løbehjul skal jeg vælge?

Når du vælger løbehjul findes der mange forskellige typer og modeller. Faktisk kan du nogle gange købe et løbehjul i det lokale supermarked for nogle få hundrede kroner, mens du andre steder kan komme til at investere flere tusinde kroner efter et løbehjul. Faktum er at pris og kvalitet i højeste grad hænger sammen.

Derfor skal du også overveje dit behov og ikke mindst dit budget, når du køber løbehjul.

Stil dig selv nogle spørgsmål omkring løbehjul. Hvilket budget har du til et løbehjul? Hvor længe skal dit løbehjul holde og hvor vil du bruge løbehjulet? Det er ikke ligegyldigt om det skal være et fuldblodstrick løbehjul eller et løbehjul til hobby og leg.

 

Producenter og mærker af løbehjul

STIGA er en af de utroligt populære mærker indenfor løbehjul. STIGA har i mange år lavet løbehjul til hele Europa og kvaliteten er i højsædet. Det samme gælder oplevelsen og glæden ved at køre på løbehjul fra STIGA.

 

Køb trick løbehjul hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af løbehjul i forskellige prisklasser. Vi lader de andre om billige løbehjul, mens vi tror på høj kvalitet og produkter som holder. Derfor er vi også lagerførende på en lang række forskellige typer løbehjul fra forskellige anerkendte løbehjul brands.