Skisokker med varme

Skistrømper med varme er avancerede skisokker, der er udviklet med indbyggede varmeelementer. Med et par opvarmede skisokker kan du holde varmen på pisten hele dagen lang. Se hele vores sortiment af skistrømper med varme herunder.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud lenz-heat-6-1-toe-cap-kompression-varmesokker-batteri-pakke

  Lenz Heat 6.1 Toe Cap Kompression Merino Varmesokker + Batteri

  1.974,00 kr.
 • lenz-heat-sock-5-1-toe-cap-anthracite

  Lenz Heat Sock 5.1 Toe Cap Skistrømper – Anthracite/Rød

  699,00 kr.
 • lenz-heat-sock-6-1-toe-cap-compression

  Lenz Heat Sock 6.1 Toe Cap Kompression Skistrømper

  899,00 kr.
 • lenz-lithium-pack-rcb-1800

  Lenz Lithium Pack RCB 1800 (EU/US)

  1.399,00 kr.

Hvad er skistrømper med varme?

Skiferie og skisport er en sand fornøjelse, men det kolde vejr kan til tider godt være udfordrende. Derfor er det også en god ide, at du er iklædt det rette tøj, så du har noget at stå imod med – og det er her, hvor skistrømper med varme bliver særligt aktuelle. Skisokker med varme er nemlig teknologisk designet til at kunne holde dine fødder både varme, komfortable og tørre, når vejret udfordrer dig på regn, sne og kulde. 

Med et par gode skistrømper med varme kan du nyde din skiferie uden at tænke på kulde og frosne tæer. Men hvad, helt præcist, er skistrømper med varme, tænker du måske så?

Skistrømper med varme er højteknologiske skisokker, der er lavet med indbyggede varmeelementer og det er disse, som er med til at holde fødderne varme. Elementerne drives af genopladelige batterier, der skaber en jævn og behagelig varme omkring fødderne. Varmeelementerne i skistrømper med varme holder ikke kun dine fødder og tæer varme, men giver også en forbedret blodcirkulation og reducerer risikoen for eventuel nedkøling.

 

Hvorfor bør jeg bruge skisokker med varme på skiferien?

Der er mange gode grunde til, at du vil få stor gavn af et par skisokker med varme, og nogle af disse har vi allerede uddybet ovenover, men der er naturligvis flere faktorer, som spiller ind.

 

Ingen frygt for koldt vejr med varme skisokker

Med varme skistrømper er du sikret varme, hvorfor du kan give den fuld gas på pisterne, uanset om det bliver koldt, regner og sneen falder ned med høj hastighed. Skistrømper med varme sikrer dig tryghed, komfort til fødderne og varme, når det bliver koldt for de andre på skiferien.

 

Skistrømper med varme for god ydeevne og øget kredsløb

Skiferier er fantastiske, men bliver det pludselig meget koldt, kan det også blive en øv oplevelse, såfremt du ikke har varmt nok tøj med. Derfor afhænger skiferien i høj grad også af din påklædning. Har du et par gode skisokker til herre, damer eller børn, kan du være sikker på en forbedret skiferie med god komfort.

En lang række af skistrømper kommer samtidig også med forskellige varmeniveauer, så du selv kan justere, hvor meget varme de skal give.

 

Hvilke skistrømper med varme skal jeg vælge?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge de bedste skisokker med varme. Vi er alle forskellige og har hver vores behov, men du kan med fordel overveje følgende faktorer:

 

Varmeelementer

Hvilken type af varmeelementer har dine skistrømper med varme brug for? Vælger du et par skistrømper fra Lenz, kan du med fordel også vælge et batteri fra samme mærke. Sørg for, at dine skistrømper med varme passer til batteriet, men også dine behov for varme og komfort.

 

Batteritid

Hvor længe kan batterierne i dine skistrømper med varme holde strøm? Er du afsted lange dage på pisten, har du brug for mere batteritid. Vælg derfor et batteri, som passer til dine behov.

 

Pasform og komfort

Det skal altid være behageligt at have skisokker på. Vi anbefaler derfor også, at du vælge et par skistrømper med varme, som passer dit køn. Er du en kvinde, skal du have et par skistrømper til dame, og skal du købe et par til dit barn, skal det selvfølgelig være skistrømper til børn.

 

Stort udvalg af skisokker med varme på SURFMORE.dk

Hos os finder du et godt udvalg af billige skistrømper med varme på tilbud. Vores sortiment omfatter flere forskellige modeller, så der er noget at vælge mellem. 

Har du spørgsmål til et produkt, skal du endelig tage kontakt, så vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig med at finde de bedste skistrømper med varme.