Event

Yoga

Hvad er SUP Yoga?

Du har garanteret hørt om SUP før. SUP er en forkortelse af de tre ord, Stand Up Paddle, og omhandler dig selv, et Stand Up Paddle board og en paddle. SUP boardet skal du stå på, mens du padler dig fremad i vandet med en paddle. Det lyder meget simpelt, og det er det faktisk også.

Tilkoblingen af yoga giver en ny og spændende forståelse af SUP sporten. Det drejer sig ikke om at padle rundt og bruge energi, tværtimod. SUP yoga handler om at finde din indre ro og balance i kroppen samt styrke vejrtrækningen. Vi sidder, ligger og står på brættet – det er skønt, udfordrende og i naturen! SUP yoga er en spændende måde at opbygge bedre balance, et klarere sind og en tilknytning til naturen. Tidligere erfaring med SUP eller yoga er ikke nødvendigt for at prøve kræfter med SUP yoga. Hvis du kan lide vand, og har modet med dig, er SUP yoga lige dig!

Naturens lyde og omgivelser giver dig det bedst tænkelige yogamiljø, og sætter dig ind i en helt ny verden af uudforskede sanser. Uanset om du er begynder eller erfaren yogaudøver, vil du blive udfordret fysisk, men også mentalt. SUP yoga giver dine muskler opmærksomhed, men har samtidig også fokus på åndedrættet. Du vil opleve hvordan din grad til at have overskud, og være tilstede i nuet øges.

Hos SURFMORE har vi dygtige pilates og yoga instruktører som er vant til at formidle den gode oplevelse på land – såvel på vand med udgangspunkt i yoga platformen. Nyd friheden, stilheden og hold fokus på åndedrættet.

Lad os arrangere jeres næste event og skabe rammerne om en unik oplevelse. Pas på, det er vanedannende!