Badeponchos

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af badeponcho i forskellige mærker, modeller og designs. Her finder du alle vores vinterbade poncho, som både egner sig til surf, kajak, men også vinterbadning. Rul ned på siden, og se alle vores badeponcho til dame, herre og børn.

Viser 1–27 af 29 resultater

 • Tilbud surfmore-change-robe-short-sleeve-camo-02

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Camo

  999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-robe-detaljer

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Navy

  999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  249,00 kr.
 • dryrobe-badeponcho-organic-cotton-towel-dame-navy

  dryrobe® Badeponcho i økologisk bomuld – Navy

  499,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  479,00 kr.
  Kun -1 stk tilbage
 • dryrobe-organic-bomuld-poncho-royal-blue-dame

  dryrobe® Badeponcho i økologisk bomuld – Royal Blue

  499,00 kr.
 • dryrobe-organic-bomuld-poncho-slate-grey

  dryrobe® Badeponcho i økologisk bomuld – Slate Grey

  499,00 kr.
 • dryrobe-badeponcho-oekologisk-bomuld-short-sleeve-sort-herre

  dryrobe® Badeponcho i økologisk bomuld – Sort

  499,00 kr.
 • dryrobe-badeponcho-oekologisk-bomuld-short-sleeve-dame-roed

  dryrobe® Badeponcho i økologisk bomuld – Rød

  499,00 kr.
 • Tilbud dakine-chanjo-poncho

  Dakine Chanjo Poncho

  599,00 kr.
  Kun 12 stk tilbage
 • rip-curl-icons-hooded-badeponcho-washed-black

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Washed Black

  399,00 kr.
 • manera-bambus-badeponcho-seagreen

  Manera Bambus Summer Badeponcho – Seagreen

  849,00 kr.
 • Tilbud prolimit-badeponcho-dame-violet

  PROLIMIT Badeponcho Dame – Violet

  399,00 kr.
 • manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho – Teal

  849,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud manera-stay-salty-poncho-smoke-blue

  Manera Stay Salty Badeponcho – Smoke Blue

  679,00 kr.
  Kun 8 stk tilbage
 • Tilbud rip-curl-icons-hooded-badeponcho-graa

  Rip Curl Icons Hooded Badeponcho – Grå

  399,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-badeponcho-hooded-navy

  Rip Curl Icons Hooded Badeponcho – Navy

  479,00 kr.
 • prolimit-vandafvisende-poncho

  PROLIMIT Vandafvisende Poncho

  1.019,00 kr.
 • Tilbud prolimit-badeponcho-burgundy-dark-grey

  PROLIMIT Badeponcho – Burgundy/Dark Grey

  399,00 kr.
  Kun 13 stk tilbage
 • Tilbud prolimit-badeponcho-navy-graa

  PROLIMIT Badeponcho – Navy/Grå

  399,00 kr.
  Kun 12 stk tilbage
 • manera-bambus-badeponcho-brick

  Manera Bambus Summer Badeponcho – Brick

  849,00 kr.
 • Tilbud prolimit-badeponcho-sort-graa

  PROLIMIT Badeponcho – Sort/Grå

  499,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • Tilbud rip-curl-badeponcho-hooded-sort

  Rip Curl Icons Hooded Badeponcho – Sort

  479,00 kr.
 • rip-curl-anti-series-poncho-med-haette

  Rip Curl Anti-Series Poncho med hætte

  1.299,00 kr.
 • ion-steel-blue-badeponcho-grom-115-155

  ION Steel Blue Badeponcho Grom Børn (115-155) – Steel Blue

  479,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud ion-mini-grom-junior-badeponcho

  ION Mini Grom Junior Badeponcho

  349,00 kr.

Hvad er en badeponcho?

En håndklæde poncho, bade poncho til voksen, omklædnings poncho eller vinterbade poncho, er i sidste ende det samme produkt. Et stort håndklæde som du kan tage på og ofte med hætte, lommer og andre fede features.

En badeponcho er det helt rette produkt til dig, som leder efter et kæmpestort håndklæde, som du kan tage på. En badeponcho er essentiel, hvis du dyrker vinterbadning eller andet vandsport, såsom surfing, kajak eller svømning. Der er nemlig ikke noget bedre, end at komme op af det kolde vand, og dernæst hygge sig i sin badeponcho til voksne og børn.

