Dolphin Surf Craft

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra Dolphin Surf Craft. Dolphin laver nogle af de bedste bodyboards på markedet. Rul ned og se alle produkter.

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud dolphin-wave-95-bodyboard

  Dolphin Wave 95 Bodyboard Inkl. Leash – Gold yellow/Royal Blue

  419,00 kr.
 • dolphin-wave-mighty-105-bodyboard

  Dolphin Wave Mighty 105 Bodyboard

  999,00 kr.
 • dolphin-wave-105-bodyboard

  Dolphin Wave 105 Bodyboard

  499,00 kr.

Dolphin Surf Craft bodyboard 

Dolphin Surf Craft producere mange typer af surfboards. Hos surfmore har vi kun Dolphin bodyboards, men kigger man lidt dybere ind i kataloget fra Dolphin, så producere de rigtige mange typer af forskellige surfboards til alle formål.

Dolphin Surf Craft er etableret i 1992 af John Holmes. John shapede selv de første boards, men i dag er shaping og produktionen overtaget af dygtige medarbejdere.

Dolphin Surf Craft eksporteres i hele verdenen og består af alt fra ‘rescue boards’ til bodyboards og racing sup boards.

 

Bodyboards til sommerferien

Vi har bodyboards til plask og leg for hele familien. Forskellige størrelser, materialer og tykkelser giver mulighed for, at hele familien kan komme på bodyboardet og nyde sommerferien.

Et bodyboard er lavet i EPP (skum) og det giver til dels hårdhed, men også en stiv og fast konstruktion. Derfor egner bodyboards sig især godt til børn og forældre, som skal godt i gang på vandet og have en skæg eftermiddag.

Hos surfmore har vi flere mærker af bodyboards og alle har som udgangspunkt en høj standard og konstruktion.

 

Hvor kan jeg surfe på bodyboard?

Alle kan faktisk surfe på et bodyboard. Der er ingen grænser eller krav for at komme godt i gang med bodyboard surfing. Tag dit bodyboard i hånden og kom ud i vandet. Selv børn, søskende og forældre kan få mange timers leg med et bodyboard i bølgerne.

Det unikke ved bodyboardet er at i kan smide det i bilen og køre ud til nærmeste kyst eller fjord. Bodyboardet egner sig godt til små bølger, lige såvel store bølger. Det gør det ideelt til at prøve kræfter med havet for selv de yngste børn.

Surfing på bodyboard kræver ikke en masse udstyr. Du kan nøjes med at stå på bodyboard i badebukser eller en tynd våddragt.

 

Find dit bodyboard hos SURFMORE

Hos os er vi vilde med surfing. Vi elsker alt der har med vand, bølger og actionsport at gøre. Derfor bestræber vi os også på at have et stort udvalg af godt ‘grej’ til fornuftige penge.

Vi vil være din fortrukne leverandør når det kommer til sup-udstyr og vi gør os umage med, at have de sidste nye våddragter til damer, såvel sup veste og sup tilbehør til aktiv vandsport.