Drybags

På denne side finder du alle vores drybags og vandtætte tasker. En drybag kan du bruge til mange ting – og ikke kun til SUP og kajak. Du kan også have den med på cykel- eller vandreferien, eller blot til hverdagsbrug.

Viser alle 13 resultater

 • northcore-40l-vandtæt-rygsæk-gul-02

  Northcore Drybag Backpack 40L – Gul

  399,00 kr.
 • northcore-40l-vandtæt-rygsæk-rød

  Northcore Drybag Backpack 40L – Rød

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 10L

  149,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 20L

  179,00 kr.
 • gill-l095-voyager-vandtaet-taske-gul-50l

  Gill L095 Voyager Vandtæt Taske 50L – Gul

  399,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-10l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 10L – Gul

  299,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-25l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 25L – Gul

  349,00 kr.
 • Tilbud surmfore-vandtæt-rygsæk

  SURFMORE Vandtæt Rygsæk

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-packable-rolltop-drybag-20l-sunflare

  Dakine Rolltop Drybag 20L – Sun Flares

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-drybag-20l-sort

  Dakine Drybag 20L – Sort

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-vandtaet-taske-30l-sun-flare

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Sun Flare

  399,00 kr.
 • Tilbud dakine-vandtaet-taske-30l-sort

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Sort

  499,00 kr.
 • gill-vandtaet-rygsaek-30l

  Gill Vandtæt Rygsæk 30L

  899,00 kr.

Hvad er en drybag? 

En drybag er en vandtæt taske, som kan bruges til alt fra ture på paddleboard, oppustelig kajak, sejlbåden, men også til de lange vandreture og hverdagsbrug i storbyen. Det smarte ved en drybag er at den er fremstillet i en PVC / tarpaulin kombination, som er med til at give en enorm slidstyrke og samtidigt holdes dine ting tørre i den vandtætte taske.

Drybags kommer i alverdens forskellige størrelser og modeller. Du kan få taskerne helt ned til 5L og 10L, men er også at finde i store størrelser som 40L og 60L. Dit behov for en drybag ændrer sig naturligvis efter, hvad du skal bruge den til. Hvis du skal på paddleboard, er en drybag på 10/20L måske det optimale, så du kan holde telefonen og madpakken tør. Hvis du derimod skal have en større pakning med, kan det være nødvendigt med en størrelse på 40/60L.

Når du skal ud at købe en drybag, er det vigtigt at du prioriterer kvaliteten fra starten. En vandtæt taske i dårlig kvalitet kan få fatale konsekvenser for de ting du fragter. Sørg derfor for at køb en slidstærk og vandtæt drybag allerede fra starten af. En god drybag holder gennem mange år. 

Drybags findes både som almindelige rygsække, men også som vandtætte tasker som kan spændes på et sup board eller kajak. 

 

Hvorfor skal jeg bruge en drybag?

En drybag giver pludseligt din paddleboard tur en helt ny dimension. Med en drybag kan du pakke dine ting og medbringe det på din næste tur. Det kan være, at du skal på SUP board eller en tur over fjorden i din kajak. En drybag giver mulighed for at du kan medbringe madpakke, telefon og badeponcho

Det smarte ved en drybag er, at den er fremstillet til at opbevare dine ting, tørt og sikkert, mens du bevæger dig ud på vandet. En drybag er med til at sikre, at hvis du nu skulle være uheldig og falde i vandet, så vil tingene forblive tørre. Alle drybags som du kan se hos os er fremstillet i tarpaulin/pvc som er med til sikre at din bagage forbliver tørt. 

Med en drybag kan du tage længere ture på vandet og du skal ikke være nervøs over at du skulle falde i vandet. En drybag sikrer at dine ting fortsat er tørre trods du skulle falde af dit SUP board. 

 

Hvordan vælger jeg den rigtige drybag? 

Drybags kommer i uendeligt mange størrelser og pasforme. Det kan være alt fra drybags i 5L, 10L og helt op til 60L (nogle gange større). Alle drybags hos SURFMORE er af den bedste og mest slidstærke kvalitet på markedet. Derfor kan du også være sikker på, at når du køber din nye drybag hos os får du kvalitet fra øverste hylde. 

Før du skynder dig ud og køber en drybag bør du overveje, hvor du ønsker at bruge den og hvilke formål den skal bruges til. Skal du blot bruge en vandtæt taske til små ture med dit SUP board gennem sommerferien, eller har du brug for en fuldblods drybag til alverdens formål? 

Gør dig selv nogle overvejelser. Du kan altid købe flere eller en ny med tiden, men det er en god idé at overveje hvad dit formål er inden køb. 

 

Er en drybag en vandtæt taske? 

En drybag er en vandtæt taske som er designet til at holde dine ting tørre. De fleste drybags er designet med rullelukning, som er klart den mest optimale og praktiske løsning, når det kommer til tætte drybags. Rullelukning sikrer minimal indtrængning af vand og du kan samtidig være sikker på, at dine ting forbliver tørre. 

Nogle drybags er fremstillet med små lynlåse, og dette kan også være godt et langt stykke hen ad vejen. Det kommer i høj grad an på, hvor meget den vandtætte taske skal være i vandet.

 

Vandtæt taske til SUP board 

Langt de fleste som køber et oppusteligt paddleboard eller bare et sup board for den sags skyld, de køber også en vandtæt taske. Jamen, hvorfor? tænker du måske. Jo, en vandtæt taske giver mulighed for at medbringe ekstra bagage. Det kan være at du overvejer en længere tur på vandet, eller måske vil du endda tage på en tur med venner og derfor gerne vil have lidt proviant med på jeres SUP tur.

Den vandtætte taske holder dine ting 100% vandtætte, hvis du nu skulle falde i vandet. Derfor er det oplagt og ikke mindst snusfornuftigt med en vandtæt taske som holder tingene tørre.

Den vandtætte taske skal selvfølgelig placeres på paddleboardet. Typisk er der stropper på fronten af paddleboardet og derfor kan du nemt have din drybag siddende på dit sup board.

 

Hvor mange størrelser findes vandtætte tasker i? 

Vandtætte tasker kommer mere og mere i ALLE størrelser. De mindste drybags starter ved 10L og dem har vi også hos SURFMORE. De største vandtætte tasker har en volumen på helt op til 90L og så har du altså massere af plads til udstyr, ponchoer og proviant.

De fleste som står på SUP board vælger en vandtæt taske som er mellem 10 og 30L. Denne størrelse er rigeligt til de fleste behov og du har stadig plads til snacks, et håndklæde og en termoflaske.

 

Er der forskel på kvaliteten i drybags? 

Der er stor forskel på kvaliteten i en drybag. Det gælder både kvaliteten i selve materialet, men også konstruktion, svejsning og låsen. Prisen og kvalitet hænger altså umådeligt sammen når du skal ud at købe en drybag.

Måske er du fristet til at spare en hundrede krone seddel, hvor du kan og det er faktisk helt forståligt. Det vil langt de fleste, men vil du spare må du også løbe kompromisset og den kvalitet der følger med.

En god drybag koster omkring kr. 200 og her får du faktisk en rigtig god kvalitet.

 

Køb drybag på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Skulle du have spørgsmål eller have brug for råd og vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig. Når du handler hos os, følger alle vores fordele selvfølgelig med:

 • Gratis fragt ved køb over 599 kr,-
 • 1-3 dages levering
 • 100 dages returret

Vi gør vores bedste for, at du får det produkt med hjem, som passer bedst til dig.