GT Bicycles

GT cykler, eller GT Bicycles, som mærket oprindeligt hedder, er et amerikansk mærke med en lang historie i cykelverdenen. GT Cykler er pioner inden for mountainbiking og BMX cykler, og laver blandt de bedste i verden. Se hele vores udvalg af GT cykler og tilbehør herunder.

Viser alle 5 resultater

 • gt-performer-18-bmx-cykel-lilla

  GT Performer 18″ BMX – Lilla

  3.999,00 kr.
 • gt-performancr-kachinsky-205-sort-bmx

  GT Performer Kachinsky 20.5 BMX – Sort

  4.899,00 kr.
 • gt-performer-mercado-rasberry-yellow-bmx-cykel

  GT Performer Mercado 20.5″ – Raspberry/Yellow

  4.899,00 kr.
 • gt-slammer-kachinsky-20-rød-bmx

  GT Slammer Kachinsky 20″ BMX – Rød

  4.099,00 kr.
 • gt-team-conway-21-bmx-cykel-hvid

  GT Team Conway 21 BMX Cykel – Hvid

  5.099,00 kr.

Måske har du hørt om GT cykler, hvis du har været i cykelsporten i flere år, for i år 2000 var GT Bicycles meget populært i Danmark. Siden da er der kommet mange andre konkurrerende mærker, men det betyder ikke, at GT cykler har skuffet, tværtimod!

 

Hvem er GT Cykler?

GT cykler hedder oprindeligt GT Bicycles og er et amerikansk cykelmærke med en lang historie og solidt ry for innovation, kvalitet og fede designs, når det kommer til MTB cykler, BMX cykler, gravel cykler og meget mere!

GT Bicycles blev grundlagt i 1979 af Gary Turner og Richard Long i det sydlige Californien. Navnet, “GT” stammer fra de to grundlæggere, Gary Turner, der var dygtig til at svejse og Richard Long, der havde erfaring og know-how inden for cykelindustrien.

 

Hvad er GT Bicycles kendt for?

GT Bicycles er en af pionererne, når det kommer til mountainbiking, BMX cykler til børn, men også voksne. Det inkluderer også alle de andre grene, som f.eks. downhill, freeride og BMX freestyle. Gennem historien har GT cykler været med og involveret i at lave blandt de mest banebrydende designs og ikoniske cykler i sportens historie – og det siger jo en hel del om, hvilken størrelse GT Bicycles er!

 

Køb GT cykler på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi har fra barnsben selv kørt på cykler fra GT Bicycles og startede ud med en cykel til børn, hvorefter vi har kørt på GT mountainbikes og BMX cykler. Derfor ved vi også, af egen erfaring, hvor godt og solidt det amerikanske mærke er.

Har du nogen spørgsmål til en eventuel cykel fra GT eller andet tilbehør, er vi altid klar til at hjælpe dig!