Kunstskøjter

Kunstskøjteløb ser fuldstændig fantastisk ud, og er også en elegant vintersport. Er du til smukt skøjteløb med de klassiske kunstskøjter, hvor elegancen og det flotte udtryk, er i højsæde, bør du muligvis vælge kunstløberskøjter. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af kunstskøjter til dame, herre og børn.

Viser alle 6 resultater

 • k2-alexis-ice-figure-blade-skoejter

  K2 Alexis Ice Figure Blade Skøjter Dame

  919,00 kr.
 • roces-kunstskoejtebeskyttere-sort

  Roces Kunstskøjtebeskyttere – Sort

  79,00 kr.
 • roces-paradise-kunstskoejter-hvid

  Roces Paradise Kunstskøjter – Hvid

  579,00 kr.
 • roces-paradise-kunstskoejter-sort

  Roces Paradise Kunstskøjter – Sort

  579,00 kr.
 • tempish-kunstskoejtebeskyttere-hvid

  Tempish Kunstskøjtebeskyttere – Hvid

  79,00 kr.
 • skatemate-kunstskoejter-skoejtesliber

  SkateMate Skøjtesliber til kunstskøjter

  275,00 kr.

Hvad er kunstskøjter?

Hvis du har været på skøjtebanen eller set skøjteløb på fjernsynet, har du garanteret også set et par kunstskøjter. Men hvad er det egentlig, og hvad bruges de til?

Kunstskøjter er ikke blot helt almindelige skøjter, for de er nemlig specielt designet til at kunne bruges til kunstløbsdisciplinen inden for skøjteløb. De adskiller sig meget fra fritidsskøjter, da de er lavet til at give stabilitet, bevægelsesfrihed og masser af kontrol. 

Noget af det som mange lægger mærke til ved kunstskøjter, er klingen. Denne type skøjte har oftest en forholdsvis lang og smal klinge, så du kan udføre smidige og præcise bevægelser, som vintersporten er kendt for.

Hvorfor er det sjovt at stå på kunstløberskøjter?

Kunstskøjter er døren ind til en ny verden af kreativitet, elegance og udfordringer. Her kan du konstant forsøge at udfolde dine kreative tilgang på skøjtebanen, hvor scenen er din. Du kan øve dig på nye bevægelser, spring og måden, du udtrykker dig på under dit skøjteløb.

At stå på kunstløberskøjter kan være ekstremt udfordrende, og du kan få en ide om, at det aldrig bliver perfekt nok. Teknikkerne er svære, og det kræver meget tid at nå til perfektion.

Har du forelsket dig i kunstløbsdisciplinen anbefaler vi, at du stifter kontakt med andre kunstskøjteløbere, så I kan dele jeres passion, opbygge venskaber og dele jeres viden inden for teknikker, spring og mere til.

Hvilke typer af kunstskøjter findes der?

Når du skal finde et par gode kunstskøjter, finder du ud af, at der findes mange forskellige mærker, typer og designs, som alle har deres egenskaber, funktioner, men også til forskellige færdighedsniveauer.

Kunstskøjter til dame

Er du kvinde, bør du købe et par dame skøjter, der er specielt designet til kvinders fødder. Det er essentielt at have et par, som passer til dine fødder, giver den optimale kontrol, komfort og forebygger eventuelle vabler og andre smerter.

Kunstskøjter til damer kommer i flotte, elegante designs og ofte i de klassiske sort/hvid farver, som kunstskøjter laves i. Du vil også kunne finde andre modeller, der kommer med flere funktioner og nyere teknologi.

Kunstskøjter til mænd

Ligesom at kunstskøjter til kvinder er udviklet til kvinders fod, er akkurat det samme selvfølgelig gældende for herre skøjter. Kunstskøjter til mænd kommer med den rette mængde støtte og kontrol, men ofte også mere enkle designs.

Kunstskøjter til børn

Er dit barn nysgerrig på kunstskøjteløb eller allerede i fuld gang, bør barnet have et par gode skøjter til børn, der er udviklet specielt til ham eller hende. Kunstskøjter til børn er ofte lavet med justerbare funktioner, så de kan tilpasses barnets voksende fødder – og dermed holder de i længere tid.

Kunstløberskøjter til børn kommer i de klassiske sorte og hvide farver, men du vil også kunne finde andre modeller, hvor der er flere farver på, men også nyere teknologier end de klassiske modeller.

Køb kunstskøjter online på SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt udvalg af billige kunstskøjter på tilbud, men også dyrere modeller og selvfølgelig fra de anerkendte mærker. Uanset om du er ambitiøs eller begynder, har vi uden tvivl et par kunstskøjter, der passer til dit færdighedsniveau.

Husk, at når du køber skøjter i vores butik, uanset om det er kunstskøjter, ishockeyskøjter eller nogle tredje, får du fri fragt ved 599 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret. Har du brug for rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe.