Løbecykler

Med en god løbecykel kan dit barn nemt komme fra A – B, udvide motorikken og få en god oplevelse. Her på siden finder du vores store udvalg af løbecykler til børn fra 1 år og helt op til 4 år, men også til ældre.

Viser alle 17 resultater

 • yedoo-wolfer-løbecykel

  Yedoo Wolfer Scooter

  4.799,00 kr.
 • Yedoo Mula RunRun

  2.379,00 kr.
 • Yedoo-onetoo-balance-cykel-rød

  Yedoo OneToo Balancecykel

  1.079,00 kr.
 • Yedoo-tootoo-balance-cykel-lime

  Yedoo TooToo Balancecykel

  1.399,00 kr.
 • yedoo-youtoo-balance-bike-blaa

  Yedoo YooToo Balancecykel

  1.799,00 kr.
 • micro-balance-bike-deluxe-blaa

  Micro Balance Bike Deluxe – Blå

  999,00 kr.
 • micro-balance-bike-deluxe-roed

  Micro Balance Bike Deluxe – Rød

  999,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike-groen

  My Hood Rider Løbecykel – Grøn

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike-gul

  My Hood Rider Løbecykel – Gul

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike-rosa

  My Hood Rider Løbecykel – Rosa

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-loebecykel-sort

  My Hood Rider Løbecykel – Sort

  899,00 kr.
 • push-bike-inspyre-rocket-neo-mint-coral

  Inspyre Rocket Push Bike – Mint/Coral

  1.799,00 kr.
 • inspyre-rocket-push-bike-roed-hvid

  Inspyre Rocket Push Bike – Rød/Hvid

  1.799,00 kr.
 • stiga-str-loebecykel-c12-sort

  STIGA STR Løbecykel C12 – Sort

  599,00 kr.
 • stiga-mini-go-rider-loebecykel-pink

  STIGA Mini Rider Go – Pink

  529,00 kr.
 • stiga-mini-go-rider-loebecykel-soelv

  STIGA Mini Rider Go – Sølv

  529,00 kr.
 • stiga-str-runracer-c10-loebecykel-soelv

  STIGA STR Runracer C10 Løbecykel – Sølv

  499,00 kr.

Hvad er en løbecykel?

En løbecykel er designet til børn med lav sædehøjde og giver mulighed for at øve sig i balance fra en tidlig alder. Det unikke er, at løbecyklen er skabt uden pedaler, således dit barn blot kan skubbe sig fremad ved brug af fødderne.

En løbecykel er idéel, når barnet skal godt fra start med de første spæde skridt. Samtidig er løbecyklen sjov og kan nemt bruges indendørs.

En løbecykel ligner til forveksling en rigtig cykel, men den er skabt uden pedaler, bremser og gear. I bund og grund er det et sted med to store gummihjul.

 

Hvornår kan børn bruge en løbecykel? 

Børn helt ned fra 2 års alderen kan bruge en løbecykel. Du kan som forældre nemt indstille sædehøjden og derved tilpasse cyklen til dit barn.

Løbecykler til børn findes i flere forskellige størrelser, modeller og priser. Du kan næsten altid justere saddelhøjden og det er selvfølgelig væsentligt. Dit barn kan vokse hurtigt og derfor er det fornuftigt med en justerbarsaddel.

Løbecykler kan bruges af børn i helt op til 6 års alderen.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af løbecykel?

Som forældre kan det være fornuftigt, at overveje en af følgende ting, inden du skynder dig ud ud for at købe en løbecykel.

 • Bør du købe en løbecykel med 2, 3 eller 4 hjul? Forskellen ligger selvfølgelig i balancen og evnen til at få succes allerede fra start. En løbecykel med 4 hjul er nemmere at balancere på end f.eks en løbecykel med 2 hjul.
 • En justerbar saddel kan vise sig at være praktisk. Børn vokser alle forskelligt og mens nogle skyder i vejret, så er andre længere tid. Derfor kan det være smart at købe en løbecykel med et justerbart sæde. Det forlænger også brugstiden på løbecyklen og den kan samtidigt nemt gå i arv til den næste søskende i rækken.
 • Vægten er vigtig. Sørg for at løbecyklen ikke vejer en formue. En let løbecykel vil give barnet nemmere mulighed for at bruge den selv uden hjælp fra forældre.

 

Løbecykel 1 år

Som forældre er det vigtigt, at man får det rigtige produkt til sit barn fra start. Det gælder hvad enten man står og skal købe ski til børn, en skaterhjelm til børn eller en løbecykel.

Løbecykler fås til børn i alle aldre og når barnet er mellem 1-3 år, så er det oftest den samme løbecykel man køber. I takt med at barnet vokser kan man nemt justere sædehøjden og derved kan løbecyklen fortsat bruges.

 

Løbecykel 2 år

Løbecykler til børn findes i mange modeller og fra mange forskellige mærker. Det vigtige er at sædehøjden kan indstilles. Det gør det nemt for dit barn at bruge en løbecykel og samtidigt få succes med løbecyklen.

Det er derfor en faktor når du køber løbecykel, at sædet kan tilpasses i højden.

 

Bedre balance for barnet med løbecykel til børn

Et barn har godt af at træne balancen allerede fra en tidlig alder. Først kravler barnet, dernæst går det skridt for skridt – indtil det kan stå helt selv og alene. Det tager tid, men som forældre er det fantastisk at opleve fremgangen.

Pludseligt skal der mere til og det er ikke nok bare at gå rundt, og her kommer løbehjulet til børn ind i billedet. Et løbehjul styrker balancen og øger barnets koncentration og koordinationsevne. Det er derfor oplagt legetøj!

 

Hvilke mærker laver løbecykler?

Nogle af de mest populære løbecykler er blandt andet STIGA, Micro og Puky. Alle tre er kendt for høj kvalitet og gennemtestet produkter som er designet til at blive brugt. Det gør disse populære blandt langt de fleste.

Som forældre vil man gerne give sine børn det bedste indenfor rimelighedens råderum. Sørg derfor for at vælge et kvalitetsprodukt allerede fra starten.

Ofte kan løbecykler også købes brugt til en væsentlig billigere pris.

 

Køb løbecykel på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi vægter kvaliteten højt når du køber en løbecykel hos os. Vores mål har altid været at formidle de bedste produkter på markedet, men til fornuftige og kvalitetsbevidste priser.

Udstyret skal være i orden og det er det når du vælger et produkt hos SURFMORE. Du handler med et dansk firma startet af danske iværksættere. Vi tror på ærlig rådgivning og oprigtig service.