Windsurf pakke

Leder du efter et godt windsurf pakketilbud, der indeholder board, sejl, mast, bom samt de andre små dele, som du også har brug for? Et windsurf sæt kræver mange dele, som du med fordel kan spare penge på, når du køber en samlet windsurf pakke. Rul ned på siden, og se alle vores pakketilbud.

Viser alle 5 resultater

 • jp-australia-funster-sport-board-165l-vision-rig-4-5-komplet-junior-windsurf-pakketilbud

  JP Australia Funster Sport board 165L + Vision rig 4.5 – Komplet Junior Windsurf Pakketilbud

  15.499,00 kr.
 • jp-australia-windsurf-sup-10-9-x-32-board-vision-rig-45-komplet-junior-windsurf-sup-pakketilbud

  JP Australia Windsurf SUP EVA 10’9″ x 32 board + Vision rig 4.5 – Komplet Junior Windsurf SUP Pakketilbud

  16.499,00 kr.
 • jp-australia-oppustelig-windsurf-board-young-gun-air-le-ws-810

  JP Australia Young Gun Air LE WS 8-10″ Oppustelig WIndsurf Board + Vision rig 4.5 Pakketilbud

  9.999,00 kr.
 • jp-australia-young-gun-magic-ride-board-112l-vision-rig-3-5-komplet-junior-windsurf-pakketilbud

  JP Australia Young Gun Magic Ride board 112L + Vision rig 3.5 – Komplet Junior Windsurf Pakketilbud

  12.699,00 kr.
 • JP-Australia-vision-windsurf-rig-komplet-boern-01

  JP AUSTRALIA Vision 2023 – Komplet Windsurf Rig Børn

  From 4.799,00 kr.

Bliv flyvende på vandet med et komplet windsurf pakketilbud

Windsurfing kan være en svær størrelse at komme i gang med. Det tager tid at lære alle de grundlæggende ting og samtidigt kan udstyret være bøvlet at finde rundt i. Dog er windsurfing ikke sværere end, at når du først fanger fornemmelsen og får de første “planning” oplevelser, så garantere vi at du er blevet bidt af sporten.

Succes med windsurfing kræver den rette tilgang til udstyr. Det er muligt at dine bedsteforældre har noget gammelt windsurf udstyr liggende i sommerhuset, men dette er højest sandsynligt forældet for længst. Nyt windsurf udstyr er altså mere eller mindre et krav for succes med sporten.

Alt dette vil vi gerne gøre op med. Du kan lære windsurfing på en sommerferie og det er nemt at komme i gang med. Godt grej er en nødvendighed. Du er langt hurtigere i gang og har tidligere succes på vandet med det rette udstyr. 

Vi har samlet en lang række komplette windsurfing pakker og dermed skulle du gerne have nemt ved at beslutte dig. Alle vores windsurf pakker er komplette og klar til at blive samlet og komme på vandet. 

 

Hvilket windsurf pakketilbud skal jeg vælge?

At finde den rigtige windsurf pakke kan selvfølgelig godt tage tid. Du skal først og fremmest have en fornemmelse af dit niveau og hvor langt du er i processen. 

Det er væsentligt at du finder et windsurf pakketilbud, som passer til dig og din erfaring. Hellere finde noget windsurf udstyr som du kan få succes med, end noget udstyr som er for stort eller bøvlet at håndtere. 

Windsurf udstyr findes i alle størrelser og til alle niveauer. Fortvivl ej hvis du er på jagt efter windsurf udstyr og synes at det virker besværligt. Vi hjælper dig gerne og mon ikke at vi også kan finde en god løsning til dig, så du kan komme i gang med verdens fedeste sportsgren på vand. 

 

Køb dit næste windsurf pakketilbud hos SURFMORE

Hos SURFMORE udvider vi hele tiden vores sortiment. Vi har et stort udvalg af windsurf udstyr til alle niveauer – og pengepunge!

På denne side har vi samlet en række gode og solide windsurf pakketilbud. Fælles for alle pakketilbud er høj kvalitet og udstyr, som giver succes fra starten. Det tror vi nemlig på at vejen frem for dig. 

Vi vejleder dig gerne til det rigtige windsurf udstyr, så du kommer godt i gang med sporten. Det kan være at du leder efter et bestemt windsurf sejl, en mast eller et bestemt windsurf board

Giv lyd fra dig, og lad os hjælpe dig ind i windsurf-sporten.