Skihandsker til dame

Et par gode skihandsker til damer er essentielle, uanset om du befinder dig i Danmark over vinteren, eller skal på skiferie. De sikrer nemlig hænder og fingre varme, så du ikke bliver kold. Rul ned på siden, og se alle vores skihandsker til dame.

Viser alle 4 resultater

Hvorfor bør jeg vælge skihandsker designet til kvinder?

Der er mange gode grunde til at vælge skihandsker til damer, som er designet og udviklet til damer. En kvindes fingre og hænder er mindre end mændenes, og derfor er det vigtigt, at størrelsen også passer til hænderne. Det er nemlig bestemt ikke ligegyldigt, da en skihandske helst skal genere mest muligt varme ved brug.

Skihandsker designet til damer, kan have en afgørende forskel på din skitur, og derfor anbefaler vi også i høj grad, at du vælger en model, der er lavet til dine fingre og hænder. Med et par skihandsker til kvinder får du en bedre pasform, der sikrer dig mere komfort. Det giver et bedre resultat, når du skal have kontrol over dit skiudstyr og bevæge dig rundt.

 

Skihandsker til dame med varme

I dag findes flere og flere skihandsker med varme. Det lyder måske lidt vildt, men faktisk er det rigtigt, og det virker endda utrolig godt!

Flere og flere ski mærker er begyndt at producere skihandsker til damer med varme. Et par varme skihandsker forlænger din dag på pisten, og samtidig får du en dag uden kolde fingre. Alt i alt er det i bund og grund en kæmpe win-win for din skiferie!

Skihandsker med varme til dame bliver mere og mere populære. Du lader batteriet op i stikkontakten og derefter kan du nyde godt af varmen i dine skihandsker gennem hele dagen.

 

Dame skihandsker mærker

Skihandsker til damer findes fra mange forskellige brands. Hestra, Reusch og Salomon er nogle af de mest populære mærker, men som sagt findes der rigtig mange forskellige mærker. Alle mærker tilbyder noget forskelligt og i mange forskellige prislejer.

Hos SURFMORE er vi vilde med Reusch. Vi ved, at kvaliteten er høj og samtidig er de utrolig lækre og holdbare. Her får du virkelig et par gode, kvalitetshandsker.

 

Køb skihandsker til damer på tilbud på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af gode skihandsker, uanset om det er skihandsker til herre eller dame. For at fuldende har vi faktisk også gode skihandsker til børn, så dit barn også kan få god pasform, komfort og maksimal varme i kulden – der er ingen, som skal fryse.

Har du nogen spørgsmål til et par dame skihandsker, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.