Landyachtz

Landyachtz er en af de helt store spillere, når det gælder longboards, surfskates og cruiserboards. Vi står selv på skateboard, og forhandler de anerkendte skateboards. Rul ned, og se alle vores produkter fra Landyachtz.

Viser alle 8 resultater

 • landyachtz-battle-axe-komplet-longboard-38-2-black-space-rock

  Landyachtz Battle Axe Komplet Longboard 38.2″ – Black Space Rock

  1.979,00 kr.
 • landyachtz-battle-axe-komplet-longboard-38-2-paper-tiger

  Landyachtz Battle Axe Komplet Longboard 38.2″ – Paper Tiger

  1.699,00 kr.
 • landyachtz-drop-cat-komplet-longboard-38-vibes

  Landyachtz Drop Cat Komplet Longboard 38″ – Vibes

  1.899,00 kr.
 • landyachtz-surfskate-butter-lines-31-2-hvid

  Landyachtz Surfskate – Butter Lines 31.2″

  1.849,00 kr.
 • landyachtz-tony-danza-longboard

  Landyachtz Tony Danza Longboard

  1.999,00 kr.
 • Landyachtz-Tugboat-Cruiser-Board

  Landyachtz Tugboat Cruiser Board

  1.649,00 kr.
 • landyachtz-dipper-longboard

  Landyachtz Dipper Komplet Longboard 36″ – Watercolor

  1.749,00 kr.
 • landyachtz-ripper-komplet-longboard-36-ripper-watercolor

  Landyachtz Ripper Komplet Longboard 36″ – Ripper Watercolor

  1.699,00 kr.

Hvem er Landyachtz?

I mere end 20 år har stifterne af Landyachz designet skateboards til den kvalitetsbevidste skater. Thomas Edstrand og Michael Perreten startede i 1997 Landyachtz med en vision og ønske om, at lave skateboards med sans for detaljer, kvalitet og passion.

Drømmen der startede et sted på universitet  for mere end 20 år siden har i dag udviklet sig til et af de stærkeste skateboard brands. I dag har Landyachtz mere end 10.000 m2 skateboard fabrik i Vancouver.

Ingenting har ændret sig siden den spæde start tilbage i 1997: Landyachtz vil stadig lave skateboards i slidstærke dele og med et ønske om at lave longboards som holder gennem mange år.

 

Landyachtz og longboards 

Landyachtz skaber i dag skateboards i høj kvalitet med fokus på design, kvalitet og miljø. Gennem mere end 20 år har Landyachtz designet skateboards og i dag får du både longboards, cruiserboards og almindelige skateboards hos landyachtz. Dertil kommer et stort sortiment af hjul, lejer og trucks.

Du vælger Landyachtz for den høje kvalitet og det fornuftige prisleje.

 

Hvilke skateboards har SURFMORE fra Landyachtz?

Hos os har vi et bredt udvalg af Landyachtz skateboards til både begyndere og øvede. Vi har både de fede longboards som kan bruges i sommerhuset, klitmøller og til transport. Udover longboards har vi også cruiseboards som er en mellemting mellem det hurtige og cruiser skating.

Selvfølgelig har vi også det klassiske skateboard som du kender det. Det perfekte begynder skateboard til vedkommende som skal i gang, men som vil have kvalitet fra starten. Et godt skateboard behøver ikke at koste en formue, men du får nemmere succes med kvalitetsgrej allerede fra starten!

Hos surfmore elsker vi alle typer actionsport. Har vi mulighed for at komme på sup board, så udnytter vi det og det samme gør sig gældende for alle andre typer actionsport. Kort sagt, vi er vilde med det!