Switch Boards

Switch Boards er skabt af boardere, der elsker alt, der inkluderer skateboarding, snowboarding, surfing og skiløb. Med et balancebræt fra Switch Boards kan du på effektiv vis træne din balance, øve koordination og have det sjovt. Se hele vores udvalg af Switch Boards herunder.

Viser alle 2 resultater

  • switch-rocker-balanceboard-whales

    Switch Rocker Balanceboard Børn – Whales

    949,00 kr.
  • switch-rocker-balanceboard-boern-doodles

    Switch Rocker Balanceboard Børn – Doodles

    949,00 kr.

Switch Boards har et mål om at lave holdbare, funktionelle og præcise højkvalitetsprodukter og det må vi anerkende, at de er kommet i mål med. Her får du nemlig boards, både skateboards, balanceboards, snowboards og andre lignende typer af boards, der har lang holdbarhed.

 

Switch Boards sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed

Hos Switch Boards mener de, at boards skal holde så længe som muligt, så de ikke skal bruge flere og unødvendige ressourcer på at fremstille nye. Dette er også en af grundene til, at mærket fokuserer så meget på holdbarheden af deres produkter, uanset om det er skateboards, balanceboards eller snowboards.

Switch Boards producerer deres brædder med kerneteknologi, hvor de kombinerer forskellige træsorter vandret. Afhængigt af hvad boardet skal anvendes til, bruger de forskellige kombinationer af ask, poppel og andet.

 

Køb Switch Boards på SURFMORE.dk

Hos os finder vi produkterne fra Switch Boards ekstremt fede! Det er også blandt flere grunde til, at vi har valgt, at forhandle mærket, så du kan få fingrene i deres boards til genoptræning, koordinering, balance og sjov.