Mons Royale

Mons Royale blev etableret i 2009 i Wanaka, New Zealand, med det formål at skabe beklædning i merino til performance. Mærkets kernekompetence er at lave tøj og tilbehør i merinould til aktive sportsgrene som ski, snowboard og mountainbike. Rul ned på siden, og se vores store udvalg af Mons Royale.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvem er Mons Royale?

Mærket, Mons Royale, er et forholdsvis nyere brand, der blev etableret i bjergene i Wanaka, New Zealand i 2009 af Hamish og Hannah Acland. Med Hamish’s erfaring som tidligere professionel skiløber og Hannah’s ekspertise indenfor design, har de en god grobund for at lave fantastiske produkter af merinould til aktiv sport. Derudover er de født på landet, hvorfor de har en indgående kendskab til merino uld og de bjerge, hvor det gror.

 

Hvilke produkter tilbyder Mons Royale?

Mons Royale har med tiden udvidet deres sortiment, og formår på årlig basis også at designe og fremstille nye produkter, så vi kan få en god oplevelse med vores sportsgrene. Mærket laver en lang række baselayers, leggings, t-shirts, hoodies og meget mere til både herre og damer.

Mons Royale har også et stort udvalg af skistrømper, halsedisser, skihandsker, huer og meget andet. Leder du efter et godt sæt skitøj, der kan holde dig varm på din næste skiferie, er Mons Royale uden tvivl et oplagt valg.

 

Køb Mons Royale hos SURFMORE

Hos SURFMORE forhandler vi et stort udvalg af Mons Royale’s udvalg af produkter i merino, t-shirts og samtidig til snesport og mtb. Klik dig ind på vores hjemmeside, og find de nyeste produkter fra mærket, men til tider også udsalg på Mons Royale.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter, kan vi uden tvivl få det hjem. Tøv derfor ikke med at tage kontakt vedrørende produkter fra Mons Royale.