Globe Skateboarding

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

GLOBE Skateboarding 

Globe Skateboarding er oprindeligt et Australsk mærke, som designer tøj, sko og skateboards. Etableret i 1985 af 3 brøde som elskede skateboarding!

I dag er Globe vokset til et globalt brand indenfor distribution af skateboards og har hovedsæde i Melbourne, Los Angeles og San Diego.

 

Find dit nye Globe skateboard

Vi har i år været heldige at få en licens distribution af skateboards fra Globe. Det betyder at vi får et lille sortiment af Globe skateboards. Det er især cruiserboards og longboards og vi har kun fået adgang til ganske få stk af hver model.

Globe er kendt for den høje kvalitet i alle skateboards. Her får du nemlig cool design og “value for pengene”. Langt de fleste ‘decks’ er presset med harpiks liv for øget styrke.

Mange Globe skateboards er limiteret og kun produceret i begrænset oplæg. Dette skyldes at Globe vil bevare en vis ære omkring brandet og det har vist sig at være en strategi som i høj grad har virket.

Globe skateboards er kendt for deres høje kvalitet i alt fra materialer, hardware og designs.

 

Tilbehør til longboards

Der findes næppe noget federe end at tage longboardet under armen og cruise ned langs strandpromenaden. Måske venter du på bølger, så du kan få dit surfboard på vandet, men det kan selvfølgelig også være, at du bare nyder asfalten og dit longboard som tonser derudaf.

Med et lækkert longboard bør du også udnytte muligheden for at blive udstyret med en skaterhjelm. Formålet med at bruge hjelm er ikke, at se dum ud, tværtimod! Hjelmen skal dække og beskytte dit hoved, hvis du skulle være uheldig. Det er derfor vigtigt at du altid bruger en hjelm, når du er afsted på dit longboard.

Se vores tilbehør og beskyttelse til skating.