Kinetic

Kinetic har et bredt sortiment inden for fiskeudstyr og -tilbehør, som både inkluderer fiskenet, fiskestænger, kasser, men også neopren handsker og meget mere til. Her på siden finder du hele vores udvalg fra Kinetic.

Viser alle 2 resultater

  • Kinetic-Junior-fiskenet-bambus

    Kinetic Junior Fiskenet Bambus – rød, grøn el. blå

    39,00 kr.
  • Tilbud kinetic-full-finger-neopren-handsker-2-5-mm-sort

    Kinetic Full Finger Neopren Handsker (2.5 mm) – Sort

    179,00 kr.

Er du på jagt efter det bedste fiskeudstyr, uanset om det gælder fiskekasser, fiskestænger, fiskenet eller andet i denne kategori, finder du det uden tvivl fra det velkendte mærke, Kinetic!

 

Kinetic – stort sortiment af fiskeudstyr!

Kinetic er et kendt mærke, når det kommer til udstyr og tilbehør til at fiske. Deres sortiment dækker blandt andet fiskestænger, waders, fangstnet, fiskenet og meget mere! De har stort set alt, hvad du har brug for, når du skal fiske og fange fisk.

Kinetic har dog ikke kun fiskeudstyr, men har også neopren handsker, som du fint også kan anvende til vandsport, men der som udgangspunkt også skal anvendes til at fiske.

 

Bredt sortiment af Kinetic – se det hele her

Vi er vilde med Kinetic, og det er vores kunder også. Derfor har vi også valgt at tage op til flere af de velkendte produkter fra Kinetic på lager.

Har du nogen spørgsmål til de populære Kinetic produkter, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål bedst muligt!