Badeponcho

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af badeponcho i forskellige mærker, modeller og designs. Her på siden finder du alle vores vinterbade poncho, som både egner sig til surf, kajak, men også vinterbadning.

Viser alle 20 resultater

 • Tilbud surfmore-dryrobe

  SURFMORE Dryrobe

  899,00 kr.
  Kun 9 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  379,00 kr.
 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  379,00 kr.
 • Tilbud manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho – Brick

  799,00 kr.
 • Tilbud rip curl poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Sort

  399,00 kr.
 • Tilbud manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho – Seagreen

  799,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  199,00 kr.
 • Tilbud prolimit-poncho

  PROLIMIT Badeponcho Dame – Violet

  399,00 kr.
  Kun 5 stk tilbage
 • Tilbud manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho

  679,00 kr.
 • Tilbud manera-stay-salty-poncho-2

  Manera Stay Salty Badeponcho

  649,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-bade-poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Grå

  429,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Navy

  399,00 kr.
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Dryrobe

  1.299,00 kr.
 • IONponcho

  ION Steel Blue Badeponcho Grom (115-155)

  479,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud ION-poncho-børn

  ION Junior Badeponcho

  349,00 kr.
 • Tilbud ion-mini-grom-badeponcho

  ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110)

  279,00 kr.
 • Tilbud ponchoomklædning

  GILL Badeponcho

  529,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • gilldryrobe

  GILL Dryrobe

  1.799,00 kr.
 • Tilbud

  Poncho pakke

  599,00 kr.
  Kun 12 stk tilbage
 • Tilbud prolimit-poncho

  PROLIMIT Badeponcho

  499,00 kr. 429,00 kr.

Hvad er en badeponcho?

En håndklæde poncho, bade poncho til voksen, omklædnings poncho eller vinterbade poncho, er i sidste ende det samme produkt. Et stort håndklæde som du kan tage på og ofte med hætte, lommer og andre fede features.

En badeponcho er det helt rette produkt til dig, som leder efter et kæmpestort håndklæde, som du kan tage på. En badeponcho er essentiel, hvis du dyrker vinterbadning eller andet vandsport, såsom surfing, kajak eller svømning. Der er nemlig ikke noget bedre, end at komme op af det kolde vand, og dernæst hygge sig i sin bade poncho til voksen eller børn.

Hos SURFMORE har vi en badeponcho, som er en af vores absolutte bestsellers indenfor ponchos til vinterbadning. Se vores badeponcho i bomuld.

Badeponchos fås i mange forskellige farver, modeller og længder. Dertil er der også et hav af forskellige features, som du kan lede efter. Dette kan f.eks. være en hætte, som du kan tage over hovedet – og dermed tørre dit hår ekstra hurtigt, når du har været i vandet. Det kan også være enten en kængurulomme eller normale lommer i siden, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon eller lidt penge til en is. Det er helt op til dig, og mulighederne er mange, når du skal finde den perfekte badeponcho til vinterbadning.

 

Hvornår skal jeg bruge en badeponcho?

De fleste forbinder en badeponcho med surfing eller vinterbadning, men det behøver du ikke. En poncho kan anvendes, uanset om du dyrker vandsport eller ej – men er naturligvis designet til, at du kan tørre din krop effektivt og hurtigt.

Du kan bruge en badeponcho til omklædning før og efter sport. Det behøver ikke nødvendigvis kun, at være vandsport. Det kan være alle typer sportsgrene, som kræver omklædning og hvor du måske gerne vil klæde om for dig selv.

Mange personer som dyrker vandsport elsker ponchoen. Først og fremmest er den varm og blød, men den opfylder også et behov for omklædning. Brug din badeponcho til at klæde om, før du skal på SUP board eller efter du har været afsted i kajakken.

 

Badeponcho til vinterbadning

Vi ser løbende, at flere og flere benytter sig af en badeponcho, når de er ude at vinterbade. En vinterbade poncho kommer til sin fulde effekt her, da du hurtigt kan trække i din badeponcho, få varmen samt blive tørret – dernæst kan du skifte tøj helt diskret, hvis du foretrækker det.

Mængden af personer som dyrker vinterbadning vokser stødt. Aldrig har det været så populært at være aktiv i naturen. Flere og flere tager ud og SUP surfer, mens flere og flere har fået øjnene op for vinterbadning.

Vinterbadning kræver ikke alverdens udstyr. Faktisk kan du klare dig med et par gode neopren sko. Måske kan det også være praktisk for dig med en badeponcho til omklædning før og efter du har været ude at vinterbade eller en større vinterbade jakke.

 

Badeponcho til dame og mænd

Som tidligere nævnt, er en poncho også utrolig effektiv, når det kommer til vandsport. Hvis du kan lide at Stand Up Paddle, dyrke forskellige typer for surfing eller stå på wakeboard om sommeren, er en badeponcho essentiel.

Efter en session på vandet – uanset om det er surfing eller wakeboarding, kan du hurtigt hoppe i din badeponcho og få varme i kroppen. Dernæst er du klar til at komme ud på vandet igen, og kan holde dig varm mellem dine surf sessions.

En badeponcho er nem at tage med i tasken, og den fylder nærmest intet. Langt de fleste surfere bruger en badeponcho inden de skal ud at surfe. Den er nem at bruge til omklædning og så varmer den, og dækker for vinden. En god poncho bliver du hurtigt glad for.

 

Håndklæde poncho til voksne

De fleste badeponcho der designes og produceres, er lavet til voksne. Du vil som oftest ikke finde en specialdesignet badeponcho til dame, men derimod til voksne generelt. Badeponchoer til voksne kommer som unisex, så du kan roligt vælge en badeponcho, som passer begge køn.

 

Badeponcho til børn

Hos SURFMORE har vi dog tænkt på alle – store som små – og har designet en bade poncho til børn. Dermed har dit barn også muligheden for at opleve, hvor dejlig og rar en poncho er.

 

Køb badeponcho hos SURFMORE

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af forskellige badeponchos til dame, herre og børn. Vi har designet vores egne SURFMORE badeponchoer, som er designet til vinterbadning, surfing og de dejlige forhold, som vi har i Skandinavien.

Vi har naturligvis ikke kun SURFMORE håndklæde ponchoer, men forhandler også andre mærker, såsom Manera, Rip Curl og Prolimit. Disse er meget anerkendte brands i surfuniverset, og tilbyder ligeledes flotte og behagelige ponchoer til alle slags brug.