Windsurf bomme

Windsurf bomme fås i aluminium og carbon, og kommer samtidig i mange forskellige størrelser og modeller. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af bomme til windsurfing fra kendte mærker.

Viser alle 3 resultater

Måske er du tidligere windsurfer og måske er du ikke, men om ikke andet, har du altså brug for en bom, hvis du ønsker at windsurfe. Det er en helt essentiel del af windsurf udstyret, og du kan faktisk ikke windsurfe uden at have en windsurfing bom. Det vil svare til, at du har en bil uden rat – og det kan hurtigt gøre det problematisk at styre..

Det er ikke nødvendigvis en nem sag at vælge den rigtige windsurf bom, da de kommer i mange forskellige modeller, størrelser og materialer, men også fra et hav af forskellige windsurfing mærker, der kommer med deres bud på den bedste bom til windsurfing.

 

Hvad er en windsurf bom?

En windsurf bom forbinder sejlet med masten, og giver surferen kontrol over både sejlets position, men også form. Bommen er i sidste ende en forlængelse af dine arme, og tillader dig at styre sejlet og retningen på dit windsurfing board. Den kan på bedste vis sammenlignes med et rat på en bil, men samtidig er det også bommen, der kontrollerer, hvordan du giver mere gas, når der kommer vind i dit windsurfing sejl.

 

Windsurf bom sikrer bedre oplevelse med windsurfing

Valget af den helt rigtige bom til windsurf, kan gøre dit liv på vandet meget nemmere. Med en god bom får du bl.a:

Komfort: Med en windsurfing bom i høj kvalitet og af gode materialer får du en behagelig bom med ergonomisk korrekte greb, som samtidig reducerer træthed og belastning på dine hænder og arme under længere surfsessioner. Windsurfing kan hurtigt blive udmattende og især, hvis du ikke ofte dyrker sporten.

Kontrol: Med en stabil og holdbar bom får du bedre kontrol over sejlets position og form, hvilket også gør, at du bedre kan manøvrere rundt og få maksimal ydeevne ud af både dit sejl, board, men også windsurf masten.

Ydeevne: Den rigtige bom kan forbedre din oplevelse med windsurfing gevaldigt, da den både øger accelerationen og responsen fra sejlet og det sikrer dig en mere dynamisk og god surfoplevelse.

 

Hvilke typer af windsurf bomme findes der?

Når du leder efter en ny bom til windsurfing, vil du opdage, at der ikke kun findes en model, men at de faktisk fås i flere materialer, størrelser og i forskellige designs, der egner sig til de discipliner, der findes inden for windsurfing:

 

Aluminium bomme

Windsurf bomme i aluminium er holdbare, lette og samtidig overkommelige rent prismæssigt. Derudover er disse varianter de mest oplagte til begyndere og dig, der windsurfer i din fritid.

 

Carbon bomme

Med en windsurf bom i carbon får du letvægt, stivhed og en bom, der giver god respons samt masser af ydeevne på vandet. Disse er især brugt af windsurfere, der sejler konkurrence og er øvede inden for sporten.

De fleste windsurfing bomme er justerbare, hvilket vil sige, at de kommer i en specifik størrelse, der passer til en lang række sejl. Har du et stort sejl, skal du derfor vælge en stor bom, og det vil som oftest altid være muligt at læse på sejlet, hvilken størrelse bom det skal bruge.

 

Køb din nye windsurf bom hos SURFMORE.dk

Vi er selv surfere, og størstedelen af vores liv dyrket windsurfing. Derfor har vi også et solidt og bredt sortiment af gode windsurfing bomme, så du kan komme på vandet og have det sjovt med sporten, som vi selv elsker så højt.

Hos os finder du windsurfing bomme i de fleste størrelser, aluminium og carbon samt fra kendte mærker som Neil Pryde, PROLIMIT og flere til. Er du på udkig efter en bom, som du ikke kan finde på vores webshop, kan vi højst sandsynligt få den hjem. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, så hjælper vi med at finde en løsning og vil altid gerne hjælpe!