Neopren

Viser 1–27 af 36 resultater

Neopren

Når man dyrker vandsport, vil sikkerheden altid være det absolut vigtigste. Det er derfor utrolig vigtigt, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, om du kite-, wind-, paddlesurfer, står på jetski eller ror i kajak, at du har en god og varm våddragt til SUP, der passer til din størrelse. Våddragten er med til at holde dig varm, og bidrager ligeledes til at tage en del af stødet, hvis du falder i vandet. 

Udover våddragten, er en vest også essentiel, når du er på vandet. Der er mange forskellige veste, og det kan godt være svært at finde den, som passer lige præcis til dig. Hos SURFMORE har vi udviklet vores egen impact vest, som bruges til al vandsport, men primært til paddle surfing, wakeboard, vandski samt kite- og windsurfing. Impact vesten er utrolig behagelig at have på, og sidder tæt til kroppen, så man næsten ikke bemærker at have den på. Vesten er vigtigt at have på, hvis/når du falder af dit SUP board – som man jo engang imellem gør. Det er derfor vigtigt at få valg en impact vest, som passer i størrelsen, og sidder tæt til kroppen.

 

Neopren våddragt

Ved valg af våddragt, er det vigtigt at vælge en dragt, som passer dig i størrelsen, og sidder tæt til kroppen, uden at det føles som om den strammer for meget. Over skuldrene, ryggen og ved lænden er oftest steder, hvor du kan se om den sidder godt. På disse områder skal der ikke være meget luft mellem krop og dragt, og skal gerne sidde tæt.

Våddragten fra SURFMORE er konstrueret i let 3.2 mm neopren materiale. Materialet giver dig fleksibilitet og sublim bevægelsesfrihed i dragten. Våddragten er samtidig let og varm, med beskyttende egenskaber på knæene. 

Hos SURFMORE har vi udviklet en impact vest på vores helt egen skabelon, og første prioritet har hele tiden været sikkerheden. Vesten har en lynlås i siden, hvilket sikrer dig overraskende god fleksibilitet, komfort og et tættere fit. Impact vesten fra SURFMORE hjælper dig til at holde på varmen, da den er fremstillet i ekstra tyk neopren.

Hvis du stadig er i tvivl om størrelsen, er vi hos SURFMORE altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller mail.

 

Neopren dragt børn

Børn skal selvfølgelig også have våddragt og vest på, hvor de samme krav for valg af våddragt gælder. Det er vigtigt, at du finder en våddragt til dit barn, som sidder tæt til rundt på kroppen, uden at det føles for stramt.

Sikkerhed på vandet betyder ALT, og det skal altid være første prioritet, når du dyrker vandsport. Dette er også grunden til, at vi har udviklet en impact vest til børn. Den er ligeledes også udviklet med lynlås i siden, hvilket giver et tæt fit, en god komfort og en fleksibilitet, som havde du slet ikke vesten på. Vesten er naturligvis lavet i ekstra tyk neopren, som både giver opdrift, men også holder på varmen samt tager trykket, hvis man skulle falde hårdt mod vandet, som jo til tider godt kan ske, alt efter hvilken vandsport man dyrker.

 

SUP vest

Inden for de seneste par år er der kommet mange nye aktive vand sportsudøvere. Det er dejligt, men giver også mulighed for at få opfrisket sikkerhed og god skik på vandet. Er du aktiv på vandet, hvad enten det er kano og kajak, oppustelig SUP, windsurf, kitesurf eller noget helt tredje, er det altid vores anbefaling, at du tager sikkerheden på vandet seriøst. Sørg for at få købt en god SUP vest som er behagelig at have på, når du færdes på vandet.

En SUP vest er med til at skabe tryghed, når du færdes på – uanset om det er oppustelig SUP, kano, windsurf eller anden vandsport. SUP vesten har samtidig opdrift og tager trykket, hvis du skulle falde hårdt i vandet. Skulle du være uheldig og komme til skade, vil vesten hjælpe med opdrift i vandoverfladen og i dette tilfælde kan en SUP vest pludselig være altafgørende. 

Alt for mange har tendens til at glemme vesten. Den er obligatorisk, giver sikkerhed og så er det ingen hemmelighed, at det også ser godt ud, at benytte sig af en SUP vest. Det sender et signal om, at du som surfer har styr på det!

Gennem de seneste par år er der kommet mange nye surfere til, og især mange med oppustelig SUP boards. Det er et must have at have en leash-line om anklen, som er tilsluttet dit oppustelig SUP board, når du surfer. Derudover er det altid vores klare og oprigtige anbefaling, at du benytter en SUP vest for sikkerhedens skyld. SUP vest, svømmevest eller impact vest, kært barn har mange navne og der er mange forskellige modeller, typer og størrelser på markedet. 

Når du skal købe en SUP vest, skal du ikke gå på kompromis. Investér i en god vest første gang, som har den rigtige pasform, behagelighed og høj grad af bevægelighed. SUP vesten skal være tætsiddende, men samtidig giver dig fuld kontrol over din bevægelse, når du surfer og færdes på vandet.