Sko- og støvletørrer

En sko- og støvletørrer sikrer dig tørt fodtøj, når du skal ud og være aktiv. Derudover hjælper støvle- og skotørrere også med at fjerne eventuelle lugte og bakterier, og dermed give dit fodtøj længere holdbarhed. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af både sko- og støvletørrere.

Viser alle 7 resultater

 • space-warmer-1.0-bil

  Lenz Space Warmer 1.0 12V (Bil)

  299,00 kr.
  Kun 6 stk tilbage
 • Lenz-space-warmer-1.0-240v-01

  Lenz Space Warmer 2.0 240V (EU)

  299,00 kr.
 • drysure-active-hvid-blaa

  Drysure Active – Hvid/Blå

  249,00 kr.
 • drysure-extreme-sort-groen

  Drysure Extreme – Sort/Grøn

  329,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • drysure-active-orange-black

  Drysure Active Skotørrer – Sort/Orange

  249,00 kr.
 • drysure-exreme-stoevle-toerrer-sort-orange-01

  Drysure Extreme Støvletørrer – Sort/Orange

  299,00 kr.
 • lenz-space-dryer-1-0-240-v-skotoerrer

  Lenz Space Dryer 1.0 240V Skotørrer

  599,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage

Måske er du ikke bevidst om det, men ved at holde dine sko og støvler tørre, uanset om det er skistøvler, vandresko eller dine hverdagssko, kan du i højere grad bevare den kvalitet, som de kom i og samtidig forhindre eventuel lugt og bakterier. Med en sko- eller støvletørrer får du muligheden for på en nem og effektiv vis at tørre dit fodtøj efter en våd dag, så du er klar til en ny med varme og tørre sko eller støvler.

 

Hvad er en støvle- og skotørrer?

Langt hen ad vejen er det faktisk det samme produkt, selvom det har to forskellige navne, hvor en skotørrer henvender sig til sko og en støvletørrer til støvler. Formålet med sko- og støvletørrere er, at de fjerner lugter på indersiden af dit fodtøj, men samtidig tørrer de også skoene eller støvlerne, så du på hurtigste vis igen har tørt fodtøj.

Støvle- og skotørrer kommer i flere forskellige størrelser og former, men formålet er det samme: at give dig tørt og behageligt fodtøj, så du kan komme på pisten, vandreturen eller blot have tørt fodtøj til hverdagens gerninger.

Du vil også opleve, at der findes elektriske sko- og støvletørrer, mens andre er designet til naturlige metoder som absorberende materialer eller luftcirkulation for at tørre skoene på bedste vis.

 

Hvad er fordelene ved at bruge støvle- og skotørrer?

Der er mange fordele ved at benytte sig af gode sko- og støvletørrere! Først og fremmest giver de dig tørt fodtøj, som du nok ved, er ekstremt rart, hvis du før har oplevet at have våde sko. Derudover absorberer de fugt på indersiden af dine sko og hjælper samtidig med at forhindre eventuelle lugter og bakterievækster, der kan opstå, når man bruger sit fodtøj.

Derudover giver de dig mere holdbart fodtøj, så dine sko og støvler holder i længere tid. Dette gør de bl.a. ved at forhindre skader forårsaget af lugt, som godt kan opstå, hvis du bruger de samme sko og støvler meget uden at rengøre dem.

Tørre sko og støvler er, uden spørgsmålstegn, mere behageligt at have på end våde. Kan du lide at bruge meget tid udenfor, uanset om det er skiferie, vandreture, cykling, fodbold eller til generel hverdag, kan du få stor glæde af sko- og støvletørrer.

 

Elektrisk skotørrer: Praktiske og effektive

De elektriske modeller af støvle- og skotørrer er måske den mest effektive måde at tørre dine sko på. Disse er lavet med varme luftstrømme, der nemt og hurtigt fjerner fugt fra dine sko. 

Når du vælger elektriske skotørrer, kan visse modeller indstilles efter tørre positioner, så du kan gøre det efter dit eget behov. Og dertil skal det siges, at flere af modellerne også har indbyggede funktioner som timer, så du kan indstille den perfekte tørretid til dine sko og støvler.

 

Hvilken støvle- og skotørrer skal jeg vælge?

Vi anbefaler, at du først og fremmest gør op med dig selv, hvad dine behov og præferencer er. Dette gør din søgning mere præcis, og du kan hurtigere spore dig ind på hvilken skotørrer, der passer bedst til dig. Du kan blandt andet kigge på følgende faktorer:

Kapacitet og størrelse: Det er vigtigt, at din skotørrer passer til dine sko og støvler, da det ellers ikke hænger sammen. Visse sko- og støvletørrere er forholdsvis “brede” i størrelsen, så de passer til mange størrelser på én gang, hvilket kan være en fordel.

Metode af tørring: Gør gerne op med dig selv om du helst vil have en elektrisk skotørrer, en traditionel model eller hvad der passer bedst for dig. De kommer alle med deres fordele og ulemper.

Ekstra funktioner: Der findes op til flere ekstra funktioner i støvle- og skotørrere, som kan være til gavn. Dette kan bl.a. være forskellige tørrepositioner, timer indstillinger, automatisk slukning og mere til.

 

Køb din nye støvle- og skotørrer på SURFMORE.dk

Hos os finder du et større udvalg af sko- og støvletørrer fra anerkendte mærker som Drysure og Lenz. Vi har modeller til ethvert behov og budget, uanset om du leder efter en elektrisk skotørrer, en traditionel model eller en, der hverken kræver varme eller strøm.