Skibriller til børn

Her på siden finder du alle vores skibriller til børn. Vi har et bredt udvalg af skibriller til juniorer og børn – og udvider løbende vores sortiment. Rul ned på siden, og se alle goggles til børn.

Viser alle 15 resultater

 • we-meta-skibriller-dreng-sort-m-blaa-linse

  We Meta Skibriller Dreng – Sort m/ blå linse

  399,00 kr.
 • we-meta-skibriller-boern-lyseroed-orange-linse

  We Meta Skibriller Pige – Hvid/Lyserød

  399,00 kr.
 • Tilbud smith-skibrille

  SMITH Daredevil Junior Skibriller – Coral Cheetah Print

  499,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Daredevil Junior Skibriller – Cobalt Doggos

  519,00 kr.
 • smith-gambler-børn-skibrilel

  SMITH Gambler Skibriller Børn – Flamingo

  349,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller – 0LM/CRAYOLA FOREST GREEN

  349,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller Børn – Cobalt Doggos

  349,00 kr.
 • smith-skibriller-børn

  SMITH Rascal Skibriller Børn – White/Rose Copper

  299,00 kr.
 • smith-rascals-skibriller-børn

  SMITH Rascal Junior Skibriller – Black/Clear

  299,00 kr.
 • alpina-skibrille-børn

  ALPINA – CARVY 2.0 – CYAN MATT

  299,00 kr.
 • alpina-skibrille-børn

  ALPINA – CARVY 2.0 – LIME MATT

  299,00 kr.
 • alpina-skibrille-børn

  ALPINA – CARVY 2.0 – PINK

  299,00 kr.
 • alpina-skibriller-børn

  ALPINA PINEY SKIBRILLER BØRN – MAT SORT

  299,00 kr.
 • smith-gambler-skibriller-rose-copper-antifog

  SMITH Gambler Skibriller Børn

  339,00 kr.
 • smith-ski-briller-børn

  SMITH RASCAL skibriller børn – Algae

  299,00 kr.

Find de rigtige skibriller til børn

En skibrille til børn skal give maksimalt udsyn ned af bjerget, men den skal også dække for vind og sne, som løbende kommer på sin vej mens man suser afsted. En skibrille til børn er et absolut must-have og en nødvendighed. Skibrillen skal give klart udsyn og sidde tæt til hjelmen. Orange og gult glas er det mest allround glas i en skibrille til børn. 

Får man først fart på, så kan det godt komme til at gå hurtigt. God beklædning og sikkerhedsudstyr er derfor fornuftigt, når skiferien først er gået i gang. Det gælder blandt andet om at få sig købt et par gode og beskyttende skibriller til børnene, men det gælder absolut også om, at få anskaffet sig en hjelm og måske endda et rygskjold. 

 

Hvad koster skibriller til børn?

Måske kan det være fristende at komme hurtigt og ikke mindst “billigt” gennem købet af skibriller til børn. Børn vokser hurtigt og derfor vil det være mange penge, at bruge på skibriller, hvis de alligevel vokser fra det. Dog er der flere sider af samme sag. 

Skibriller til børn fås i dag i prisklasser som starter helt ned til kr. 299 og går helt op til små kr. 1000. Når du skal købe børne skibriller hænger prisen og kvalitet sammen i stor stil. Det betyder også at en skibrille til kr. 299 som udgangspunkt kan være tilfredsstillende og godt nok, men en skibrille til kr. 799 vil have bedre glas, komfort og konstruktion. 

Vi anbefaler derfor at du altid undersøger og vælger dine børne skibriller med omhu før i skal på skiferie. 

 

Hvilke skibriller skal mit barn have? 

Et par gode ski goggles til børn er helt afgørende for succes i sneen. En skihjelm skal sidde tæt og godt til hovedet og det samme gælder altså når vi taler om skibriller. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at skibrillerne er til børn og ikke voksne. 

Det er vigtigt at dit barn får et par skibriller som sidder godt til ansigtet. Selvfølgelig skal de sidde tæt, men de skal altså også være behagelige at have på. Det nytter ikke noget, hvis de nye skigoggles sidder irriterende og træls til ansigtet. Prøv derfor skibrillerne hjemmefra, eventuelt med skihjelmen på. 

En skigoggle til børn er designet til et barneansigt. Køb derfor for guds skyld aldrig voksen skibriller til et barn. De kommer til at sidde løst på barnets ansigt og det kommer aldrig til at blive en god oplevelse.

Børne skibriller er mindre og smallere. Det gør den nemme for børn at tage på og samtidigt er skibrillerne designet til et barneansigt. Sørg derfor for at de skibriller i kigger på også er egnet til et barn. 

 

Skibriller som passer til børn 

Som forældre er det dit ansvar at barnet også får de rigtige ski goggles når skiferien starter. Skiferien har aldrig været en billig form for ferie, men til gengæld er i aktive sammen og smilene på læberne bliver hurtigt store. 

Skiferie er aktiv ferie og ikke to dage er ens. Dog ved langt de fleste også at skiferie med børn hurtigt kan blive en bekostelig omgang. Der skal indkøbes skihandsker, skihjelme og selvfølgelig også skibriller til både børn og voksne. Skibrillerne er vigtige, da de er med til at give god sigtbarhed og frit udsyn på pisterne. En god skibrille holder gennem mange år og derfor behøver du ikke nødvendigvis at gå på kompromis, når det kommer til indkøb af børne skibriller.

 

Skigoggles barn 

Skigoggles til børn er en vigtig del af den gode skiferie. Dit barn har brug for det bedst mulige udsyn og derfor er det vigtigt at i også får indkøbt de rigtige skibriller til ferien. 

Står i inden længe og skal på skiferie med ungerne? I så fald er det en god mulighed for, at få testet udstyret af, men selvfølgelig også nyde skiferien med børnene. 

Det er ingen hemmelighed. De fleste ved at skiferie er bekosteligt og hurtigt løber op. Samtidigt er skiferie med børn fantastisk. I er aktive sammen og samtidigt giver skiferie smil på læben og fornyet kræfter i en travl hverdag. Skiferie er derfor klart at anbefale for både store og små.

 

Et par gode skibriller til børn holder mange år

Kvalitet er altid at fortrække. Det er uanset om du skal købe termo undertøj til skiferien, eller et par nye ski Googles til din barn. Hos SURFMORE har vi et mål om at kende alle produkter ind og ud – og derfor kender vi samtidigt også kvaliteten i skibrillerne. Vi kender mærkerne og vi er med på de sidde nye trends og produktionsmetoder indenfor ski udstyr.

Overvejer du at købe skibriller til dit barn, så behøver du ikke at være bange for at investere lidt. Et par skibriller til børn holder nemt gennem mange år og ofte kan skibrillerne nærmest gå i arv fra barn til barn.

 

Er det nødvendigt for børn at bruge skibriller? 

Yes, der er absolut ingen udvej når det kommer til børn og skiferie. Et par skibriller er nødvendige og du undgår dem kort sagt ikke. Skibrillerne skal beskytte for vind og sne, og derfor er det bestemt nødvendigt med et par gode og tætsiddende skibriller til dit barn.