Neopren

Viser alle 3 resultater

Neopren

Når man dyrker vandsport, vil sikkerheden altid være det absolut vigtigste. Det er derfor utrolig vigtigt, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, om du kite-, wind-, paddlesurfer, står på jetski eller ror i kajak, at du har en god og varm våddragt, der passer til din størrelse. Våddragten er med til at holde dig varm, og bidrager ligeledes til at tage en del af stødet, hvis du falder i vandet. 

Udover våddragten, er en vest også essentiel, når du er på vandet. Der er mange forskellige veste, og det kan godt være svært at finde den, som passer lige præcis til dig. Hos SURFMORE har vi udviklet vores egen impact vest, som bruges til al vandsport, men primært til paddle surfing, wakeboard, vandski samt kite- og windsurfing. Impact vesten er utrolig behagelig at have på, og sidder tæt til kroppen, så man næsten ikke bemærker at have den på. Vesten er vigtigt at have på, hvis/når du falder af sit board – som man jo engang imellem gør. Det er derfor vigtigt at få valg en impact vest, som passer i størrelsen, og sidder tæt til kroppen.

 

Neopren våddragt

Ved valg af våddragt, er det vigtigt at vælge en dragt, som passer dig i størrelsen, og sidder tæt til kroppen, uden at det føles som om den strammer for meget. Over skuldrene, ryggen og ved lænden er oftest steder, hvor du kan se om den sidder godt. På disse områder skal der ikke være meget luft mellem krop og dragt, og skal gerne sidde tæt.

Våddragten fra SURFMORE er konstrueret i let 3.2 mm neopren materiale. Materialet giver dig fleksibilitet og sublim bevægelsesfrihed i dragten. Våddragten er samtidig let og varm, med beskyttende egenskaber på knæene. 

Hos SURFMORE har vi udviklet en impact vest på vores helt egen skabelon, og første prioritet har hele tiden været sikkerheden. Vesten har en lynlås i siden, hvilket sikrer dig overraskende god fleksibilitet, komfort og et tættere fit. Impact vesten fra SURFMORE hjælper dig til at holde på varmen, da den er fremstillet i ekstra tyk neopren.

Hvis du stadig er i tvivl om størrelsen, er vi hos SURFMORE altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller mail.

 

Neopren dragt børn

Børn skal selvfølgelig også have våddragt og vest på, hvor de samme krav for valg af våddragt gælder. Det er vigtigt, at du finder en våddragt til dit barn, som sidder tæt til rundt på kroppen, uden at det føles for stramt.

Sikkerhed på vandet betyder ALT, og det skal altid være første prioritet, når du dyrker vandsport. Dette er også grunden til, at vi har udviklet en impact vest til børn. Den er ligeledes også udviklet med lynlås i siden, hvilket giver et tæt fit, en god komfort og en fleksibilitet, som havde du slet ikke vesten på. Vesten er naturligvis lavet i ekstra tyk neopren, som både giver opdrift, men også holder på varmen samt tager trykket, hvis man skulle falde hårdt mod vandet, som jo til tider godt kan ske, alt efter hvilken vandsport man dyrker.