Udlejning

Vildmarksbad

black-deluxe-vildmarksbad-glasfiber-thermowood-02

Lej et vildmarksbad

Et vildmarksbad kan give ekstremt meget hygge, og har du endnu ikke haft lov til at benytte dig af et, vil du opdage det, så snart du sætter dig ned i det varme vand. Alt efter hvor mange mennesker I er, findes der vildmarksbade, som passer til jeres behov, uanset om I er 3 eller +10 mennesker.

Hos SURFMORE er vi selv vilde med vildmarksbade og benytter os jævntligt af det, når vi har været ude at surfe, både om vinteren, men også sommerhalvåret. Det er en hyggelig måde at være sammen med venner og familie på, og så giver det mulighed for en god snak, frisk luft og måske endda en lille drink, øl eller sodavand.

Leje af vildmarksbad til skoler, klubber og erhverv

Vi udlejer udelukkende vildmarksbad til skoler (efterskole, højskole, m.m.) samt klub og institution.

  • Pris weekend (fredag-søndag): 1695,-
  • Pris pr. uge: 2395,- 
  • Pris 2 uger: 3995,-

Vildmarksbadet skal afhentes på vores eksterne lager i Skive. Kontakt os for nærmere info. 

For leje af vildmarksbad indgår kontrakt med betingelser, samt depositum. Med styr på formaliteterne kan vi alle nyde den gode oplevelse med vildmarksbad.

Hvorfor leje vildmarksbad?

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du bør leje et vildmarksbad. For det første er et vildmarksbad ikke gratis (surprise!). Du kan derfor med fordel starte med at leje et vildmarksbad, få oplevelsen og derefter finde ud af, om det overhovedet er noget for dig. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr omgang for tegnebogen at købe et vildmarksbad for efterfølgende at indse, at det måske ikke lige er dig.

Når du lejer et vildmarksbad hos os kan du leje det i én dag, én weekend eller flere uger – det er op til dig. Skal du f.eks. afholde et arrangement henover weekenden, kan et vildmarksbad byde på ekstra hygge hos de inviterede gæster. Vi garanterer dig for, at du får 100% hygge og god stemning ved leje af vildmarksbad.

Lej dit vildmarksbad hos SURFMORE i Skive, Jylland, og få timevis af sjov på vandet.

black-deluxe-vildmarksbad-glasfiber-thermowood