Redningsveste til hund

En redningsvest til hunden sikrer, at alle ombord har sikkerheden i top, når I begiver jer rundt på vandet. Med en svømmevest til hund kan din tro følgesvend også føle sig tryg og sikker på vandet. Her på siden finder du vores store udvalg af redningsveste til hunde, både til store og små.

Viser alle 2 resultater

Det kan for nogen lyde sjovt med en redningsvest til hund, men den er faktisk god nok. For at din firbenede ven har tilstrækkeligt med sikkerhed, bør du investere i en god svømmevest til din hund, så de også kan føle sig trygge og have det sjovt i og på vandet.

 

Svømme- og redningsveste til hunde for sikkerhed

Når du er på vandet, vil det vigtigste altid være sikkerheden. Sikkerhed bør være førsteprioritet, og derfor bør du også have rednings- og svømmeveste til alle ombord – og dette inkluderer også hunden. Med en redningsvest til hund kan du vide dig sikker på, at din hund også føler sig beskyttet, når I er på båden, paddleboard eller bare leger ved vandkanten.

Svømme- og redningsveste til hunde er designet med flydende egenskaber og ekstra støtte til krop og hoved. Det giver din hund ro, tryghed og lader den udforske vandet uden bekymring.

 

Redningsveste til hunde sikrer beskyttelse i vandet

Du har garanteret set hunde, som er helt vilde med at svømme og det er også derfra, at udtrykket “vandhund”, kommer fra. Nogle hunde er nemlig helt tosset med svømning og selvom de svømmer derudaf, kan en svømmevest give lidt ekstra støtte til hunden, som den har godt af.

Med en god rednings- eller svømmevest til hunden er der nemlig ekstra komfort, polstring og beskyttelse, der hjælper din hund med at holde sig oven vande og samtidig med mulighed for i højere grad, at kunne bevæge sig frit i vandet. Og hvad er mere vigtigt, end at kunne bevæge sig frit, føle sig tryg og have den støtte, der er brug for, når din hund svømmer i vandet?

 

Rednings- og svømmeveste til hunde i flere farver og størrelser

En svømmevest til din hund behøver ikke at se kedelig ud i tvære farver, men kan godt byde på flot design og farverigt design, der giver ekstra synlighed. Mange af disse veste til hunde kommer nemlig i flotte og farverige designs, f.eks. gul og orange, så du kan holde øje med din hund i vandet.

Derudover er mange af redningsvestene til hunde fremstillet i lette og åndbare materialer, der gør, at hunden nærmest ikke mærker, at den har svømmevesten på. Din hund kan derfor nyde af god pasform, åndbarhed og komfort.

 

Hvordan vælger jeg den bedste redningsvest til hund?

Det er ingen hemmelighed, at der findes et større udvalg af forskellige rednings- og svømmeveste til hunde. De kommer både i hver deres farve, design og funktioner. Du bør derfor også overveje op til flere faktorer, når du skal finde den bedste redningsvest til din hund:

Størrelse: Størrelsen på svømmeveste og din hund er blandt de vigtigste faktorer. Har du en lille hund, bør du naturligvis vælge en redningsvest, der passer i størrelsen. Det er en god ide, at din hund får lov at prøve redningsvesten på, før I køber den, så I er sikre på, at vesten giver optimal ydeevne og pasform til hunden i forhold til størrelse og vægt.

Flydeevne: Hunderedningsvesten skal have tilstrækkelig med flydeevne, så din hund kan holde sig oven vande.

Komfort: Redningsvesten bør gerne have godt med polstring, og bør samtidig ikke begrænse bevægelsesfriheden for hunden.

Synlighed: Du kan overveje at vælge en redningsvest i mere prangende farver som gul og orange, da det giver ekstra synlighed på vandet. Du kan også vælge en svømmevest til hund, der har reflekser.

 

Køb de bedste redningsveste til hunde på SURFMORE.dk

Uanset om du har en vandhund, der er helt tosset med at svømme eller en, som stadig er ved at lære at begå sig i vandet, får din hund ekstra sikkerhed med en rednings- og svømmevest. På vores webshop finder du et stort udvalg af redningsveste og svømmeveste til hunde i alle størrelser, forskellige farver og med hver deres funktioner og egenskaber.

Hos os finder du blandt andet et sortiment af redningsveste til hunde fra LALIZAS, 1852 Marine og andre kendte mærker, når det gælder rednings- og svømmeveste til menneskets bedste ven, hunden.