Skibriller til børn

Står du og skal afsted på skiferie med børn? Så er det vigtigt, at du får valgt et par gode skibriller til børn, der beskytter mod solens skadelige UV-stråler, har god pasform, men også ventilation og anti-dug. På denne side finder du vores store udvalg af gode og billige skibriller til børn og juniorer.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud we-meta-skibriller-dreng-sort-m-blaa-linse

  We Meta Skibriller Dreng – Sort m/ blå linse

  249,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-boern-lyseroed-orange-linse

  We Meta Skibriller Pige – Hvid/Lyserød

  249,00 kr.
 • alpina-carvy-2-0-skibriller-boern-lime-matt

  Alpina Carvy 2.0 Skibriller Børn – Lime Matt

  239,00 kr.
 • alpina-piney-skibriller-boern-sort-mat

  ALPINA Piney Skibriller Børn – Sort Mat

  289,00 kr.

Hvorfor er skibriller til børn essentielle?

Et par gode skibriller til børn giver maksimalt udsyn ned ad bjerget, men skal også dække for vind og sne, som løbende kommer på sin vej, mens du suser afsted. En børneskibrille er et absolut must have og en nødvendighed. Skibrillen skal give klart udsyn og sidde tæt til på den tilhørende skihjelm til børn.

Får du først fart på, kan det godt komme til at gå hurtigt. God beklædning og sikkerhedsudstyr er derfor fornuftigt, når skiferien først er gået i gang. Det gælder blandt andet om at få sig købt et par gode og beskyttende skibriller til børnene, men det gælder absolut også om, at få anskaffet sig en sikker skihjelm og også gerne et rygskjold til ski.

 

Hvilke skibriller skal mit barn have? 

Et par gode skibriller til børn er helt afgørende for succes i sneen. Børneskibrillerne bør sidde tæt til hovedet og passe sammen med skihjelmen. Det er derfor vigtigt, at du vælger et par skibriller til børn og ikke voksne, da det gør en kæmpe forskel rent størrelsesmæssigt.

Skibriller til voksne er ofte større, hvorimod en model til børn er mindre og samtidig udviklet til børns størrelse. Selvfølgelig skal de sidde tæt, men de skal altså også være behagelige at have på. Det nytter ikke noget, hvis de nye briller sidder irriterende og træls til ansigtet. Prøv derfor gerne skibrillerne hjemmefra og helst med hjelm, så I VED, at det passer.

Børneskibriller er generelt mindre, men også smallere. Det gør det nemmere for barnet selv at tage brillerne på, og så sidder de også bedre på hovedet.

 

Pasform og komfort ved skibriller til børn

Som forældre er det dit ansvar, at barnet får de rigtige skibriller til børn. Skiferien har aldrig været en billig form for ferie, men til gengæld er I aktive sammen og smilene på læberne bliver hurtigt store. 

Skiferie er aktiv ferie og ikke to dage er ens. Dog ved langt de fleste også at skiferie med børn hurtigt kan blive en bekostelig omgang. Der skal indkøbes skihandsker til børn, skihjelme og selvfølgelig også skibriller. Skibrillerne er vigtige, da de er med til at give god sigtbarhed og frit udsyn på pisterne. Derudover har de også beskyttende egenskaber mod solens skarpe stråler, hvilket ikke skal undervurderes.

 

Børneskibriller med lang holdbarhed

Kvalitet er altid at fortrække. Det er uanset om du skal købe skiundertøj til skiferien eller et par nye skibriller til din barn. Hos SURFMORE har vi et mål om at kende alle produkter ind og ud – og derfor kender vi samtidigt også kvaliteten af skibrillerne, vi forhandler. Vi kender mærkerne, og vi er med på de sidste nye trends og produktionsmetoder indenfor udstyr til skiferien.

Overvejer du at købe skibriller til dit barn, behøver du ikke at være bange for at investere lidt. Et par skibriller til børn holder nemt gennem mange år og ofte kan gode skibriller nærmest gå i arv fra barn til barn.

 

Behøver mit barn at bruge skibriller?

JA! Dit barn SKAL have et par gode børneskibriller, det er der ingen vej udenom. Du skal se skibriller til børn som en slags beskyttelsesbrille, der sikrer, at dit barn kan koncentrere sig om sit skiløb, dvs. ikke blive forstyrret af eventuel dug, regnvejr eller sne, som flyver ind i ansigtet. Det beskytter børneskibrillen imod, men ikke alene det. Den beskytter faktisk også mod solens skarpe UVA-B-C stråler, som kan være skadelige for øjnene.

 

Hvor meget koster skibriller til børn?

Måske kan det være fristende at komme hurtigt og ikke mindst “billigt” gennem købet af skibriller til børn. Børn vokser hurtigt, og derfor vil det være mange penge at bruge på skibriller, hvis de alligevel vokser fra dem. Dog er der flere sider af samme sag. 

Skibriller til børn fås i dag i prisklasser som starter helt ned til 150 kr. og går helt op til små kr. 1000. Når du skal købe børneskibriller hænger pris og kvalitet sammen. Det betyder også, at en skibrille til 299 kr. som udgangspunkt kan være tilfredsstillende og god nok, men en skibrille til 799 kr. vil have bedre glas, komfort og konstruktion og funktioner.

Vi anbefaler derfor, at du altid undersøger og vælger skibriller til børn med omhu før I skal på skiferie. 

 

Køb skibriller til børn på webshoppen, SURFMORE.dk

Er du på jagt efter et par billige skibriller til børn og måske endda et særdeles godt tilbud? Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af børneskibriller og udvider løbende vores sortiment med de nyeste moeller fra bl.a. Alpina, We Meta, SMITH skibriller og mange andre mærker.

Når du handler hos os får du 1-2 dages levering, 100 dages returret og fri fragt ved køb af 599 kr.