Våddragter til børn

Er du på udkig efter en god våddragt til børn? Hos SURFMORE forhandler vi ikke kun våddragter i voksenstørrelse, men har naturligvis også til børn. Se vores udvalg af våddragter til børn herunder.

Viser alle 8 resultater

 • konfidence-vaaddragt-boern-shorty-3mm-moerkeblaa

  Konfidence våddragt til børn Shorty (3mm) – Mørkeblå

  359,00 kr.
 • base-vaaddragt-junior-lang-model-125-cm-sort-roed

  Base Våddragt Junior Lang Model (165 cm) – Sort/Rød

  349,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • konfidence-vaaddragt-til-boern-shorty-3-mm-lyseroed

  Konfidence våddragt til børn Shorty (3mm) – Lyserød

  359,00 kr.
 • Tilbud surfmore-våddragt-boern-25-mm

  SURFMORE Våddragt Børn (2.5 mm)

  299,00 kr.
 • 1852-vaaddragt-lang-model-junior

  1852 Våddragt lang model, Junior (3mm)

  579,00 kr.
 • base-vaaddragt-junior-lang-model-125-cm-sort-roed

  Base Våddragt Junior Lang Model (125 cm) – Sort/Rød

  249,00 kr.
 • base-vaaddragt-junior-gbs-4-3-mm-135-cm

  Base Våddragt Junior GBS 4/3 mm (135 cm)

  999,00 kr.
 • base-vaaddragt-i-level-junior-kort-model-sort-roed

  Base Våddragt I-Level Junior,Kort Model (2mm) – Sort/Rød

  399,00 kr.

Hvorfor vælge en våddragt til børn?

En våddragt til børn har flere formål, men det vigtigste og primære formål er endnu engang at skabe varme og holde dit barn varmt i vandet. Det er derfor vigtigt at våddragten også opfylder det formål, at skabe varme mens den er i brug. 

Udover at en våddragt skal selvfølgelig skal være varm, så skal den samtidigt også være bevægelighed og have fleksibilitet. Det skal den især fordi det er vigtigt at dit barn kan bevæge sig, uanset om våddragten bruges til SUP board, surfing eller noget tredje.

Sørg derfor for at våddragten har den rigtige tykkelse og at barnet også kan bevæge sig i den. En god våddragt til børn skal være mellem 2-3 mm. Dette er den mest standard tykkelse for begynder våddragter til børn. 

I takt med at i bliver vilde med surfing kan i altid vælge, at opgradere våddragten til en model som er tykkere og giver mere varme i vandet.  

Hos os anbefaler vi grundlæggende at i ser efter en junior våddragt med lange arme og lange ben. Det er klart det mest optimale som start og det er samtidigt det som langt de fleste vælger, når de skal ud at købe deres første våddragt. Køb rigtigt fra starten!

 

Hvilken våddragt til børn skal jeg vælge?

En våddragt til børn skal holde varmen og den skal samtidigt være behagelig at have på. Det er derfor vigtigt at våddragten sidder tæt til huden. Det er det især fordi at neopren er med til at skabe varme ved aktivt brug. En våddragt som sidder løst på hunden vil aldrig komme til at have den fulde funktion og det er ærgerligt. 

Tværtimod bliver det en klam og kold følelse, at have en løstsiddende våddragt på kroppen. Sørg derfor for at våddragten til dit barn sidder tæt på huden og omkring overkroppen. Det øger succesraten og den gode oplevelse på vandet! 

Står du som forældre og skal ud at købe den første våddragt til dit barn? Vores klare anbefaling er at du altid vælger en våddragt med lange arme og lange ben. Dette giver den bedste oplevelse som udgangspunkt og samtidigt får i en våddragt som giver de bedste betingelser for en god begynder våddragt. 

Mange våddragter til børn har lynlåse i ryggen, da dette både er nemt, smart og praktisk. Barnet vil nemt kunne tage våddragten af og på selv, uden hjælp fra forældre og instruktører. 

