Landyachtz

Viser alle 5 resultater

 • landyachtz-dropcat-longboard

  Landyachtz – Komplet Longboard

  2.299 DKK
 • Landyachtz-Tugboat-Cruiser-Board

  Landyachtz Tugboat Cruiserboard

  1.649 DKK
 • longboard-landyyachtz

  Skate – Landyachtz Dipper Longboard

  1.749 DKK
 • LandyachtzSurfskate

  Skate – Landyachtz Surfskate

  1.849 DKK
 • longboard-landyyachtz-tony-danza

  Skate – Landyachtz Tony Danza Longboard

  1.999 DKK

Landyacht skateboards

I mere end 20 år har stifterne af Landyachz designet skateboards til den kvalitetsbevidste skater. Thomas Edstrand og Michael Perreten startede i 1997 Landyachtz med en vision og ønske om, at lave skateboards med sans for detaljer, kvalitet og passion.

Drømmen der startede et sted på universitet  for mere end 20 år siden har i dag udviklet sig til et af de stærkeste skateboard brands. I dag har Landyachtz mere end 10.000 m2 skateboard fabrik i Vancouver.

Ingenting har ændret sig siden den spæde start tilbage i 1997: Landyachtz vil stadig lave skateboards i slidstærke dele og med et ønske om at lave longboards som holder gennem mange år.

 

Hvem er Landyachtz? 

Landyachtz skaber i dag skateboards i høj kvalitet med fokus på design, kvalitet og miljø. Gennem mere end 20 år har Landyachtz designet skateboards og i dag får du både longboards, cruiserboards og almindelige skateboards hos landyachtz. Dertil kommer et stort sortiment af hjul, lejer og trucks.

Du vælger Landyachtz for den høje kvalitet og det fornuftige prisleje.

 

Hvilke skateboards har SURFMORE fra Landyachtz?

Hos os har vi et bredt udvalg af Landyachtz skateboards til både begyndere og øvede. Vi har både de fede longboards som kan bruges i sommerhuset, klitmøller og til transport. Udover longboards har vi også cruiseboards som er en mellemting mellem det hurtige og cruiser skating.

Selvfølgelig har vi også det klassiske skateboard som du kender det. Det perfekte begynder skateboard til vedkommende som skal i gang, men som vil have kvalitet fra starten. Et godt skateboard behøver ikke at koste en formue, men du får nemmere succes med kvalitetsgrej allerede fra starten!

Hos surfmore elsker vi alle typer actionsport. Har vi mulighed for at komme på sup board, så udnytter vi det og det samme gør sig gældende for alle andre typer actionsport. Kort sagt, vi er vilde med det!