Event

SUP Introkursus

Simpelt, sjovt & Udfordrende

Stand Up Paddle er på nuværende tidspunkt en af de hurtigst voksende sportsgrene i hele verden. Det er simpelt, sjovt og fyldt med udfordringer, du ikke møder i andre sportsgrene.

Uanset om du er interesseret i træning af kroppen, yoga, naturen og friheden eller det sociale, vil du opleve det i SUP sporten. Mulighederne er uendelige, og hver dag byder på nye sjove, spændende og udfordrende oplevelser.

 

Dig i fokus (privat kursus)

Hos SURFMORE sætter vi en dyd i, at du lærer Stand Up Paddle og gerne hurtigst muligt. Vi giver dig de rette instrukser, og tager dig igennem den nødvendige viden indenfor SUP, gode padleteknikker og hvordan du finder balancen, når vandet driller.

Du kan roligt bevæge dig ud på vandet med os – vi har ét fokus, og det er dig! Vi har det nødvendige udstyr samt rammer for, at skabe den gode oplevelse på vandet. 

Ved booking af privat SUP kursus får du mulighed for at booke præcis den dato samt tidspunkt som passer hos dig. Uden tvivl et godt valg, hvis du ønsker 100% fokus og opmærksomhed fra din instruktør eller kunne foretække at starte med SUP surfing uden at have en masse andre omkring dig.

Vi sætter en dyd i at du får en rigtig god første gangs oplevelse med Stand Up Paddle Surfing. 

Booking af privat SUP kursus 

Varighed 1,5 – 2 timer

Pris: 499,-