 

Vedligeholdelse af børnevåddragt

En våddragt til børn skal selvfølgelig passes og plejes som alle andre våddragter. Langt de fleste bruger deres våddragt i fjorden eller havet og her har vi altså en velkendt udfordring, saltvand!

Det er derfor vigtigt at du vedligeholder jeres børne våddragt. En våddragt til børn har rigtig godt af, at blive skyllet efter i ferskvand efter brug. Ferskvand renser og fjerner alt hvad der hedder saltvand og rester af saltvand.

Rengøringen er med til at forlænge levetiden på våddragten og dermed holder den længere.

Et godt tip er derfor at i skyllet våddragten efter hver gang den har været i brug. Det vil bidrage til en våddragt som i har fornøjelse af gennem mange år.

 

Hvilken tykkelse skal en våddragt til børn have? 

En junior våddragt skal som udgangspunkt være 2 mm i tykkelsen. En 2-3 mm våddragt isolere og skaber samtidigt varme og kan bruges til alle tænkelige forhold. Det kan være surfing på SUP boards, kajak eller skimboards

Desto tykkere en våddragt bliver, jo mere varme og isolering vil den give. En tyk våddragt holder bedre på varmen end en tynd våddragt. Det gør den fordi laget af neopren til dels er tykkere og det er med til at give varme for den aktive bruger. 

I sommerhalvåret behøver våddragten ikke at være helt så tyk. Vandtemperaturen er høj og solen skinner en stor del af tiden. Derfor kan i godt nøjes med en våddragt som er en smule tyndere på denne tid af året, f.eks. en shorty våddragt til børn.

Vi anbefaler at du ser efter en våddragt i 2-3 mm tykkelse.  Dette giver det rigtige udgangspunkt for mange sjove og gode timer på vandet!

 

Kombinér våddragt til børn med neopren

Der findes massere af forskelligt tilbehør til surfing og våddragter. 

Alle som dyrker aktiv vandsport bør altid bruge en svømmevest – og er det dit barn, er det selvfølgelig en svømmevest til børn, der skal bruges. Dette er med til at skabe sikkerhed og tryghed på vandet. 

En redningsvest skal holde dig oppe, hvis du falder i vandet. Redningsvesten er med til at skabe opdrift og sikrer samtidigt, at du bliver i vandoverfladen hvis du skulle falde overbord eller af dit surf board. Samtidigt er der risiko for at få en bøde, hvis ikke du benytter en redningsvest når du dyrker vandsport.

En svømmevest derimod er som navnet antyder en svømmevest. Svømmevesten giver opdrift, men har en anden komfort og bevægelsesfrihed når du surfer. Svømmevesten er ikke en decideret redningsvest, men derimod en svømmevest med opdrift og massere af bevægelsesfrihed når du er på vandet. Den er nem at tage af og på og egner sig derfor sig godt til folk som dyrker paddle surfing og aktiv vandsport, heriblandt windsurfing og kitesurfing.  

I dag er det rent faktisk et lovkrav at alle som dyrker vandsport benytter redningsvest. Faktisk er der ingen undtagelser, så har du planer om at skulle ud at surfe denne sommer, på kano tur med familien eller noget helt tredje, så er det vores klare anbefaling at i får anskaffet jer en redningsvest allerede nu.

 

Find gode tilbud på våddragt til børn hos SURFMORE.dk

Vi har et stort udvalg af våddragter til børn, og det inkluderer både modeller fra vores eget mærke, SURFMORE, men også andre anerkendte mærker. Vi ved, hvor vigtigt det er, at have en god våddragt, når man begynder på vandsport, er til svømning eller ved stranden.

Af disse grunde giver vi vores besyv med, og byder på de bedste våddragter til børn, som vi selv vil mene de er. Har du nogen spørgsmål til en eventuel børnevåddragt, sidder vi ALTID klar til at hjælpe dig, så dit barn får en våddragt der sidder godt, har den rette tykkelse og god pasform.