dryrobe

På denne side finder du alle vores produkter fra mærket, dryrobe. Vi har både skiftemåtter, compression tasker og de fede dryrobe jakker, men også ponchoer fra mærket. Rul ned på siden, og se alle vores tilbud på dryrobe.

Viser alle 16 resultater

Hvem er dryrobe?

Stifteren af dryrobe hedder Gideon Bright og kommer oprindeligt fra England. Selve dryrobe jakken var faktisk i bund og grund baseret på en idé fra hans mor, da han var yngre.

Gideon elskede at surfe og gerne hele året rundt. På et tidspunkt blev det så koldt, at hans mor valgte at sye en slags “kåbe”. Denne kåbe som faktisk var en julegave blev starten på dryrobe jakkerne.

dryrobe er kendt for at holde produkterne simple. De skal være til at forstå og alle skal have mulighed for at få glæde af produkterne.

 

vinterbade jakker & poncho fra dryrobe

De populære jakker fra dryrobe har været udsolgt år efter år. En dryrobe giver dig de perfekte betingelser for omklædning før og efter vandsport, samt outdoor og udeliv.

Når du vælger en vinterbade jakke eller “dryrobe” fra dryrobe, kært barn har mange navne, får du en ideal jakke til omklædning inden for alle typer aktivitet. Hold dine hænder varme i lommerne, eller brug jakken til omklædning, og opbevaring af alt fra telefoner til snacks.

Med deres badeponcho i økologiske materialer får du høj kvalitet, god pasform og ekstremt cool design! Dryrobe er et af de førende brands på markedet indenfor jakker og badeponcho til omklædning.

 

Dryrobe til vinterbadning, surfing og friluftsliv

En dryrobe er efterhånden blevet populær blandt mange. Faktisk var det primært surfere som startede med at benytte jakken til omklædning. dryrobe jakken var nem at bruge og den var samtidigt varm. Det gjorde den ideal til omklædning før og efter surfing. Samtidigt var den varm og vindtæt – og dette gjord den populær!

Blandt vinterbadere er dryrobe jakken gennem årerne blevet en af de fortrukne jakker. Den er hurtig at tage på og den giver dig hurtigt varmen efter en tur i det kolde vand.

 

Køb dryrobe på tilbud hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af jakker, poncho, skiftemåtter og generelt alt i dryrobe. Vi er blevet forelsket i mærket, og forstår godt hypen omkring det.

Derfor har vi valgt at tage dryrobe ind hos os, hvor du både finder dryrobe til dame, herre og børn. Kig ind på hjemmesiden, og find mange gode tilbud på dryrobe.