Neil Pryde våddragter

Neil Pryde er blandt favoritterne, når det kommer til våddragter og vandsport. Med en god Neil Pryde våddragt til dame, herre eller børn, får du lang holdbarhed, god kvalitet og de nyeste teknologier. På denne side kan du se alle vores våddragter fra Neil Pryde.

Neil Pryde er kendt for at lave ekstremt godt windsurf udstyr, wingfoil udstyr og meget mere inden for sejlads og surfing, men det er langtfra det eneste! Er du tidligere windsurfer eller surfer på nuværende tidspunkt, har du med garanti stødt på Neil Pryde. Det er et mærke, som elsker vandet og dets muligheder, hvorfor de laver alt fra gode våddragter, varme neopren sko, men også neopren hætter, neopren handsker, huer og meget mere.

 

Hvorfor vælge en Neil Pryde våddragt?

Der er mange mærker på markedet, der tilbyder gode våddragter, så hvorfor er det lige, at du skal vælge en model fra Neilpryde? Neil Pryde har eksisteret siden 90’erne, hvor manden, Neil Pryde, ja, han hedder det samme som mærket, startede med at lave sejl til både og sejlads.

Sidenhen skiftede de fokus mod windsurfing og lavede først fantastiske windsurfing sejl, men siden hen også våddragter til damer, herrer og børn. 

I dag laver Neil Pryde våddragter til sommer, såkaldte shorties eller short johns, våddragter til vinter, men også alt derimellem. Deres våddragter kommer år efter år med de nyeste funktioner, egenskaber og teknologier, samt i flotte farver og designs, der følger løbende trends.

 

Neil Pryde våddragter til herrer, damer og børn

Neil Pryde tilbyder et bredt sortiment af våddragter specielt designet til både mænd, kvinder og børn. Det gør, at du kan få en våddragt, som er designet til din krop, hvilket giver dig en god pasform, behagelig komfort og masser af fleksibilitet i forhold til din krop.

Derudover vil du også opdage, at designet og farverne på våddragten vil variere alt efter, om du vælger en Neil Pryde våddragt mænd, kvinder eller børn.

Mangler du en god våddragt til windsurfing, wingfoiling, kitesurfing eller til at stå på SUP board i? Så kan du roligt vælge en fra Neil Pryde, for størstedelen af deres våddragter er faktisk designet til at blive brugt til vandsport. 

 

Køb din nye Neil Pryde våddragt på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE er vi selv surfere, og har windsurfet størstedelen af vores liv. Vi er vokset op med Neil Pryde, og er store tilhængere af mærket, da vi ved, hvor længe våddragter, windsurf sejl og windsurf trapezer fra mærket har holdt os på vandet.

Derfor ved vi også, at du får meget værdi for pengene, når du vælger en Neil Pryde våddragt – og lige præcis derfor ønsker vi også, at du skal have mulighed for at få fingre i dem. Brænder du inde med spørgsmål omkring en eventuel Neilpryde våddragt eller driller det med størrelser, er vi klar til at hjælpe dig.