Snowboards til herrer

Med et godt snowboard til herre er du sikker på, at du har et board, der er udviklet og designet til dig som mand. Det giver dig i sidste ende en bedre og mere succesrig oplevelse i sneen. Her på siden kan du finde alle vores snowboards til herre.

Hvad er et snowboard til herre?

Et snowboard startede engang som et stykke træ med nogle snore til at holde fødderne fast. Gennem årene er der sket meget og der er efterhånden ikke de tiltag som snowboard fabrikkerne ikke har udviklet.

I dag består et snowboard af et bræt, også kaldet board, og et par nærmest intet-vejene snowboardbindinger. Bindingerne holder fødderne og ikke mindst kroppen fastspændt til snowboardet og derved kan du slå skarpe sving, lave tricks og blive 1:1 med dit snowboard.

Der findes et ton af forskellige snowboard brands, bla YES Snowboards, K2 og og så findes der også mange forskellige typer. Snowboards til pisten, bjerget, parken. Uanset hvordan du vil stå på snowboard og bruge din skiferie, er vi sikker på, at der også findes det herre snowboard, du leder efter.

 

Hvorfor skal jeg vælge et snowboard til herre?

Et snowboard til herre er større og længere. Mænd vejer oftest mere end kvinder, og derfor er et snowboard til herre også større. Det er det korte svar.

Når alt kommer til alt, handler det selvfølgelig om at have snowboard udstyr, som passer til dig og dit behov. Det nytter intet hvis en kvinde bruger et snowboard, som er designet til en voksen mand på 190 cm og 100 bomstærke kilo.

 

Hvad er forskellen på snowboard til herre vs. dame?

Et snowboard til herre er større og designet til herre specifikt. Snowboards til kvinder er mindre og designet til kvinder. Det handler om den gode oplevelse og om at få succes med sporten. Derfor er det vigtigt, at du som mand står på et snowboard til herre og omvendt. Sørg for at komme godt fra start!

 

Hvilke herre snowboard mærker findes der?

Du kan finde massevis af forskellige snowboard mærker, og alt i alt finder du nok langt de fleste som værende gode, solide køb. Er du professionel, bør du måske kigge andre veje, men er du begynder og øvet, og vil ud at investere i dit eget snowboard, kan du roligt se efter det online eller i en af landets mange fede butikker.

K2 er et af de evigt populære snowboardmærker. Kvaliteten er i top, og du får samtidig rigtig meget herre snowboard for pengene. Hertil kan nævnes Capita, YES. Snowboards (som vi også har på lager), Burton, Nitro og mange flere. Der er nogle få kæmpestore brands og mange lidt mindre brands på markedet.

 

Køb dit nye herre snowboard på SURFMORE.dk

Vi elsker vandsport, men vi elsker sne og vintersport i lige så høj grad. Hos os har vi et bredt udvalg af snowboards fra K2, YES. Snowboards og FLOW. Vi tilbyder både løse boards, men også bindinger, reservedele og tilbehør.

Leder du efter en bestemt model, størrelse eller et design, så tøv ikke med at kontakte os.