Black Crows

Black Crows blev etableret i 2006 af to professionelle skiløbere, Camille Jaccoux og Bruno Compagnet, og er et uafhængigt fransk freeski mærke fra Chamonix. De to stiftere havde et ønske om at kombinere cool design og effektivitet i ski, og det er de i stor grad lykkes med. Her på siden finder du alle vores produkter fra Black Crows, der inkluderer ski, skistave, rygsække, tøj og andet tilbehør.

Viser alle 6 resultater

 • Tilbud black-crows-camox-freebird-touring-skis-88

  Black Crows Camox Freebird Touring Ski – Model 2023

  4.499,00 kr.
 • black-crows-dorsa-27-backpack-wh

  Black Crows Dorsa 27 Rygsæk

  1.199,00 kr.
 • Tilbud black-crows-navis-freebird-backcountry-skis-wx

  Black Crows Navis Freebird Backcountry Ski – Model 2023

  5.599,00 kr.
 • black-crows-oxus-skistave-groen-01

  Black Crows Oxus Skistave – Grøn

  739,00 kr.
 • black-crows-oxus-skistave-pink-01

  Black Crows Oxus Skistave – Pink

  739,00 kr.
 • black-crows-dorsa-37-rygsaek

  Black Crows Dorsa 37 Rygsæk

  1.599,00 kr.

Hvem er Black Crows?

Kommer du fra skiverdenen, kender du måske til det franske mærke, Black Crows. Black Crows er et innovativt og markant fransk freeskimærke, der har haft en betydelig indflydelse på skiuniverset og udviklingen af ski, siden de blev grundlagt i 2006 af Camille Jaccoux og Bruno Compagnet.

Black Crows blev etableret i Chamonix, Frankrig, som er blandt verdens mest berømte skidestinationer. Mærket blev født ud af ægte kærlighed til skiløb, og de to stiftere har en helt særlig connection til skiverdenen, da de selv er tidligere professionelle.

De to stiftere, Camille Jaccoux og Bruno Compagnet, havde et mål og ønske om at revolutionere branchen, med en dedikation til at innovere ski på både design, men også teknologi.

 

Hvorfor skal jeg vælge Black Crows?

Black Crows har eksisteret siden 2006, og allerede der har du én god grund. Mærket har formået at være konkurrencedygtige i et svært marked år efter år – og for hver sæson, er de kommet med nye tiltag, unikke designs og teknologier, som har gjort deres ski og udstyr enestående.

I dag har Black Crows et kæmpe udvalg af alt fra ski, skistave, rygsække, tilbehør, tøj og meget andet til skiferien, som kan komme dig tilgode.

 

Find gode tilbud på Black Crows hos SURFMORE

Vi er ekstremt glade for at forhandle produkterne fra Black Crows, og det ved vi samtidig, at vores kunder også er. Vi gør vores bedste for løbende at tage de nyeste og bedste produkter hjem fra Black Crows, uanset om det er ski, skistave, tøj eller andet, vi finder relevant. Kig forbi SURFMORE.dk, og find gode tilbud på det franske skimærke, Black Crows.