Skibriller til børn

Her på siden finder du alle vores skibriller til børn. Vi har et bredt udvalg af skibriller til juniorer og børn – og udvider løbende vores sortiment. Rul ned på siden, og se alle goggles til børn.

Viser et enkelt resultat

  • smith-gambler-skibriller-rose-copper-antifog

    SMITH Gambler Skibriller Børn

    339,00 kr.

Find de rigtige skibriller til børn

En skibrille til børn skal give maksimalt udsyn ned af bjerget, men den skal også dække for vind og sne, som løbende kommer på sin vej mens man suser afsted. En skibrille til børn er et absolut must-have og en nødvendighed. Skibrillen skal give klart udsyn og sidde tæt til hjelmen. Orange og gult glas er det mest allround glas i en skibrille til børn. 

Skibriller til børn fås i dag i prisklasser som starter helt ned til kr. 299 og går helt op til små kr. 1000. Når du skal købe børne skibriller hænger prisen og kvalitet sammen i stor stil. Det betyder også at en skibrille til kr. 299 som udgangspunkt kan være tilfredsstillende og godt nok, men en skibrille til kr. 799 vil have bedre glas, komfort og konstruktion. 

Vi anbefaler derfor at du altid undersøger og vælger dine børne skibriller med omhu før i skal på skiferie. 

Hvilke skibriller skal mit barn have? 

Et par gode ski goggles til børn er helt afgørende for succes i sneen. En skihjelm skal sidde tæt og godt til hovedet og det samme gælder altså når vi taler om skibriller. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at skibrillerne er til børn og ikke voksne. 

Børne skibriller er mindre og smallere. Det gør den nemme for børn at tage på og samtidigt er skibrillerne designet til et barneansigt. Sørg derfor for at de skibriller i kigger på også er egnet til et barn. 

 

Skibriller som passer til børn 

Som forældre er det dit ansvar at barnet også får de rigtige ski goggles når skiferien starter. Skiferien har aldrig været en billig form for ferie, men til gengæld er i aktive sammen og smilene på læberne bliver hurtigt store. 

Skiferie er aktiv ferie og ikke to dage er ens. Dog ved langt de fleste også at skiferie med børn hurtigt kan blive en bekostelig omgang. Der skal indkøbes skihandsker, skihjelme og selvfølgelig også skibriller til både børn og voksne. Skibrillerne er vigtige, da de er med til at give god sigtbarhed og frit udsyn på pisterne. En god skibrille holder gennem mange år og derfor behøver du ikke nødvendigvis at gå på kompromis, når det kommer til indkøb af børne skibriller.