Deltag i vores Events

Vi laver events gennem hele sommeren. Også forår og efterår.

Kontakt os for en forespørgsel og et event tæt ved jer. Vi ser frem til at tage jer med ud at surfe

Introkursus – Stand up paddle

Stand Up Paddle er på nuværende tidspunkt en af de hurtigst voksende sportsgrene i hele verden. Det er simpelt, sjovt og fyldt med udfordringer, du ikke møder i andre sportsgrene.

Teambuilding

Har din virksomhed eller institution brug for at blive hevet ud af jeres daglige rutiner og samtidig forny energien og sammenholdet, så er et teambuilding event med SURFMORE en oplagt mulighed.

Skoler

Er du glad for vand og har mod på at hoppe i en våddragt, så kan du med SURFMORE få en unik oplevelse med din klasse.           Vi surfer hele året rundt og vores instruktører er vant til, at tage begyndere med ud, at prøve surfing.

Yoga

SURFMORE Yoga platform tillader op til 8 boards tilsluttet ad gangen og samtidig en instruktør i midten til at instruere. Vi tilbyder hos SURFMORE vores egne yoga og pilates events med dygtige instruktører, og arrangere gerne jeres næste event!

Sommerskole

Vi skal windsurfe, stand up paddle surfe, fange krabber og prøve kræfter med SUP yoga. Dage med frisk luft, sol og saltvand. Vi skal være aktive i naturen og prøve alle former for surfing.

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

+45 2068 6055