Long- og short johns

Long Jane, Long John og Short John våddragter giver dig fuld dækning af kroppen, god bevægelsesfrihed og findes både til herrer og damer. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af Long Jane og Long John våddragter på tilbud til gode priser!

Long Johns, Long Janes og Short Johns våddragter er for nogle nostalgiske, og måske kan du huske dem fra 1990’erne, hvor det var disse våddragter, der hyppigst blev anvendt. Tiderne har i dag dog skiftet, men det ændrer ikke på, at du med en Long John og Long Jane stadig får en ekstremt god våddragt, du kan anvende til sejlads, kajak og anden vandsport.

 

Hvad er Long John, Long Jane og Short John våddragter?

De har tre forskellige navne og selvom de kan ligne hinanden meget, er det faktisk ikke den samme våddragt – og derfor har de også forskellige navne. Du får herunder en kort beskrivelse af de tre typer:

 

Long John våddragt

Long John våddragter er  modellen til herre og det er også derfor, at den hedder ‘John’. Den er designet til at give fuld dækning af både krop og ben, og er samtidig ideel til dig, der skal ud i køligere vandforhold, hvor du gerne vil holde på varmen. Ærmerne på denne model er ærmeløse, som sikrer dig ubegrænset rækkevidde af armbevægelser og er det oplagte valg til surfing, dykning, kajak og andre vandsportsaktiviteter.

 

Long Jane våddragt

Long Jane våddragter er den kvindelige version af Long John versionen. De tilbyder den helt samme dækning af kroppen på både ben og arme, men med en pasform, der er rettet mod den kvindelige kropsform. Er du kvinde, bør du derfor vælge en model til dame for at få mest mulig komfort og bevægelsesfrihed.

 

Short John våddragt

Når våddragten hedder Short John i stedet for Long, får du en kortere version af Long John modellen. En Short John våddragt giver stadig fuld dækning af overkroppen, men er lavet med kortere ben og ofte uden ærmer, lidt ala en shorty våddragt. Dette gør dem, ligesom shorties, ideel til varme vejrforhold eller til dig, der ønsker ekstra bevægelsesfrihed omkring benene.

 

Hvorfor bør jeg vælge en Long Jane, Long John eller Short John våddragt?

Der kan være mange gode grunde til, at en af disse smarte våddragter er den helt rette model for dig. Vi synes, at de bedste egenskaber og funktioner i disse varianter er følgende:

Fuld dækning af kroppen: Uanset om du vælger en Long Jane, Long John eller Short John får du fuld dækning af kroppen, som beskytter dig mod solens skarpe stråler, eventuelt vind, men også vand.

God bevægelsesfrihed: Modellerne er designet til at sikre dig optimal bevægelsesfrihed, fleksibilitet og en god pasform, så du kan koncentrere dig om at dyrke din vandsportsaktivitet, uanset om det er surfing, kajak, sejlads eller paddleboarding.

Velegner sig til forskellige vejrforhold: Du kan både vælge en model med lange ben og arme, men også en våddragt uden ærmer, hvorfor du nemt kan finde den rigtige våddragt alt efter temperatur og vejrforhold, du skal bruge den i.

 

Køb Long Jane, Long John og Short John på tilbud hos SURFMORE.dk

Vores sortiment af våddragter spænder bredt og heraf finder du både long john, short johns og long janes våddragter på tilbud til skarpe priser! Vi har noget for enhver smag, uanset om du kigger efter fuld eller ekstra dækning af kroppen, god bevægelsesfrihed eller neopren med masser af fleksibilitet.

Gå på opdagelse i vores udvalg og skulle du have nogle spørgsmål til de populære long john og long janes våddragter, sidder vi klar til at hjælpe dig.