Lær os at kende

Om Surfmore

Sådan startede SURFMORE

Jeg hedder Jeppe og surfede de første bølger med SURFMORE……….

I slutningen af 2019 startede vi SURFMORE med et ønske om at tilbyde kvalitetsudstyr til stærkt reducerede priser. Med mange års erfaring i surfbranchen havde vi efterhånden opnået indgående branchekendskab og viden. Målet var klart; brugervenlige og holdbare Stand Up Paddle boards til attraktive priser, men uden at gå på kompromis med kvalitet og konstruktion! 

Samtidig havde vi en klar plan om at skabe gennemsigtighed i et marked, hvor mange nye surfere drukner og går tabt i købsprocessen. Der er mange muligheder, størrelser, priser og varianter. Jeg kan godt forstå, at mange allerede når at blive trætte, inden de kommer på vandet. 

I dag er der gået 4 år siden vi lavede de første prototyper af oppustelige paddleboards, og tiden er gået stærkt. I dag ligger vores fokus ikke kun på surfing, men har også udvidet vores sortiment af produkter til skate, ski, snowboarding og meget mere. 

SURFMORE har i dag mere end 1200 produkter. Vi forhandler en lang række forskellige brands, og vores kunder kommer primært fra Skandinavien.

SURFMORE er startet af ren passion for havet og lysten til at surfe. Lysten til at være på vandet, være aktiv og komme ud i naturen. Mulighederne på vandet er uendelige, og for mig har det altid været legepladsen over alle legepladser.

Hos SURFMORE har vi en vision om, at alle skal have råd til at komme ud og være aktiv – uanset om det er surfing, ski eller skate. Vi bestræber os dagligt på at udvikle, designe og producere nye produkter, som er med til at formidle den gode oplevelse.

Hvad tilbyder vi hos SURFMORE?

Vi tilbyder den gode oplevelse, uanset om du surfer, skater, skier eller noget helt fjerde. Det mest fantastiske er, at finde frihed i det, som du laver, uanset om det er paddleboarding midt på fjorden, snowboarding i frisk sne eller en vindstille sommerdag i skateparken.

Med godt grej til fornuftige priser kan du finde din vej til frihed og dyrke den aktivitet, som du elsker. Ingen dage er ens og vi udfordres på daglig basis, men har du det udstyr, som passer bedst til dig, har du gjort dit for, at det bliver en god dag med sjov, udvikling og læring.

Udstyr der holder i mange år

Med produkter fra SURFMORE, uanset om det er jetboards, SUP boards, våddragter eller skateboards, er du sikret udstyr, der holder i mange år. En lang række af vores produkter har vi selv udviklet, hvorfor de også er gennemtestede og klar til at blive anvendt år efter år. Dette er din sikkerhed for, at der er tænkt over detaljerne, kvaliteten er i top og samtidig klar til at blive anvendt i danske og udenlandske forhold.

Er du indmeldt i en klub, koster det løbende penge at være med og benytte deres udstyr. Ved køb af dit eget slipper du løbende for disse udgifter, og bestemmer samtidig selv, hvornår du vil dyrke den aktivitet, som du elsker. Ski, skate og surfing er for mange forbundet med frihed – frihed til at kunne gøre det, når du vil og hvor du vil – og sådan skal det fortsætte med at være.

Følg med på SURFMORES rejse

Dyrk din aktivitet, når du vil!

 

Vi ved naturligvis godt, at det kan være et stort skridt, at skulle købe sit første paddleboard, skisæt eller skateboard. Men når du først ejer dit eget udstyr, er der heller ingen forpligtelser om, hvornår du skal surf, skate eller ski. Du skal ikke møde op i surfklubben eller skatehallen på et specifikt tidspunkt eller låne vennernes udstyr – du kan gøre det, når du har lyst. Du kan tage ud om morgenen og se solen stå op, nyde den vindstille eftermiddag eller surf solen ned en skøn sommeraften. Friheden ved at have eget udstyr kan ingen tage fra dig, og giver uendelige muligheder.

Vores mission

 

Hos SURFMORE har vi en vision, om at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. De oppustelige SURFMORE boards er udviklet til begynderen og den øvede. Vi bestræber os dagligt på at udvikle, designe og producere udstyr som er med til at formidle den gode oplevelse på vandet.

SURFMORE skal være fortrukne valg, når det kommer til oplevelse, brugervenlighed, samt holdbarhed gennem konstant brug – selvfølgelig med udgangspunkt i attraktive priser.

I dag er vi meget mere end oppustelige SUP boards, men tilbyder også produkter inden for ski, skating og alt til surfing. Vores udstyr er gennemtestet og udviklet til at kunne blive brugt i årevis i alle slags forhold. Er du begynder, øvede eller ekspert, har vi med garanti det rette for dig.