Wingsurfer

Leder du efter en wingsurfer til wingfoil? uanset om du er begynder, letøvet eller avanceret, har vi wingsurfer, du kan bruge. Vi forhandler wingsurfers fra alle de anerkendte mærker. Rul ned på siden, og se vores store udvalg af wingfoil surfers.

Viser alle 6 resultater

Hvordan fungerer en wingsurfer?

Måske har du stiftet bekendtskab med kite og windsurfing. Op gennem 1980’erne var windsurfing på alles læber og det var nærmest lige så populært som en mobiltelefon i 1990’erne. 

I dag er det wingsurf og vi forventer at det vokser rigtig stort i løbet af de næste 5-10 år. Wingsurf er unikt, da det kombinerer surfing på tværs af hinanden. Det er samtidigt relativt nemt at komme i gang med, og så er det tilmed vildt skægt! 

Wingsurf kombinerer sejlet fra et windsurfer og det lille board fra kitesurfing. Dertil kombineret med en hydrofoil og du er oppe at svæve over vandets overfladen. Du vil hurtigt opleve, at udstyret nærmest ingenting siger, når du svæver hen over vandet. 

For alle er wingsurf 100% go-to surfing. Det er sjovt, nemt og så er det samtidigt praktisk. Glem alt om flere bomme, master gennem vinduerne og surfboards på taget. Wingsurf udstyr fylder intet og kan transporteres i selv de mindste biler. 

I dag vælger langt de fleste en komplet wingsurf pakke til alle forhold. Typisk vælger mange en 5 m2 wing og det giver dem mulighed for at være på vandet gennem hele året og i stort set alle forhold. 

Wingsurf kan gøres stort set alle steder og du behøver ikke en masse vind. Det gør wingsurfing nemt og tilgængeligt uanset hvor du må befinde dig. 

 

Hvilken wingsurfer skal jeg vælge?

Windsurfing er stadig relativt nyt og udviklingen går derfor i øjeblikket hurtigt. Alle surf brands arbejder og udvikler konstant på udstyret, så derfor vil du også opleve at der sker utrolig meget i markedet. 

Det anerkendte JP Australia og Neil Pryde er en del af samme koncern og er altid firstmover indenfor den sidste nye viden og teknologi. Især JP X-Winger boardet er blevet modtaget med stor glæde blandt mange nye surfere. Her får du gennemtestet kvalitet til en fortsat fornuftig pris. Husk på at mærker som JP og Neil Pryde har en gensalgsværdi og du derfor trygt kan vælge et af disse mærker. 

Et wingsurf sæt skal købes efter din erfaring og kropsvægt. Det er essentielt at du har det rette udstyr til den rette vægt. 

 

Køb wingsurfer hos SURFMORE

Hos SURFMORE udvider vi løbende vores sortiment af surf udstyr. Det betyder blandt andet også at vi tilbyder en bred vifte af wingfoil fra flere anerkendte mærker og brands. 

Vi har især et rigtig godt samarbejde med Neil Pryde gruppen som formidler Neil Pryde og JP boards. Hertil har vi også F-one wing, samt Cabrinha og Duotone. 

Leder du efter noget bestemt udstyr til wingsurf, hvad enten det er et wingfoil board, en mast eller en wing, så tøv endelig ikke med at kontakte os.