Neopren

Neopren, neopren, neopren… Der er masser af det, og hvilket neopren tilbehør er et must-have, og hvad er nice-to-have? Hos SURFMORE forhandler vi alt i neopren – både våddragter, svømmeveste, sko, sokker, m.m. Du kan se vores store udvalg af neopren herunder.

Viser 1–27 af 117 resultater

 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  399,00 kr.
 • prolimit-mercury-neopren-beanie-alloy-orange

  PROLIMIT Mercury Neopren Beanie – Alloy/Orange

  270,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sokker-3mm

  SURFMORE Neopren Sokker (3mm)

  199,00 kr.
 • manera-magma-baselayer-0.5-2023-neopren-top

  Manera Magma Baselayer Neopren Top (0.5mm)

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-handsker-1-5-mm

  SURFMORE Neopren Handsker (1.5 mm)

  279,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-luffer-3mm

  SURFMORE Neopren Luffer (3mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-robe-detaljer

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Navy

  949,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  479,00 kr.
 • Tilbud solite-gauntlet-neopren-handsker-2-mm-2023

  Solite Gauntlet Neopren Handsker (2 mm) – 2023

  444,00 kr.
 • Tilbud solite-gauntlet-neopren-handsker-3-2-mm-2023

  Solite Gauntlet Neopren Handsker (3/2 mm) 2023

  479,00 kr.
 • Tilbud solite-split-mitt-neopren-handsker-5-3-mm-2023

  Solite Split-Mitt Neopren Handsker (5/3 mm) – 2023

  458,00 kr.
 • Tilbud surfmore-herre-vaaddragt-32-mm

  SURFMORE Våddragt Herre (3/2mm)

  595,00 kr.
 • Tilbud surfmore-vaaddragt-dame-32-mm

  SURFMORE Våddragt Dame (3 mm)

  550,00 kr.
 • Tilbud surfmore-svommevest-20

  SURFMORE Svømmevest 2.0

  599,00 kr.
 • Tilbud surfmore-våddragt-boern-25-mm

  SURFMORE Våddragt Børn (2.5 mm)

  499,00 kr.
 • surfmore-svømmevest-boern

  SURFMORE Svømmevest Børn

  499,00 kr.
 • Tilbud aropec-allround-svømmevest

  Aropec Allround Svømmevest

  399,00 kr.
 • secumar-echo-svoemmevest

  Secumar Echo Svømmevest

  325,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-haette-3mm

  SURFMORE Neopren Hætte (3mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud manera-neopren-haette-x10d-2-mm

  Manera Neopren Hætte X10D (2mm)

  449,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-hue-m-rem-3mm

  SURFMORE Neopren Hue m. Rem (3mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-hue-2-5-mm

  SURFMORE Neopren Hue (2.5mm)

  179,00 kr.
 • Tilbud slinx-neopren-sokker-3mm

  Slinx Neopren Sokker (3mm)

  249,00 kr.
 • abs-foerstehjaelpskit

  ABS Førstehjælpskit

  299,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-piss-off-wetsuit-cleaner-250ml

  Rip Curl Piss Off Våddragt Rengøring (250ml)

  90,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sko-3mm

  SURFMORE Neopren Sko (3 mm)

  299,00 kr.
 • Tilbud prolimit-neopren-top-med-hood-1-5mm

  PROLIMIT Innersystem Chillvest Hooded (1.5 mm)

  749,00 kr.

Neopren

Når man dyrker vandsport, vil sikkerheden altid være det absolut vigtigste. Det er derfor utrolig vigtigt, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, om du kite-, wind-, paddlesurfer, står på jetski eller ror i kajak, at du har en god og varm våddragt til SUP, der passer til din størrelse. Våddragten er med til at holde dig varm, og bidrager ligeledes til at tage en del af stødet, hvis du falder i vandet. 

Udover våddragten, er en vest også essentiel, når du er på vandet. Der er mange forskellige veste, og det kan godt være svært at finde den, som passer lige præcis til dig. Hos SURFMORE har vi udviklet vores egen impact vest, som bruges til al vandsport, men primært til paddle surfing, wakeboard, vandski samt kite- og windsurfing. Impact vesten er utrolig behagelig at have på, og sidder tæt til kroppen, så man næsten ikke bemærker at have den på. Vesten er vigtigt at have på, hvis/når du falder af dit SUP board – som man jo engang imellem gør. Det er derfor vigtigt at få valg en impact vest, som passer i størrelsen, og sidder tæt til kroppen.

 

Neopren tilbehør

Når du bevæger dig ud på vandet i de koldere måneder, er det desværre ikke altid nok med en tyk våddragt. Her vil det også blive nødvendigt med neopren tilbehør, som kan sikre dig endnu mere varme, når vandet og vejret er koldt.

