SurfEars

SurfEars er et dansk mærke, der laver ørepropper til dig, der surfer og gerne vil lukke vand og vind ude, men uden at lukke af for lyd. Det gør, at du kan være på vandet i lang tid. Rul ned, og se alle vores produkter fra SurfEars.

Viser alle 2 resultater

  • surf-ears-2.0-junior

    SurfEars 2.0 Ørepropper – Junior

    298,00 kr.
  • surfears-3-0-oerepropper

    SurfEars 3.0 Ørepropper – Voksen

    348,00 kr.

Hvem er SurfEars?

SurfEars er et dansk mærke, der udvikler ørepropper til surfing. SurfEars kendes også som SwimEars, der er ørepropper til dig, der svømmer.

Med et par SurfEars kan du lukke vand og vind ude af ørerne, men samtidig skærmer propperne ikke af for lyden, så du uden problemer kan være opmærksom på omgivelserne rundt omkring dig.

 

Hvorfor bør jeg vælge SurfEars ørepropper?

Med et par ørepropper fra SurfEars lukker du vand og vind ude af ørene, men du kan dog stadig høre, da de ikke lukker helt af for lyden.

SurfEars har gennem flere år udviklet på deres produkter og teknologi, pasform og funktion bliver løbende bedre. I dag har de et særdeles godt produkt, der både kan justeres i størrelsen og samtidig kan benyttes til alle typer øre.

Du kan her se SurfEars 3.0 ørepropper til voksen.

 

Køb ørepropper fra SurfEars på SURFMORE.dk

Vi vil gerne være din lokale surfbutik, der har alt, du står og mangler til surfing. Derfor er det for os kun naturligt, at vi også har de anerkendte ørepropper fra SurfEars, der i sidste ende kan give dig en bedre oplevelse på vandet.