Vandkikkerter

Med en vandkikkert kan du undersøge undervandslivet og se dyr, sten og udforske livet under vandet. Vi har både undervandskikkerter og vandkikkerter til børn og voksne, som du alle finder på denne side.

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud 1852-undervandskikkert-orange

  1852 Undervandskikkert i plastik – Orange

  479,00 kr.
 • 1852-vandkikkert-i-plastik-gul

  1852 Vandkikkert i plastik – Gul

  299,00 kr.
 • Tilbud lalizas-vandkikkert-pro-sort

  LALIZAS Vandkikkert Pro – Sort

  649,00 kr.
  Kun 5 stk tilbage

Hvad er en vandkikkert?

Det er en specialdesignet kikkert, der er udviklet til at blive brugt i vandet. Med en vandkikkert får du muligheden for at opleve det fascinerende liv og miljø, som findes under vandet.

Vandkikkerter og undervandskikkerter er vandtætte og nedsænkelige, så du kan ligge i vandoverfladen eller under vandet, kigge gennem og dermed gå på opdagelse i et nyt univers.

Uanset om du er på udkig efter en undervandskikkert eller traditionel vandkikkert, findes der mange modeller, som både passer til børn, men også voksne.

 

Hvad kan jeg bruge en vandkikkert til?

En undervands- og vandkikkert kan bruges i flere forskellige sammenhænge og er den optimale måde, hvorpå du kan udforske vandets univers på. Det er samtidig en god gave til børn, som du ønsker, skal blive klogere på de dyr, der findes i og under vandet, men også se tang, sten, muslinger og andet, der befinder sig under vandet.

 

Undervandsobservation og -safari

Du kan studere fisk, krabber og andre vanddyr, men også koraller uden, at du behøver skulle dykke helt ned. Derudover kan du også kigge på eventuelle bølger, skaller og andre spændende ting under vandet eller langs kysten.

 

Dykning og snorkling

Har du allerede styr på dit snorkeludstyr, kan du kombinere dine svømmefødder og snorkelsæt med en undervands- eller vandkikkert – og faktisk er nogle af disse kikkerter også decideret designet til dykning og snorkling.

Med godt dykkerudstyr og en klar vandkikkert kan du for alvor gå på oplevelse under vandet.

 

Er der forskel på en undervandskikkert og vandkikkert?

Når vi taler om vandkikkerter, er det som oftest en kikkert, der både er vandtæt og designet til anvendelse over vand.

En undervandskikkert er derimod i højere grad designet og udviklet til, at skulle kunne bruges under vand. Det betyder også, at er en anelse mere avanceret og robust for at kunne modstå dykkedybder.

 

Vandkikkerter og undervandskikkerter kan bruges af børn og voksne

Du kunne måske fristes til at tro, at disse kikkerter udelukkende giver mening for børn, men nej nej, du kan som voksen også få stor gavn af dem.

Selvom undervands- og vandkikkerter ofte er farverige, brugervenlige og nemme at give sig i kast med, er det en fantastisk genstand til at udforske undervandsverdenen og blive klogere på området. Og selvom nysgerrigheden ofte er større ved børn, kan det også blive en god oplevelse for dig som voksen.

 

Køb vandkikkert på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du en bred vifte af både vandkikkerter, men også undervandskikkerter, så du kan komme ud til vand og strand og starte din udforskning. Uanset om du leder efter en model til børn eller voksne, har vi kikkerten, du leder efter.

Vi har vandkikkerter fra anerkendte mærker som Lalizas og 1852 Marine, der er kendte for høj kvalitet, brugervenlighed og fornuftige priser.