Hos SURFMORE har vi en bred portefølje af forskelligt neopren tilbehør. Vi har selv udviklet en stor del, som bl.a. inkluderer neopren sko, hue, sokker, handsker og meget mere. Samtidig forhandler vi også neopren fra andre kendte mærker som Manera, Rip Curl, ProLimit og flere. Vi tager kun mærker ind, som vi kan stå inde for – og som minimum er af samme kvalitet som vores egne SURFMORE produkter.

 

Neopren sko 

Vigtigheden i godt fodtøj på vandet skal man ikke undervurdere. Det gælder faktisk uanset om man blot vinterbader og har brug for et par neopren sko som beskytter eller hvis man er hardcore surfer. Begge formål kalder dog på et par neopren sko og de vil uden tvivl komme dig til gode før eller siden. Et par neopren sko beskytter nemlig dine fødder!

Neopren sko findes i mange forskellige tykkelser, designs og former. Før du køber  et par neopren sko bør du overveje, hvilket behov du har for neopren sko.

Stil dig selv spørgsmålet; Skal jeg bade gennem hele året og inkl. vinteren eller skal jeg blot bruge dem til nogle små badeture gennem sommeren? Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du skal vinterbade i Januar hvor det fryser minus mange grader eller om det kun er om sommeren.

Forskellen og det afgørende ligger i tykkelsen på neopren skoene. Desto tykkere en neopren sko du bruger, desto varmere vil den også være.

 

Neopren våddragt

Ved valg af våddragter, er det vigtigt at vælge en dragt, som passer dig i størrelsen, og sidder tæt til kroppen, uden at det føles som om den strammer for meget. Over skuldrene, ryggen og ved lænden er oftest steder, hvor du kan se om den sidder godt. På disse områder skal der ikke være meget luft mellem krop og dragt, og skal gerne sidde tæt.

Våddragten fra SURFMORE er konstrueret i let 3.2 mm neopren materiale. Materialet giver dig fleksibilitet og sublim bevægelsesfrihed i dragten. Våddragten er samtidig let og varm, med beskyttende egenskaber på knæene. 

Hos SURFMORE har vi udviklet en svømmevest på vores helt egen skabelon, og første prioritet har hele tiden været sikkerheden. Vesten har en lynlås i siden, hvilket sikrer dig overraskende god fleksibilitet, komfort og et tættere fit. Impact vesten fra SURFMORE hjælper dig til at holde på varmen, da den er fremstillet i ekstra tyk neopren.

Hos SURFMORE finder du også våddragter til herre og våddragter til dame. Er du i tvivl om størrelsen, mærket eller pasformen, er vi altid tilgængelige på mail eller telefon.

Sommer våddragt

Når foråret først tager til er der ikke længe før sommeren er på vej. Det betyder også lunere vand, varmere vind og muligheden for at få en lækker tynd sommer våddragt på. En sommer våddragt adskiller sig meget fra en tung og tyk vinter våddragt.

En sommer våddragt er typisk mellem 3-4 mm i tykkelsen. Desto tykkere en våddragt er, desto varmere vil den også være. Selvom en tyk våddragt holder varmen bedre, ja så bliver den faktisk også mindre fleksibel, da materialet i våddragten bliver mere komplekst. Det er derfor en balance at finde den rigtige våddragt alt efter forholdene.

Du skal bruge en sommer våddragt fra engang i foråret til engang i efteråret. Det er meget normalt, at man bruger en lidt tyndere våddragt i sommeren. Vinden er varmere og det samme er vandet.

Vinter våddragt

En vinter våddragt er altid minimum 5 mm i tykkelsen. Om vinteren er vandet koldt og det samme er vinden. Det er derfor essentielt med en varm våddragt og gerne en som giver en god isolering i vandet.

Det er alfa og omega med en varm våddragt om vinteren. Uden din varme våddragt kommer du til at fryse og inden du ser dig om er du gået på land. Det er i sig selv også fint nok at længdes efter varm kakao på land, men en god våddragt giver dig altså de bedste forudsætninger for succes på vandet!

Når du ser efter din nye vinter våddragt, så skal du sikre dig at våddragten har lange ærmer og lange ben. Dette er med til at holde dig varm på vandet.

De fleste vinter våddragter er mellem 5 mm og 7 mm i tykkelsen. Forvent at en vinter våddragt gerne koster minimum kr. 2500.

 

Våddragt børn

Børn skal selvfølgelig også have våddragt og vest på, hvor de samme krav for valg af våddragt gælder. Det er vigtigt, at du finder en våddragt til dit barn, som sidder tæt til rundt på kroppen, uden at det føles for stramt.