Hos SURFMORE har vi en badeponcho, som er en af vores absolutte bestsellers indenfor ponchos til vinterbadning. Se vores SURFMORE badeponcho i bomuld eller SURFMORE badeponcho i mikrofiber.

Badeponchos fås i mange forskellige farver, modeller og længder. Dertil er der også et hav af forskellige features, som du kan lede efter. Dette kan f.eks. være en hætte, som du kan tage over hovedet – og dermed tørre dit hår ekstra hurtigt, når du har været i vandet. Det kan også være enten en kængurulomme eller normale lommer i siden, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon eller lidt penge til en is. Det er helt op til dig, og mulighederne er mange, når du skal finde den perfekte badeponcho til vinterbadning.

 

Hvornår skal jeg bruge en badeponcho?

De fleste forbinder en badeponcho med surfing eller vinterbadning, men det behøver du ikke. En poncho kan anvendes, uanset om du dyrker vandsport eller ej – men er naturligvis designet til, at du kan tørre din krop effektivt og hurtigt.

Du kan bruge en badeponcho til omklædning før og efter sport. Det behøver ikke nødvendigvis kun, at være vandsport. Det kan være alle typer sportsgrene, som kræver omklædning og hvor du måske gerne vil klæde om for dig selv.

Mange personer som dyrker vandsport elsker ponchoen. Først og fremmest er den varm og blød, men den opfylder også et behov for omklædning. Brug din badeponcho til at klæde om, før du skal på SUP board eller efter du har været afsted i kajakken.

 

Badeponcho til vinterbadning

Vi ser løbende, at flere og flere benytter sig af en badeponcho, når de er ude at vinterbade. En vinterbade poncho kommer til sin fulde effekt her, da du hurtigt kan trække i din badeponcho, få varmen samt blive tørret – dernæst kan du skifte tøj helt diskret, eventuelt med en skiftemåtte, hvis du foretrækker det.

Mængden af personer som dyrker vinterbadning vokser stødt. Aldrig har det været så populært at være aktiv i naturen. Flere og flere tager ud og SUP surfer, mens flere og flere har fået øjnene op for vinterbadning.

Vinterbadning kræver ikke alverdens udstyr. Faktisk kan du klare dig med et par gode neopren sko. Måske kan det også være praktisk for dig med en badeponcho til omklædning før og efter du har været ude at vinterbade eller en større vinterbade jakke.

 

Badeponcho til dame og mænd

Som tidligere nævnt, er en poncho også utrolig effektiv, når det kommer til vandsport. Hvis du kan lide at Stand Up Paddle, dyrke forskellige typer for surfing eller stå på wakeboard om sommeren, er en badeponcho essentiel.

Efter en session på vandet – uanset om det er surfing eller wakeboarding, kan du hurtigt hoppe i din badeponcho og få varme i kroppen. Dernæst er du klar til at komme ud på vandet igen, og kan holde dig varm mellem dine surf sessions.

En badeponcho er nem at tage med i tasken, og den fylder nærmest intet. Langt de fleste surfere bruger en badeponcho inden de skal ud at surfe. Den er nem at bruge til omklædning og så varmer den, og dækker for vinden. En god poncho bliver du hurtigt glad for.

 

Håndklæde poncho til voksne

De fleste badeponcho der designes og produceres, er lavet til voksne. Du vil som oftest ikke finde en specialdesignet badeponcho til dame, men derimod til voksne generelt. Badeponchoer til voksne kommer som unisex, så du kan roligt vælge en badeponcho, som passer begge køn.

 

Badeponcho til børn

Hos SURFMORE har vi dog tænkt på alle – store som små – og har designet en SURFMORE badeponcho til børn. Dermed har dit barn også muligheden for at opleve, hvor dejlig og rar en poncho er. Du kan her også se alle vores badeponcho til børn.

 

Køb badeponcho hos SURFMORE

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af forskellige badeponchos til dame, herre og børn. Vi har designet vores egne SURFMORE badeponchoer, som er designet til vinterbadning, surfing og de dejlige forhold, som vi har i Skandinavien.

Vi har naturligvis ikke kun SURFMORE håndklæde ponchoer, men forhandler også andre mærker, såsom Dryrobe, der også er kendt for at lave jakker til vinterbadning, men også Manera, Rip Curl og PROLIMIT. Disse er meget anerkendte brands i surfuniverset, og tilbyder ligeledes flotte og behagelige ponchoer til alle slags brug.