SURFMORE’s

Handelsbetingelser

Levering

Sidst opdateret d. 12 November 2021

 

SURFMORE ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til Danmark, Sverige, Norge, Finland samt Tyskland. Vi har fri fragt på alle bestillinger over kr. 500.

Bestillinger på under kr. 499 tillægges kr. 39 og bliver leveret til nærmeste GLS pakkeshop/click collect. Alle forsendelser kan spores til enhver tid.

For levering til Grønland. Kontakt os venligst.

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste GLS udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice på +45 20 68 60 55.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen.
For nogle varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

 

Reklamationsret

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere senest 12 dage efter du har opdaget manglen/fejlen. SURFMORE ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Reklamationer sendes til vores kontor:
SURFMORE ApS
John F. Kennedys Plads 3
9000 Aalborg

+45 20 68 60 55
[email protected]

Vedlæg gerne din ordre dokumenter. Dette hjælper os til at behandle returneringen hurtigere.
Når vi har modtaget varer vil vi efterfølgende bekræfte, at de er intakt og OK. Herefter sætter vi en refundering i gang og pengene vil være tilbageført i løbet af 2-4 hverdage.
I højsæson skal du forvente at returnering kan tage op til 8 hverdage.

 

 

Fortrydelsesret

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den føste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
SURFMORE ApS
C/O System Transport A/S
Transportcenter Allé 19
7400 Herning

Vedlæg gerne din ordre dokumenter. Dette hjælper os til at behandle returneringen hurtigere.
Når vi har modtaget varer vil vi efterfølgende bekræfte, at de er intakt og OK. Herefter sætter vi en refundering i gang og pengene vil være tilbageført i løbet af 2-4 hverdage.
 
I højsæson skal du forvente at returnering kan tage op til 8 hverdage.

Ved køb af pre-orders eller anden type forudbestilling, er det muligt at få refunderet det fulde beløb ved henvendelse indenfor 14 dage. Dette forudsat alle varer ikke er taget i brug og i original emballage.
Ved pre-orders indholdende våddragt, impact vest eller anden genstand, er det ikke muligt at få refunderet fulde beløb på den specifikke medfølgende genstand.

 

Varens stand ved returnering

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Ved køb af pre-orders eller særligt gældende forudbestillinger, kan der forekomme få størrelser el. mindre partier af varer. Man skal derfor forvente, at der kan forekomme situationer, hvor vi ikke har mulighed for at ombytte størrelser eller andet tilhørende i den specifikke situation.

 

 

Refusion

 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Priser

 

Hos SURFMORE ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

 

 

Betaling

 

SURFMORE ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Viabill, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

 

 

Klagemuligheder

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her.
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]