Surfmore events

Deltag i vores events

VELKOMMEN TIL SURFMORE

Vi laver events gennem hele sommeren. Også forår og efterår.

Kontakt os for en forespørgsel og et event tæt ved jer. Vi ser frem til at tage jer med ud at surfe

Introkursus – Windsurfing

Vi udbyder windsurf kurser hele året rundt. Alt udstyr er begynder udstyr og vores instruktører er erfarne surfere som med sikkerhed kan få dig op at plane. Er i en gruppe eller større hold, så kontakt os gerne og hør om mulighederne for at komme ud til jer.

OBS. Windsurfing er vanedannende!

Introkursus – Stand up paddle

Stand Up Paddle er på nuværende tidspunkt en af de hurtigst voksende sportsgrene i hele verden. Det er simpelt, sjovt og fyldt med udfordringer, du ikke møder i andre sportsgrene.

Teambuilding

Er du glad for vand og har mod på at hoppe i en våddragt, så kan du med SURFMORE få en unik oplevelse med din klasse. Vi surfer hele året rundt, og vores instruktører er vant til, at tage begyndere med ud, at prøve surfing.

Skoler

Er du glad for vand og har mod på at hoppe i en våddragt, så kan du med SURFMORE få en unik oplevelse med din klasse. Vi surfer hele året rundt og vores instruktører er vant til, at tage begyndere med ud, at prøve surfing.

Yoga

SURFMORE SUP Yoga platform tillader op til 8 surf boards tilsluttet ad gangen og samtidig en instruktør i midten til at instruere. Vi tilbyder hos SURFMORE vores egne yoga og pilates events med dygtige instruktører, og arrangerer gerne jeres næste event!

Sommerskole

Vi skal windsurfe, stand up paddle surfe, fange krabber og prøve kræfter med SUP yoga. Dage med frisk luft, sol og saltvand. Vi skal være aktive i naturen og prøve alle former for surfing.