Drysure

DRYSURE havde et mål og behov fra starten, nemlig at tørre støvler og sko hurtigt – og helt uden varme, batterier eller elektricitet. Grundlæggeren, James, har altid haft en passion for skiløb, og fik ideen til at designe Drysure støvle- og skotørrere i Kitzbühel, Østrig efter en dag med ekstremt våde skistøvler.

Viser alle 4 resultater

 • drysure-active-hvid-blaa

  Drysure Active – Hvid/Blå

  249,00 kr.
 • drysure-extreme-sort-groen

  Drysure Extreme – Sort/Grøn

  329,00 kr.
  Kun -1 stk tilbage
 • drysure-active-orange-black

  Drysure Active Skotørrer – Sort/Orange

  249,00 kr.
 • drysure-exreme-stoevle-toerrer-sort-orange-01

  Drysure Extreme Støvletørrer – Sort/Orange

  299,00 kr.

Hvem er DRYSURE?

DRYSURE blev stiftet af James Robbins, da han en dag på ski i Kitzbühel, Østrig, oplevede ekstreme vejrskift fra hele -18 til +4 grader. Dette gav ham ideen til at lave et par gode sko- og støvletørrere, der kunne sikre ham tørre skistøvler til dagen efter.

 

Hvorfor vælge sko- og støvletørrer fra DRYSURE?

Hvis du vil sikre dig, at du ikke skal have våde sko, støvler eller skistøvler på om morgenen, kan du med fordel vælge et par gode støvletørrere fra DRYSURE. Her får du nemlig en sko- og støvletørrer der reducerer dårlig lugt og bakterier, hverken kræver varme eller strøm og samtidig kan benyttes til alle typer fodtøj – det kalder vi win-win!

 

Køb alt i DRYSURE hos SURFMORE

Vi synes personligt selv, at DRYSURE er en fantastisk opfindelse, og derfor vil vi også gerne tilbyde dig deres produkter. Sko- og støvletørrere fra DRYSURE er ekstremt meget hurtigere, end hvis du skulle tørre ved normal luftørring, og hvem vil ikke gerne speede denne proces op?