Jaws

Jaws er et amerikansk mærke, som fremstiller miljøvenlig shampoo og balsam rengøring til din våddragt og neopren tilbehør. Vil du gerne have en frisk og velduftende våddragt samt neopren sko, handsker, sokker, m.m. kan du med fordel anvende Jaws shampoo og balsam til rengøring.

Viser alle 2 resultater

  • jaws-slosh-våddragt-rengøring-950ml

    Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Balsam – 950ml

    299,00 kr.
  • jaws-slosh-våddragt-rengøring-118ml

    Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Conditioner – 118ml

    119,00 kr.

Hvem er Jaws?

Jaws blev grundlagt i 2003 af vandsportsentusiaster og tilbød på daværende tidspunkt kun ét enkelt produkt, nemlig deres ‘Spit Antifog’. Jaws har siden da udvidet deres sortiment i høj grad, så det nu inkluderer meget mere, når vi taler rengøring til våddragt og neopren tilbehør i form af shampoo, balsam og meget mere!

 

Miljøvenlig shampoo og balsam til våddragt fra Jaws

Jaws har én mission og det er, at levere effektive og miljøvenlige løsninger til vandsport, landsport, men også industrielle behov. De ønsker ikke at være for alle, men gør udelukkende det, som de selv er RIGTIG gode til!

Med rengøring til våddragt og neopren tilbehør får du verdensklasse produkter, der sikrer dig ekstra komfort, nydelse og effektivitet!

 

Køb Jaws shampoo og balsam hos surfbutikken, SURFMORE.dk

VI kender alt for godt til våddragter og neopren der lugter… Derfor har vi valgt at tage rengøringsprodukterne fra Jaws ind i vores sortiment, så du forhåbentlig aldrig skal have en våddragt der lugter igen!

Er du ikke vild med produkterne fra Jaws, kan vi også anbefale Rip Curl Piss Off våddragt rengøring.