Albuebeskyttere

Her på siden kan du finde alle vores albuebeskyttere til skate og skiferien. Vi opdaterer løbende vores sortiment, og får albuebeskyttere på lager fra alle de anerkendte mærker indenfor beskyttelse til skate.

Albuebeskytter

En albuebeskytter har først og fremmest ét formål og det er at beskytte dine albuer med den hårde asfalt og andre grove underlag. Albuebeskytteren skal helst dække det meste af din albue og det skal den, da du derved opnår den fulde funktion ved brug. 

En albuebeskytter findes i flere forskellige former og størrelser. Nogle albuebeskyttere dækker kun lige kort albuen, mens andre er større og dækker en del af armen.

Albuebeskyttere er blot en lille del af de mange typer tilbehør som kan fås til skating. Albuebeskyttere er populært blandt mennesker, som står på skateboard, longboard, rulleskøjter, men selvfølgelig også løbehjul eller skatescooter, som det også kaldes.

Rigtig mange bruger albuebeskytter sammen med knæbeskyttere og en god, beskyttende skaterhjelm. En albuebeskytter fungerer på samme måde som en knæbeskytter. Den skal helst dække størstedelen af knæet og sidde tæt til. Dette er med til at give fuld funktion og optimale betingelser. 

 

Hvad er en albuebeskytter? 

En albuebeskytter har til formål at beskytte din albue. Det er også det navnet antyder, men udover blot at dække og ikke mindst beskytte din albue, så har albuebeskytteren faktisk flere lag for optimal beskyttelse og performance ved fald. 

En albuebeskytter skal sidde tæt omkring din albue. De fleste albuebeskyttere er fremstillet i en blanding mellem nylon og spandex, hvorfor de vejer så lidt som muligt, men samtidigt er nemme at tage både af og på. Hertil er de lavet, så du nemt kan indstille og tilpasse dem ved brug. 

En albuebeskytter er designet i meget lette materialer, så du nemt kan bevæge dig uanset om du står på skateboard, rulleskøjter eller snowskate. Albuebeskytter findes typisk i størrelse S og helt op til XL.

 

Hvorfor skal jeg bruge en albuebeskytter? 

En albuebeskytter er en vigtig del af tilbehøret i den lokale skatepark. Måske har du hørt det før, men vi siger det igen. Sikkerheden er vigtig når du står på skateboard eller rulleskøjter og derfor bør du også overveje at investere i et par albuebeskyttere.

Idéen ved at bruge en albuebeskytter er selvfølgelig at beskytte din albue, men albuebeskytteren kommer bestemt også med andre fordele. Måske er du ikke klar over det, men undersøgelser viser at jo mere sikkerhedstilbehør og beskyttelse man tager på, desto mere vovet bliver man også. Udover at blive mere vovet, så får man også større og stærkere mod på tricks i skateparken. Det ser vi som en stor fordel for dig som dyrker skating.

 

Albuebeskyttere til børn

Som forældre er det dit ansvar at klæde dine børn ordentligt på. Det er uanset om det er til skiferien, skoleturen eller i den lokale skatepark. Børn helt ned fra 5 års alderen kan lige så godt lære det fra starten. Sikkerhed er vigtigt og det er med til at gøre dig til en bedre skater i sidste ende.

Det er vigtigt at dit barn får albuebeskyttere i den rigtige størrelse. Det skal være albuebeskyttere som passer til barnet og som sidder tæt omkring arme og led. Der er ingen fidus i at få et par albuebeskyttere som hverken passer eller kan bruges. Sørg derfor for at købe albuebeskyttere til børn, når du skal ud at købe albuebeskyttere.

Hos os har vi flere typer albuebeskytter til børn. Alle med samme mål og udgangspunkt i sikkerhed, men i forskellige prisklasser, materialer og pasform. Du kan få albuebeskyttere helt ned til et par få hundrede kroner, mens de dyreste koster i nærheden af kr. 1000 for et par.

 

Albuebeskytter til skate og mtb

Sikkerheden taler nærmest for sig selv. Det er faktisk uanset om du står på skateboard, cruiser på dit longboard gennem Gilleleje eller om du surfer eller giver den fuld gas på MTB.

Albuebeskyttere til skating er identiske med albuebeskyttere til MTB. Du kan derfor trygt kigge efter albuebeskyttere fra nogle af de kendte brands på markedet indenfor actionsport når du leder efter albuebeskyttere.

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af albuebeskyttere og en lang række af tilbehør til actionsport. Vi har flere forskellige modeller fra de mest anerkendte brands indenfor sikkerhed på vandet.

 

Køb albuebeskyttere hos SURFMORE

Det kan være svært, når du skal ud at finde de rette produkter til skate, surf og ski. Hos SURFMORE vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dig. Har du spørgsmål til albuebeskyttere eller andet beskyttelsesudstyr, sidder vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi finder sammen frem til det, som du netop står og mangler. Når du handler hos os, følger der naturligvis gode fordele med:

  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

 

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Det er din garanti for, at vi vil dig det bedste, når du handler dit nye gear hos os.