SURFMORE

VÅDDRAGT TIL SUP

Danmarks måske bedste våddragt til SUP

Hos SURFMORE finder du et smalt, men stærkt og kvalitetsbevidst sortiment af de bedste våddragter til sup. Alle vores våddragter er udviklet og produceret i kvalitetsbevidste materialer med sans for detaljen og den lange holdbarhed. Når du køber en SURFMORE våddragt til sup, skal du have en følelse af kvalitet for pengene og en forstærket lyst til at komme på vandet. Vi har altid haft en ambition om at udvikle de bedst mulige produkter inden for hver sin kategori til priser som samtidigt er attraktive for forbrugeren i sidste ende.

Uanset om du leder efter våddragt til sup, en ny svømmevest med opdrift eller blot et par nye og slidstærke neopren sko, så har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Fælles for alle vores produkter er høj kvalitet, gennemtestet produkter og så kender vi samtidigt alle produkterne ind og ud. For dig betyder det også at vi kender de udfordringer og ønsker du kan have til valg af neopren produkter, for vi er selv surfere.

SUP våddragter til damer og herre

Har du netop været ude at investere i et sup board og går ud med overvejelser om køb af våddragt til sup, så tøv ikke. Vi har løsningen og våddragten som tillader at blive brugt størstedelen af året!

Man surfer på sommerdage hvor solen står højt og hvor vandtemperaturen er på den gode sider af 18 grader. Det er den danske sommer når det er bedst, men indimellem kan man godt blive snydt af vejrudsigten eller når mørke skyer trækker ind over land. Pludselig bliver det køligere og det betyder altså, at badetøj ikke helt er nok til at holde varmen, hvis man har i sinde at være på vandet i længere tid. Derfor er det vores klare anbefaling at investere i en våddragt til sup når du skal på vandet. 

En våddragt har flere funktioner og skal købes ud fra flere overvejelser. Først og fremmest skal en våddragt til sup være med til at holde varmen på vandet. Den har til formål at du nemmere og i længere tid kan holde varmen når du surfer. Udover at holde varmen på vandet, så skal en våddragt til sup også være forholdsvis tætsiddende. Neopren holder på varmen og derfor er det vigtigt at din våddragt til sup også sidder tæt til kroppen. Du skal kunne bevæge dig i den og det skal føltes behageligt, men du skal være klar over, at en våddragt oftest vil sidde tæt til huden de første gange du tager den på. 

Neopren sup våddragt

Fleksibilitet og bevægelighed er to nøgleord når det kommer til valg af neopren. Dels skal din våddragt til sup være fleksibel. Det øger i høj grad din evne på vandet til at være aktiv. Hvad enten du kitesurfer, sup surfer eller windsurfer, så har du brug for en våddragt som er fleksibel. Det er alfa og omega, hvis du ønsker at være aktiv når du er på vandet. Valget af materialerne i våddragten er uhyre vigtigt for dette og derfor skal du også tage stilling til, at en våddragt godt kan købes for billigt. En våddragt i rette materialer og med fornuftig tilgang til kvalitet, holdbarhed og fleksibilitet koster som minimum fra 1000 kroner og op. De dyreste våddragter på markedet findes i helt op til 4000 kroner. De er fremstillet i avanceret materiale løsninger og med en teknologisk tilgang til syninger og limninger.  

Våddragter til sup findes i dag i alle afskygninger og sommetider kan de nærmest købes i det lokale byggemarked. Det er vores klare råd og anbefaling at du altid alliere dig med fagfolk i branchen, som kender de udfordringer og spørgsmål du måtte have til køb af våddragt. 

Vi anbefaler altid at du investere i en våddragt som er minimum 3 mm tyk over hele linjen. Det er en tilpas tykkelse til at holde på varmen, når du surfer gennem sommerhalvåret. Ønsker du at surfe tidlig forår og slut efterår, så skal du overveje at investere i en våddragt som er minimum 4 mm og måske endda 5 mm til vinterdagene. Det kan være en svær balance, at vælge rigtigt men brug disse tal som pejlemærker til en start før du kender dit eget behov. Vigtigst er at du føler dig godt tilpas i din nye våddragt til sup!

Våddragt til børn

Der har altid været noget unikt ved at være surfer. Den friske luft, solen og saltvand i håret. Samtidigt skal det nævnes, at man simpelthen bare sover bedre om natten, når man har været på vandet. Hos SURFMORE har vi altid haft fokus på sikkerhed og neopren udstyr til børn. Det betyder at vi i dag tilbyder en bred vifte af kvalitets neopren til børn som dyrker aktivt vandsport. Vi har taget alle erfaringer og viden med os fra voksen tilbehøret, kogt ned og ud fra det udviklet neopren tilbehøret til børn. Det betyder at vi blandt andet tilbyder våddragte til børn, svømmeveste, ponchoer, samt mange andre ting. SURFMORE er den komplette løsning når det kommer til neopren og udstyr til surfing på alle niveauer.

Vores sup våddragte til børn kommer i to størrelser: 6-8 år og 10-12 år, fælles for våddragten er quickdry neopren som har en hurtigt tørrende funktion. Derudover er den fremstillet med ekstra slidstyrke på knæene og i et smart og cool design. Her får dit barn en våddragt som er fleksibel, varm og dejlig at have på. Komforten er i højsædet og så skal den være nem at tage af og på.

SURFMORE kids våddragten er fremstillet med smarte og synlige logoer, som skal være med til at øge sikkerheden og synligheden i produktet. Derudover er den lavet med lynlås i ryggen som gør den nem og bekvem at tage af og på selv som barn.

En sup våddragt giver ikke kun varme på vandet, den skaber også opdrift hvis man skulle falde i vandet. Mange glemmer dette og undervurdere vigtigheden i at bruge en våddragt, men vores klare anbefaling er, at du næsten ikke kan undvære at bruge en våddragt som surfer. En god våddragt til sup kan bruges til rigtig mange ting og vælger du rigtigt første gang, så kan du have en våddragt mange år fremadrettet.