Kneeboards

Kneeboard kombinerer de fede elementer fra wakeboarding og vandski. Her sidder du med dine knæ på boardet, og bruger håndtag samt snor til at manøvrere rundt på vandet. Et godt kneeboard sikrer dig en fed sommer på vandet!

Viser alle 3 resultater

 • kneeboard-fuel

  Kneeboard Fuel til 1 person

  1.799,00 kr.
 • radar-magic-carpet-kneeboard

  Radar Magic Carpet Kneeboard

  1.499,00 kr.
 • radar-hawk-knee-wakeboard

  Radar Hawk Knee Wakeboard

  1.699,00 kr.

Oplev spændingen på vandet med et kneeboard!

Når det kommer til vandsport, er kneeboarding en fantastisk måde at opleve spændingen på vandet. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kneeboarder, finder du et bredt udvalg af kneeboards på SURFMORE.dk, der passer til alle niveauer og behov. Fra kvalitetsmærker til fantastiske tilbud – her finder du alt, hvad du behøver for at komme i gang eller opgradere dit udstyr.

Hvorfor vælge et kneeboard?

Kneeboarding er en sjov og udfordrende vandsport, der kombinerer elementer fra både vandski og wakeboarding. Det er en sport, der er nem at lære, men svær at mestre, hvilket gør det ideelt for både børn og voksne. Kneeboards er designet til at give en stabil og glidende oplevelse på vandet, hvilket gør det muligt for dig at udføre forskellige tricks og manøvrer med lethed.

Stabilitet og manøvredygtighed

Et godt kneeboard giver dig den nødvendige stabilitet og manøvredygtighed, der kræves for at udføre imponerende tricks og få en surfende tur på vandet. I vores udvalg af kneeboards finder du modeller med disse funktioner i tankerne, så du kan forbedre dine færdigheder, men også få en god oplevelse!

Sikkerhed, komfort og fed oplevelse

Komfort og sikkerhed er afgørende, når det kommer til kneeboarding. Vores kneeboards er udstyret med bløde og ergonomiske knæpuder, der sikrer en behagelig oplevelse, selv under lange sessions.

God kvalitet og lang holdbarhed

Vores kneeboards omfatter kun produkter fra anerkendte mærker, der er kendt for deres holdbarhed og ydeevne. Du kan derfor være sikker på, at du får et kneeboard, der kan holde til mange timers sjov på vandet.

Find et kneeboard til begyndere og erfarne

Uanset om du er ny til kneeboarding eller har mange års erfaring, kan du finde kneeboards på tilbud, der passer til dit niveau. Vi har et bredt udvalg af kneeboards, der er velegnede til begyndere, samt avancerede modeller til de mere erfarne kneeboardere.

Køb kneeboard på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi forstår vigtigheden af at få kvalitet til en overkommelig pris. Derfor tilbyder vi regelmæssigt kneeboard på tilbud, så du kan få fat i topkvalitetsudstyr uden at sprænge budgettet.

Hvis du ønsker at spare endnu mere, kan et brugt kneeboard være et fremragende valg. Vi vil til tider også have et udvalg af brugte kneeboards, der er anvendt som demoer, der er nøje inspiceret og godkendt for at sikre, at de lever op til vores høje standarder for kvalitet og sikkerhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have et kneeboard, kan du se alle vores kategorier med water tubes, vandski og wakeboards, der alle kan trækkes efter båden så længe du har en trækline.