Marinekikkerter

Leder du efter en god kikkert til sejlads eller anden vandaktivitet? Vi har et stort sortiment af marinekikkerter fra de anerkendte mærker. Rul ned på siden, og se vores udvalg af de bedste marinekikkerter med og uden kompas.

Viser alle 6 resultater

 • 1852-kikkert-Mate-7x50-Autofokus

  1852 – Kikkert Mate 7×50 Autofokus

  349,00 kr.
 • 1852-kikkert-7x50-m-autofokus-pejlekompas-og-bak-4-prisme

  1852 Kikkert 7×50 m/ Autofokus, pejlekompas og BaK-4 prisme

  1.499,00 kr.
 • 1852-kikkert-admiral-7x50-m-kompas-termometer-hoejdemaaler

  1852 Kikkert Admiral 7×50 m/kompas, termometer & højdemåler

  2.199,00 kr.
 • 1852-kikkert-captain-7x50-med-kompas-vandtaet-flyder

  1852 Kikkert Captain 7×50 Med Kompas, Vandtæt/Flyder

  1.379,00 kr.
 • 1852-marine-kikkert-crew-7x50-autofokus

  1852 Kikkert Crew 7×50 Autofokus

  569,00 kr.
 • 1852-kikkert-outdoor-8x42-vandtaet

  1852 Kikkert Outdoor 8×42 – Vandtæt

  1.149,00 kr.

Hvorfor skal jeg bruge en marinekikkert?

En god marinekikkert kan gøre underværker for dig på dine sejlture, uanset om du blot er på jolletur en eftermiddag i fjorden eller en længere togt i sejlbåden. En kikkert og ikke mindst en god marinekikkert kan gøre hele sejler oplevelsen forstærket.

Med en marinekikkert får du mulighed for at zoome ind på alt det, der bevæger sig i, under og på vandet. Du får mulighed for at stoppe tiden, mens du spotter dyr, sæler og natur gennem kikkertens øje.

Uanset om du nyder at blive bedraget af naturen fra vandet, dyrene eller bare mulighed for at zoome helt ind, er en marinekikkert et uundværligt værktøj på en sejltur.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en marinekikkert?

Der findes et hav af forskellige marinekikkerter, og alle kan noget forskelligt. Det er derfor essentielt, at du finder en marinekikkert, som passer til dit behov og det du endnu engang har brug for. Alle marinekikkerter kommer med en lang række funktioner, og samtidigt er prisen selvfølgelig også en væsentlig faktor.

Nedenfor har vi listet en række vigtige funktioner, du bør tage stilling til, før du køber en marinekikkert.

 • Vandtæthed
 • Synsfelt
 • Forstørrelse
 • Dugfri kikkert
 • Kompas
 • Brugervenlighed og håndtering
 • Rejsetaske og etui

Alle disse funktioner er skrevet ud fra vores egen vurdering. Vi mener disse funktioner er vigtige for den optimale oplevelse. Du bør finde dine egne kriterier og vælge en marinekikkert ud fra disse. Dertil bør du selvfølgelig overveje, hvor meget du skal bruge din kikkert og til hvad. Stil dig selv spørgsmålet og søg endelig rundt på nettet efter den helt rigtige kikkert.

Husk dig selv på at marinekikkerter kan koste en formue, men for langt de fleste vil en almindelig marinekikkert med mange standardfunktioner være tilstrækkelig. I takt med at behovet ændres, kan man altid købe bedre og større.

 

Hvordan vælger jeg den bedste marinekikkert?

At finde den bedste marinekikkert er selvfølgelig op til dig. Du bør først og fremmest undersøge markedet, modellerne og hvor meget du vil betale for en god marinekikkert. De billigste kikkerter koster fra nogle hundrede kroner, mens de dyreste koster mange tusinde kr.

Det kan godt tage en smule tid at finde den helt rigtige marinekikkert. Det behøver nødvendigvis ikke at være nemt, så brug hellere en smule tid og se dig omkring.

 

Vandtæt og dugfri kikkert

Vil du bruge din kikkert til sejlads og maritimt brug, bør din marinekikkert selvfølgelig være 100% vandtæt. En marinekikkert som ikke er vandtæt, er simpelthen for fjollet. Sørg derfor for, at din marinekikkert har 100% vandtæthed som udgangspunkt!

Med vandtætheden behøver du ikke at bekymre dig, hvorvidt din kikkert kan tåle at blive taget med og du slipper derfor for mange bekymringer om brugen af din marinekikkert.

 

Marinekikkert til sejlads

Uanset om du sejler sommeren tynd i familiens sejlbåd eller blot har en lille jolle liggende i havnen, er en marinekikkert bare et must-have. Kikkerten kan styrke den samlede oplevelse af sommers sejltogt, og i får som familie mulighed for at opleve meget mere.

Kom helt tæt på dyrene på stranden eller oplev fugle og andet vild, mens båden stille glider gennem vandet. En marinekikkert er værd at medbringe på sejlturen.

 

Marinekikkert med kompas

Hvis du er glad for at sejle, og uanset om det er i forbindelse med fritid, tur eller arbejde, vil du højst sandsynligt få behov for en marinekikkert før eller siden.

En marinekikkert med kompas har eksisteret i flere hundrede år og bestemt ikke uden grund. Kompasset i din marinekikkert kan hjælpe med at skabe retning og fornemmelse for område og placering – og det er en stor fordel!

Engang var et kompas en kæmpe klods på størrelse med en halv kasse øl. I dag fås kompas i alt fra iPhones til små praktiske lommekikkerter. Det er praktisk og smart at have med på turen.

Kompasset i din marinekikkert gør det mega smart og praktisk talt nemt at aflæse retningen fra din sejlbåd. Måske kan det virke som overflødigt grej, men du vil elske det når du først er på vandet.

 

Hvad koster en marinekikkert?

En marinekikkert koster fra 500 kr. og helt op til mange tusinde kroner. Marinekikkerter findes altså i alle prisklasser, og uanset om du skal investere i din første eller 5. kikkert, kan du altid finde en marinekikkert til en fornuftig pris.

Prisen på en marinekikkerter varierer efter funktionerne, kvaliteten og størrelsen.

 

Køb marinekikkert på tilbud hos SURFMORE

Hos SURFMORE elsker vi udstyr og actionsport til det aktive liv. Vi tror nemlig på, at det gode liv i høj grad handler om at komme ud i naturen og være aktiv. Måske surfer du, står på ski, kælker, eller også sejler du at sejle og har brug for en god marinekikkert til din båd.

Mulighederne er mange når det gælder det maritime liv og derfor har vi et nemlig et stort udvalg af marinekikkerter i alle prisklasser. Tilføj dertil lynhurtig levering, gennemtestet produkter og så handler du hos et dansk firma med adresse i Danmark. Ja, vi sidder faktisk i Jylland og sender din ordre afsted herfra.