Rygskjold til dame

Et rygskjold til dame sikrer dig den nødvendige sikkerhed, du har brug for, når du står på ski, snowboard eller kører mtb. Lander du forkert, kan det gå galt, hvorfor det er essentielt, at du anskaffer dig et godt dame rygskjold. Rul ned på siden, og se alle vores rygskjold til kvinder.

Viser alle 3 resultater

Ski og snowboard er en spændende og god udfordring både for dig som person, men også rent sportsmæssigt. Vintersportsgrene som disse er dog ikke helt ufarlige, hvorfor det er vigtigt, at du prioriterer sikkerhed – og især når det kommer til at beskytte din ryg. 

Et godt rygskjold til kvinder er gennem tiden blevet en essentiel del af skitilbehøret, og det skyldes i høj grad den beskyttelse, du får til ryggen. Med et godt rygskjold til damer får du udover beskyttelse også komfort og en skræddersyet løsning til kvinder.

 

Hvorfor skal jeg bruge et rygskjold lavet til damer?

Der er flere fordele ved at vælge et rygskjold, som er decideret designet til den kvindelige krop. Først og fremmest ved du, at det givne rygskjold er skabt med hensyn til den kvindelige anatomi, hvilket betyder, at det sidder godt og behageligt ind til kroppen, helt uden at generere.

Derudover giver rygskjolde til damer en høj grad af bevægelsesfrihed omkring brystområdet, så du som kvinde, kan koncentrere dig om dit skiløb eller snowboarding.

Et rygskjold til kvinder er lavet til at beskytte din ryg mod eventuelle slag, hvis du skulle falde på ski eller snowboard. Du kan derfor give dig selv den optimale beskyttelse og dækning af din ryg og dermed mindske risikoen for at komme til skade under din skiferie – og hvem vil ikke gerne det? Som vi hos SURFMORE altid siger: “Sikkerhed er første prioritet!”

Du vil også opleve, at rygskjolde til damer ofte er designet med fokus på æstetik og cool stil, så du kan føle dig godt tilpas, men også se godt ud, når du står på ski og snowboard med dit rygskjold.

 

Hvad er forskellen på rygskjold dame vs. rygskjold herre?

Det kan langt hen ad vejen virke som det samme produkt, og det er det i sidste ende næsten også. Den store forskel er, at rygskjold til damer er udviklet til kvinder, så pasformen passer til den kvindelige anatomi, og der samtidig er taget højde for talje, bryst, m.m. Det giver dig i sidste ende et rygskjold, som er tilpasset og skræddersyet din krop – og derfor i sidste ende også den bedst mulige oplevelse.

Det samme er selvfølgelig gældende for rygskjolde til herre, der naturligvis skal bæres af mænd for at få den bedste pasform og oplevelse.

Derudover er størrelserne desuden ofte en anelse mindre ved kvindelige modeller og har mål, der passer bedre til kvindelige proportioner. Dette giver også bedre bevægelsesfrihed, så du ikke har et rygskjold, der irriterer dig, når du godt bare vil stå på ski.

 

Find gode tilbud på rygskjold til damer på SURFMORE.dk

For at finde blandt de bedste tilbud på rygskjold til damer behøver du ikke lede længere end til os hos SURFMORE.dk. Vi har et stort udvalg af rygskjolde til børn, herrer og damer fra anerkendte mærker som Flax, Komperdell og flere til. Du kan med fordel kombinere dit rygskjold med en god skihjelm samt skibriller, så har du alt sikkerheden og beskyttelsesudstyret i orden.

Vi har både rygskjold til ski, snowboarding og mtb. Når du handler hos os, får du 1-3 dages levering, 100 dages returret og fri fragt ved køb over 599 kr. Sidder du inde med spørgsmål til dit kommende dame rygskjold, sidder vi altid klar til at hjælpe dig med vejledning.