Sikkerhed på vandet betyder ALT, og det skal altid være første prioritet, når du dyrker vandsport. Dette er også grunden til, at vi har udviklet en impact vest til børn. Den er ligeledes også udviklet med lynlås i siden, hvilket giver et tæt fit, en god komfort og en fleksibilitet, som havde du slet ikke vesten på. Vesten er naturligvis lavet i ekstra tyk neopren, som både giver opdrift, men også holder på varmen samt tager trykket, hvis man skulle falde hårdt mod vandet, som jo til tider godt kan ske, alt efter hvilken vandsport man dyrker.

Sørg for at våddragten og vesten passer til dit barn. Der er ikke noget værre end en våddragt, som ikke sidder som den skal eller som strammer de forkerte steder. Det er derfor vigtigt at våddragten passer og sidder godt i hilsen, på armene og føltes rigtig. Omvendt skal man huske at neopren har stræk og derfor ændre strukturen sig også, når man først kommer i vandet. Måske synes den at sidde tæt foran spejlet i soveværelset, men når man først kommer i vandet, så sidder våddragten oftest helt rigtig og isolere som den skal. En våddragt skal sidde tæt til kroppen.

Neopren handsker

En neopren handske holder dine hænder og fingre varme. Med et par gode neopren handsker kan du forlænge den aktive tid på vandet og derved kan du dyrke vinterbadning eller surfing i endnu længere tid. Der er intet værre end at fryse sine hænder!

Neopren handsker findes i flere forskellige former. Du kan finde neopren handsker som mest af alt minder om helt almindelige handsker. Du tager dem på og der er plads til fingerne som du kender det. Denne type neopren handske kommer i tykkelsen fra 1 mm og helt op til 6 mm i tykkelse.

En tyk neopren handsker holder dig varmere

En tyk neopren handske giver naturligt mere varme, men fleksibiliteten og brugereven formindskes for hver gang handsken bliver tykkere. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor tyk din handske skal være. Det kan godt være en svær balance.

Vil du absolut ikke have en almindelige neopren finger handske, så er lufferne en mulighed. Mange windsurfere, kitesurfere og stand up paddel surfere er glade for neopren luffer, og det skal vi forklare hvorfor de er.

Det smarte ved en neopren luffe er, at den tages på og hånden er dækket af selve neopren overfladen. Din hånd er altså derved beskyttet for vind og det kolde vand. En stor fordel!

Neopren lufferne er egnet til aktiv vandsport og især personer som konstant er i bevægelse på vandet er glade for lufferne. Med en neopren luffer bevarer du samtidigt en stor del af din bevægelighed og det kan vise sig værende en stor fordel.

 

SUP veste

Inden for de seneste par år er der kommet mange nye aktive vand sportsudøvere. Det er dejligt, men giver også mulighed for at få opfrisket sikkerhed og god skik på vandet. Er du aktiv på vandet, hvad enten det er kano og kajak, oppustelig SUP, windsurf, kitesurf eller noget helt tredje, er det altid vores anbefaling, at du tager sikkerheden på vandet seriøst. Sørg for at få købt en god SUP vest som er behagelig at have på, når du færdes på vandet.

En svømmevest giver tryghed! 

SUP veste er med til at skabe tryghed, når du færdes på – uanset om det er oppustelig SUP, kano, windsurf eller anden vandsport. SUP vesten har samtidig opdrift og tager trykket, hvis du skulle falde hårdt i vandet. Skulle du være uheldig og komme til skade, vil vesten hjælpe med opdrift i vandoverfladen og i dette tilfælde kan en SUP vest pludselig være altafgørende. 

Alt for mange har tendens til at glemme vesten. Den er obligatorisk, giver sikkerhed og så er det ingen hemmelighed, at det også ser godt ud, at benytte sig af en SUP vest. Det sender et signal om, at du som surfer har styr på det!

 

Invester i en redningsvest som du kan have i mange år 

Gennem de seneste par år er der kommet mange nye surfere til, og især mange med oppustelig SUP boards. Det er et must have at have en leash-line om anklen, som er tilsluttet dit oppustelig SUP board, når du surfer. Derudover er det altid vores klare og oprigtige anbefaling, at du benytter en SUP vest for sikkerhedens skyld. SUP vest, svømmevest eller impact vest, kært barn har mange navne og der er mange forskellige modeller, typer og størrelser på markedet. 

Når du skal købe en SUP vest, skal du ikke gå på kompromis. Investér i en god vest første gang, som har den rigtige pasform, behagelighed og høj grad af bevægelighed. SUP vesten skal være tætsiddende, men samtidig giver dig fuld kontrol over din bevægelse, når du surfer og færdes på vandet.